| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Sådan Kombiner Logic Gates Diagrams
    Logiske porte er digitale kredsløb , der producerer en enkelt output spænding fra en kombination af to eller flere indgangsspændinger . Niveauet for denne udgangsspændingen afhænger af niveauet af input spændinger , som normalt er de digitale spændingsniveauer af 5 V og 0 V. logik gate diagrammer , er 5 V niveauet kaldet binære "1" og 0 V niveau kaldes binær "0 ". Forskellige input kombinationer af "1" og " 0 " vil give forskellige resultater , ifølge en logisk gate er " sandhed tabel . " I denne tutorial, vil to grundlæggende logiske gates blive undersøgt: Den "OG" gate og " OR" gate . Kombinere disse to gate diagrammer er en proces, der involverer generelle algebraiske principper . Ting du skal
    Paper
    Blyant
    Logic gate henvisning
    Vis Flere Instruktioner
    indgange og udgange
    1

    Find diagrammerne for en to - input AND gate og en to- input OR gate . En reference som The University of Plymouth s " Boolsk algebra og logik Gates " viser denne information . Også finde sandheden tabeller for hver port . Sandheden tabel er en lille diagram, der lister "1" og "0 "-kombinationer for hver port .
    2

    Tegn en to- input AND gate , og find de input og output . De to indgange er de to linjer i venstre side af diagrammet og enkelt output er linjen på den højre side af diagrammet . Bemærk formen er specifik for AND gaten.
    3

    Tegn en to- input OR gate og find de input og output . De to indgange er de to linjer til venstre, og outputtet er linjen til højre. Bemærk formen er specifik for OR gaten .
    4

    Label input og output af AND-gate , ved hjælp af logik, eller algebraiske , ytringsfrihed , der er angivet i og sandhed bordet. I dette eksempel er udtrykket: input X ganges med input Y og output er det produkt , X * Y. Skriv "X " ud for en indgang , skrive "Y" ved siden af ​​den anden indgang og skrive "X * Y " ved siden af ​​produktionen af AND diagrammet .
    5.

    Label indgangene og output af OR gate , ved hjælp af logik udtryk, der er opført i eller sandhed bordet. I dette eksempel er udtrykket: input X føjes til input Y og output er summen , X + Y. Skriv "X " ud for en indgang , skrive "Y" ved siden af ​​den anden indgang og skrive "X + Y " ved siden af ​​produktionen af ​​eller diagram .
    Brug Begge Gates i en Logic ligning
    6

    Tegn en anden AND diagram , forlader input og output tomme . Tegn en eller diagram på højre side af AND diagram , forlader input og output tomme .
    7

    Skriv logikken ligning AB + C = Q. Generelt vil logiske ligninger vises i denne form. Ligesom gate diagrammer , er indgangene på venstre side af lighedstegnet , og output er på højre side. Skriv " input " over AB + C og skrive "output " over Q.
    8

    Adskil ligningen vilkår , ved hjælp af " PEMDAS " for matematiske beregninger som en vejledning. Multiplikation er udført før tilsætning i et algebraisk ligning , derfor udtrykket AB behandles først . Udtrykket AB står for A * B , hvilket er det samme som den logik udtryk X * Y af AND porten.
    9

    Label input og output af AND-gate , ved hjælp af AB sigt. Skriv "A" ud for en indgang , skrive "B" ved siden af ​​den anden indgang og skrive " A * B " ved siden af ​​produktionen af ​​AND diagrammet .
    10

    Label indgangene på OR gate , ved hjælp af AB + C som én periode. Ifølge reglerne for PEMDAS og algebra , er udtrykket "AB" tænkt som en enkelt enhed , der er føjet til C. Derfor AB + C svarer til to indgange , der er tilføjet , ligesom logik udtryk X + Y, af OR-porten . Skriv "AB" ved siden af ​​en input og skrive "C" ved siden af ​​den anden indgang af OR diagrammet .
    11

    Kombiner AND og OR diagrammer ved at tegne en linje fra AND output til OR indgang mærket " AB ". Udgangen af ​​AND-gate , fra sin logik ekspression , er A * B , eller X * Y. Den AND output A * B er den samme som OR input AB i denne ligning.
    12

    Label produktionen af ​​OR gate . Dette er outputtet af ligningen AB + C = Q, som er Q. output er taget fra den sidste matematiske operation , som var tilsætning af AB + C. Derfor enkelt output af OR-porten er betegnet som output Q. Skriv "Q " ved siden af ​​produktionen af ​​eller diagram for at fuldføre processen .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Introduktion til Singular Value Nedbrydning 
    ·Specs og Animation Ejendomme til CSS3 
    ·Hvordan man skriver en Connection String som et klasse …
    ·Forskelle mellem tilbagekoblingskontrol & Feed Forward …
    ·Alice Programmering Hjælp 
    ·Sådan Clean Global Assembly Cache 
    ·Sådan Pass en Understreng som en parameter i en DOS Ba…
    ·Sådan Opdatere en erklæring i Informix 
    ·Hvad er Script Debugging brugt til 
    ·Sådan Konverter Oracle til Exponent 
      Anbefalede Artikler
    ·Java 1.6 vs . 1,5 
    ·Sådan Multiply flere heltal i C 
    ·Sådan kommer du i gang Brug af VBA Med Microsoft Word 
    ·Sådan oprettes en Python Program til at acceptere lige…
    ·Sådan ændres Funktioner i VB6 
    ·ADT abstrakte datatyper 
    ·Visual Basic Step-by- Step 
    ·Sådan binde til et CLR Object 
    ·Sådan Udskift en Character i Vb.net 2003 
    ·Sådan Find et primtal hjælp Javascript 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com