| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Python Programming >> Content
    Python Tricks
    Python er et højt niveau programmering sprog designet til at fremskynde udvikling af software ved at tage ud kedelige arbejde forbundet med hukommelse ledelse eller lavniveau hardware-funktioner . Dette gør det muligt for programmører at fokusere på det oprindelige formål for deres programmer , i stedet for vedligeholdelse kode til bare at gøre det arbejde . Derfor sproget har flere tricks udviklere kan bruge til at gøre kodningen hurtigere. Interaktiv Shell

    Python er et fortolket sprog. Det betyder, at programmøren skriver kildekode fil, der er uafhængig af platform , hvilket betyder at det kan bruge den samme kode til forskellige operativsystemer. Kildekoden derefter køre af slutbrugeren gennem en platform -specifik fortolker, der omdanner kildekoden til platform - specifik maskine kode . Fordi det er et fortolket sprog , Python har en interaktiv shell : en terminal -baseret program, hvor programmører kan skrive direkte Python kode og se det udført af tolken samme. Arbejde med interaktiv shell for at teste segmenter af koden , før du sætter det ind i en større program lader programmører fokus på hurtigt at forfine funktionen af ​​disse kode segmenter , før de integreres i et større program.
    List Object

    Mange programmeringssprog indeholde en liste -lignende objekt, som programmører kan gemme flere elementer i unikke " slots " i listen , så ring på disse poster ved at referere punktets slot nummer. Men i de fleste programmeringssprog , skal listerne erklæres som en bestemt variabel eller objekt type og kan derfor kun holde variabler eller genstande af sit erklærede type. For eksempel kan en række liste kun holde tal og en streng liste kan kun holde strenge. Dog kan Python lister holde en genstand eller variabel. Dette giver en programmør til at gemme et nummer i det første slot , en tekststreng i det andet slot, og et et objekt i den tredje slot . Denne alsidighed åbner et uendeligt antal døre for programmører
    Objekt List forståelser

    Et karakteristisk træk ved Python er dens evne til at udføre liste forståelser : . En løkke i som et sæt af variabler eller objekter , føres ind i funktion og en forudindstillet linje kode udføres med hvert element i listen som emne . For eksempel kan en programmør fodre en liste over numre i en liste forståelse , der tilføjer en enhed til nummeret , og hvert nummer på listen, vil blive forøget med én . Dog kan lister i Python også holde objekter . Ved at oprette en liste forståelse , der udfører en bestemt klasse metode, kan en Python programmør lave en kort kode segment, der styrer funktionen af ​​et vilkårligt antal objekter af samme klasse.
    Rewrite C Sektioner

    En ulempe på højt niveau sprog er, at mens de tillader programmøren at fokusere på de centrale funktioner i hans program , de ikke tillade ham at optimere sin præstation i den måde, at lavere niveau sprog kan. For mange programmer , som regel tolken gør et godt stykke arbejde med at optimere en kildekode ydeevne, men der vil være tidspunkter, hvor en programmør har en særlig kode segment, hvor tolken er bare ikke at være effektive nok . I disse tilfælde kan Python programmører omskrive disse kode segmenter i C, et lavere niveau programmeringssprog , der lader programmører styre hardware - behandlings opgaver , og importere disse kompileret kode segmenter i de vigtigste Python kildekode.
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Python funktion med parametre 
    ·Sådan Indrykning en Python fil 
    ·Sådan fjernes en ny linje i Python 
    ·Hvordan at adskille et komma fra en streng 
    ·Sådan gør du: Python klasse Metoder 
    ·Sådan Beregn Text Bredde med Python 
    ·Sådan kører en Python fil 
    ·Sådan Tør Andemad 
    ·Python Scripts & Programmer 
    ·Sådan Slice en liste i Python 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Stop en procedure VB6.0 
    ·Sådan Gør Mouse Listener Brug Swing i Java 
    ·Hvad er forskellen mellem JVM Hukommelse & Heap Size 
    ·Sådan bruges OpenGL med kode Blocks 
    ·Sådan Omdøbe en knap i Visual Basic 2008 
    ·Hvordan man skriver simple algoritmer 
    ·Sådan geninstalleres Rtl100.Bpl 
    ·Sådan at indlæse billeder i Java Brug NetBeans 
    ·Hvordan man skriver String Funktioner i Python 
    ·Servlet og Applet Forskelle 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com