| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Definer Infinite Loop
    I programmering af computere, er en løkke en række instruktioner en computer udfører et fast antal gange . En uendelig løkke er en løkke, der kan køre for evigt , medmindre nogle ydre begivenhed forårsager løkken til at opsige . Heldigvis er de fleste uendelige løkker gør ende. Men når de ikke gør det, kan der opstå problemer , og påvirke et program eller den computer, der er vært for det. Trivia

    "Infinite Loop " er en gade , der omgiver Apple Computer corporate kontor i Cupertino, Californien. Hver af de seks bygninger, der udgør komplekset har en encifret adresse . Denne unikke kombination af computeren udtrykket " Infinite Loop ", og encifret adresse struktur, der anvendes af selskabet giver Apple en officiel adresse "1 Infinite Loop ". Udtrykket " Infinite Loop " er også titlen på en bog af Michael Malone , krøniker den begyndende Apple Computer .
    Misforståelser

    Mange uendelige løkker er ikke rigtig uendelig . På et tidspunkt vil en proces bringe dem til standsning . Denne proces kan være lukningen af ​​en browser eller endda genstarte en computer. Programmører henviser undertiden til ikke- uendelige løkker som uendelig. Et eksempel på et endeligt uendelig løkke er en webside animation . Ved hjælp af JavaScript , kan en udvikler oprette en løkke, der flytter et objekt hvert par sekunder. Sløjfen ville udføre gentagne gange. Dog kunne det i sidste ende opsige hvis bygherren beslutter at kode programmet, så animationen stopper, når objektet når en foruddefineret punkt på skærmen .
    Coding

    følgende erklæring illustrerer, hvordan en udvikler skaber en almindelig løkke i et program : Hej

    loopCounter = 0; loopLimit = 100;

    mens loopCounter er mindre end loopLimitbegin , ( gøre noget ) ; (tilføj en til loopCounter ) ende ,

    Denne kode siger, " Mens loopCounter (0) er mindre end loopLimit (100) , gør noget. " Sløjfen gentage 100 gange . At skabe et uendeligt loop, en udvikler gør sikker værdien af ​​loopCounter aldrig når 100 . Han kunne gøre det ved at udelukke "( tilføje en til loopCounter ) " erklæring eller ved at erstatte ", mens loopCounter er mindre end loopLimit " erklæring med ", mens 1 er lig med 1 ". Hvis en udvikler gør det, løkken vil aldrig ende , fordi man altid vil svare én.
    Eksempler

    Timere og ure på nogle websider undertiden køre inde uendelige løkker . Sløjfen begynder, når en besøgende åbner en side , og det fortsætter , indtil den besøgende forlader siden. Nogle overvågning applikationer afhængige uendelig løkke behandling for at holde øje med lokale eller eksterne processer . For eksempel kan du oprette en Windows Service program, der henter data fra en webtjeneste hver time og gemmer det i en database.
    Advarsler

    uendelige løkker er ikke svært at skabe. Faktisk skaber nogle udviklere dem utilsigtet. Når dette sker , desktop og web -baserede applikationer kan loop kontinuerligt, forbruger store mængder systemressourcer . Det følgende er et eksempel på en fælles ikke- uendelig løkke fastlægges i en JavaScript-funktion : Hej

    var loopLimit = 100; for (var i = 0; i < loopLimit , i + + ) {//gør noget } < br >

    Dette loop vil " gøre noget ", indtil den når den grænse, som variablen " loopLimit ". I dette eksempel vil løkken køre 100 gange . Men hvad sker der , hvis værdien af ​​loopLimit bliver øges med en anden funktion? Hvis det sker , kan løkken aldrig ende . Udviklere bør være opmærksomme på denne fælles programmering fejl. Andre utilsigtede sløjfer kan opstå, hvis en udvikler afhængig nogle ydre begivenhed, såsom et museklik , for at stoppe løkken , og at begivenheden ikke til at ske.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter Binary til MIPS 
    ·Hvordan at sende en besked funktion i C 
    ·Hvordan du opretter en simpel seriel UART Transmitter i…
    ·Hvordan man kompilerer en klasse fil 
    ·Voice chat Projekter i Visual Studio 
    ·Sådan oprettes Typewriter Text Brug af HTML programmer…
    ·Hvordan man skriver en Trainzscript TS2010 
    ·Hvordan man skriver et program , der oversætter et bre…
    ·Sådan oprettes Virtual Lykønskningskort til Profit 
    ·Sådan redigeres en Registry Med Austrumi 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes AS2 Klasser 
    ·Sådan gør Korteste Kode for en Infinite Loop 
    ·Sådan udskrives på en bestemt printer i VB.NET 
    ·Sådan Print Perl Debugger 
    ·Sådan Oplev Hvis en bestemt Understreng findes i en St…
    ·Sådan oprettes en funktion i Microsoft Visual C + + 
    ·Sådan højrejustere en tekst liste i et Visual Basic M…
    ·Sådan får du en filnavn Inde i en Python Script 
    ·Hvordan man laver en TLB fil 
    ·Hvordan skal tjekkes Windows netværksdrev Tilladelser …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com