| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Komponenter i en Client Server Application
    Client Server applikationer er meget udbredt inden for en række forskellige sammenhænge . I mange tilfælde bliver de indsat over internettet og bruges til erhvervslivet, underholdning og organisatoriske formål. Selv om en kunde Server applikation fungerer som et sammenhængende hele , kan der være en række forskellige applikationer, der kører inden for det , som f.eks Database Management Systemer og web-grænseflader . Oprettelse af en klient -server program er ofte ligetil, giver udviklerne forstår, hvordan de enkelte dele fungerer og interagerer . Server
    p Der er forskellige typer af servere , herunder web-og database. Serveren skal indgå i netværk til at forbinde det med andre maskiner , for eksempel, at tilslutte den til kunderne. Serveren kan være i drift inden for en organisation , netværk gennem en lokal intranet eller det kan være vært for data og tilhørende indhold til offentligt tilgængelige hjemmesider. Hovedsagelig server er en computer med server software installeret og kører, er forbundet til et netværk.
    Database

    om ansøgningen er til privat , begrænset anvendelse eller frit tilgængelige brug måske via internettet , vil data typisk modelleres i en struktureret database system. I en typisk web- model , kan disse data blive gemt i en relationel system som MySQL og administreres ved hjælp af sådanne grænseflader såsom phpMyAdmin . Til erhvervsmæssige formål , kan databasen forvaltes inden for en kraftfuld software system som Oracle. Dataene skal modelleres på en måde, der afspejler den virksomhed eller overordnede formål med Client Server ansøgning som en helhed.
    Dataopkobling

    Client Server ansøgning vil have evnen til at forespørge , opdatere og vedligeholde dataene ved hjælp af en eller flere teknologier . I en webapplikation, kan en server-side programmeringssprog som PHP eller ASP bruges til at forbinde til dataene. Dette element i ansøgningen skal kunne udføre uanset hvilken databehandling kræves af programmet. Meget af den centrale applikationslogikken kan blive afspejlet i data connectivity element og det vigtigste funktionalitet , at ansøgningen har til formål at udføre , vil blive lettet her. I nogle programmer er dataforbindelse opnået inden for samme program element som klienten interface.
    Klientgrænsefladen

    brugeren vender element i en klient -server program vil give midler til at interagere med det . En typisk hjemmeside ansøgning vil skabe denne grænseflade i form af HTML. HTML kan oprettes og output ved server-side programmer, og sendes til webbrowseren til visning og interaktion. For en virksomhed , der opererer inden for en organisation , kan grænsefladen tage form af en desktop applikation , der forbinder og samspil med dataene. Den klientgrænsefladen rolle generelt er at sende en anmodning til serveren, der reagerer til gengæld med data.
    Client -Side Styling og Dynamic Interaktivitet

    Især for en hjemmeside ansøgning , grænsefladen kan suppleres med stil elementer som billeder og CSS regler for, hvordan det præsenteres for brugerne. Interfacet kan også være ledsaget af client-side scripting såsom JavaScript , øge dens opførsel , når brugeren interagerer med det ved hjælp af musen og tastaturet. For en desktop applikation , som den, der kører inden for en virksomhed, organisation , vil brugergrænsefladen ligeledes inddrage billeder og andre visuelle elementer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Forlæng DIV højde 
    ·Sådan Lær Fortran på en Mac 
    ·Sådan bruges Bit Shifting i kryptografi 
    ·Hvordan man skriver pseudokode for en Calculator 
    ·Sådan oprettes en disk fra ISO 
    ·Hvordan man laver en DLL Call i LabVIEW 
    ·Sådan Ctrl + Alt + Del en Remote PC 
    ·Funktionen håndterer i Matlab 
    ·Hvordan man opbygger SaaS-applikationer 
    ·Sekventiel Datatype 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Toggle divs med Javascript 
    ·Hvordan man skriver en besøgstæller i JSP 
    ·Sådan gemme data på XCode til iPhone 
    ·DIY Rose Bouquet 
    ·Sådan Læs Syntaks af FORTRAN 
    ·Hvad er forskellen mellem XSL & XSD 
    ·Sådan Luk Embedded formularer i Symfony 
    ·Sådan Tør Andemad 
    ·Sådan Slet Android subviews 
    ·Sådan bruges kortet STL Container Class 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com