| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Sådan Gør Video Games Med nr. Programmering
    Den mest populære platform for at skabe videospil uden kendskab til programmering er et stykke freeware kaldet Game Maker . Selvom titlen er noget uinspirerende , platformen er robust og imponerende. Og selv om det forsøger at give en nybegynder - venlige interface, skabe succesfulde spil med Game Maker kræver stadig en masse engagement , kreativitet, dygtighed og hårdt arbejde. Instruktioner
    1

    Visit YoYo Games websted for at hente og installere den gratis version af Gamemaker software . Installationsprocessen er meget ligetil , og du simpelthen nødt til at følge de trin, der præsenteres på skærmen som enhver anden Windows-software -pakke
    2

    Selvom platformen er beregnet til at være nybegynder- venlige ( interface gør, . i virkeligheden , mange træk-og- slip- komponenter har ) , er der stadig en indlæringskurve , og åbning Gamemaker for første gang vil være forvirrende i bedste fald.

    Snarere end at snuble i softwaren blindt , finde nogle tutorials . Der er en bred vifte af både officielle og brugervenlig bidraget Gamemaker tutorials tilgængelige online , og du bør være i stand til at finde noget, der interesserer dig, om du vil oprette en shooter , en RPG, en action- adventure platformspil eller en slags online spil . Find de tutorials , der er af særlig interesse for dig og tage din tid på at arbejde gennem dem.
    3

    Når du har udfyldt nok tutorials til at få en fornemmelse for , hvordan Gamemaker system virker , er din første "skabelse " skal være en mod en demo spil eller tutorial. Mange Gamemaker brugere dele deres spil kilde til netop dette formål . Hent et spil, der synes ligner noget, du ønsker at gøre og begynde at "lege " med det. Ændre en objekter fysik, justere variabler eller oprette nye niveauer. Få en fornemmelse for , hvad der virker og hvad der ikke gør.
    P Hvis du er interesseret i at gennemføre din egen grafik eller lyd , begynde at arbejde med processen med at importere image udadtil og lydfiler til din Gamemaker projektet og gennemføre dem på Gamemaker begivenheder.
    4 p Dette er et valgfrit trin . Når du er klar til at skabe et spil , der virkelig er dine egne, overveje at betale for den fulde version af Gamemaker , som låser op for mange avancerede funktioner. Dette ville også være et godt tidspunkt at lære det grundlæggende i scripting og programmering. Selvom fremragende Gamemaker spil kan oprettes ved hjælp af drag-and -drop funktioner ved hjælp af en lille smule kode kan gøre din oplevelse meget hurtigere og mere kraftfuld.
    5.

    Det første skridt i at skabe dit eget spil begynder med en pen og papir - eller tekstbehandlingsprogram. Begynd skitserer dine ideer : de tegn, historien, niveauer, den dialog, de detaljer. Dette dokument skal indeholde alt hvad der sker ikke kun på en historie niveau, men på det tekniske plan og en on -screen "player oplevelse "-niveau , så godt. I videoen spiludvikling verden, ville det svare til, hvad der er kendt som en " behandling ", og det er hovedsagelig dit spil bibel . Dette bør være et levende og voksende dokument . Du vil tilføje til det, som du arbejder dig igennem oprettelsen af ​​dit spil, der kommer op med nye ideer og fastsættelse af upraktiske dem
    6

    Begynde at arbejde gennem din behandling én skridt ad gangen til at bringe din idé ud i livet. Når du rammer en hage , skal du sørge for at besøge Gamemaker samfund. Der vil du finde et stort lager af Gamemaker diskussioner - søge gennem dem, og du kan opleve, at dit spørgsmål allerede er blevet stillet og besvaret . Hvis ikke, er det også et godt sted at finde kolleger Gamemaker entusiaster, der vil være glade for at dele deres assistance , rådgivning og feedback.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Pass Parametre til en applet 
    ·Hvordan at hente en ny Injector 
    ·Hvordan man programmerer i Basic Language for en microc…
    ·Hvordan laver man en HTTP String et Link 
    ·Sådan Fjern efterfølgende Blanks ved slutningen af ​​…
    ·Sådan indlæse programmer til Windows CE -enhed 
    ·Sådan oprettes to kolonner Brug Div 
    ·IDE debugging værktøjer 
    ·Sådan @ Echo Kommando i Notesblok 
    ·Sådan Load bonjour.msi 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Cache i PHP 
    ·Sådan bruges en tokomplement i en Bit Shift 
    ·Hvordan man åbner en Broderbund SIG Extension 
    ·Sådan konstateres , om et tegn Mellemrum i Python 
    ·Sådan Slet fra MySQL 
    ·Sådan bruges Java til at skabe Web Service Apps 
    ·Sådan oprettes Endpoint Null-værdier 
    ·Sådan kopieres filindholdet Into Word og omvendt ved h…
    ·Sådan eksporteres data fra Access til SQL 
    ·Oprunding Tal i Javascript 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com