| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Hvad Er ActiveX Do
    ? Et eksempel på ActiveX i aktion er, når en bruger ser Microsoft-dokumenter i en webbrowser . Dette er i modsætning til en bruger visning af PDF- filer, som kræver brug af Acrobat Reader. Disse dokumenter er forbundet til internettet via ActiveX -værktøjer. ActiveX også kan forbinde desktop applikationer sammen til organisation og interaktive funktioner . Læs videre for at lære, hvad ActiveX bruges til , og hvad det kan gøre. Automatisk download af ActiveX Controls

    Når du støder på en webside , kan din computer downloade ActiveX-objekter. Dette sker, fordi der er et objekt tag erklære en ActiveX control. Webbrowseren downloader automatisk kontrol til at interface med din browser. Downloading processen kan kræve, at brugeren til at tillade overførslen, eller kontrollen kan downloade uden at brugeren ved det. Når der træffes beslutning om, hvorvidt eller ikke at hente et ActiveX-objekt , tjek Internet Explorer sortliste af kontroller først (se Resources). Downloading og visning ActiveX på nettet er gjort mulig ved gennemførelsen af ​​HTML-understøttelse i ActiveX indhold på internettet .
    Beskyttelse

    ActiveX downloads vil normalt bede brugeren om at acceptere kontrol . En underskrevet certifikat leveres til brugeren via Internet Explorer , som beskriver hvem udgiveren af ​​kontrollen er. Certifikatet kommer til brugeren i form af et værdipapir eller advarsel dialogboks til at bede brugeren om at overveje, udgiveren , før du accepterer at downloade. For at være sikker , mener det websted , du besøger. Hvis du er på et betroet websted , og udgiveren af ​​det ActiveX-objekt , du ønsker at downloade er tilknyttet hjemmesiden (f.eks Windows Update , Microsoft på microsoft.com ) , og klik derefter på "Ja" eller "OK" -knappen for at acceptere certifikatet . ActiveX vil begynde at downloade til din maskine via Internet Explorer-browseren .

    Elementer i brugergrænsefladen

    ActiveX-objekter er konstrueret til kun at køre på din Internet Explorer-browser . Når du besøger et websted , menuer poppe op i Internet Explorer-browseren , der giver dig mulighed for at interagere med hjemmesiden. Controls også tage form af knapper , der giver brugeren muligheder for at interagere . Den magt bag elementer i brugergrænsefladen er Active scripting, hvilket er kode, der giver mulighed for forskellige softwarekomponenter til at interagere i et netværk /Internet .
    Typer af ActiveX Controls
    p Der er mange typer af ActiveX-objekter , men de er alle genbrugelige blokke af kode , der er beregnet til at fungere på et netværk. Internet Explorer er faktisk et ActiveX-objekt i sig selv . Dialogbokse, der beder brugeren om at gribe ind er almindelige ActiveX-objekter. Lister og kommando knapper er ActiveX-objekter , der anvendes på websider. ActiveX-objekter udnytter program byggesten til at distribuere applikationer på nettet for visning animation eller læsning af filer . De mest almindelige ActiveX-objekter er dem, der omfatter programmer i Microsoft Windows. Microsoft Office-programmer deler funktionalitet ved at udnytte de samme ActiveX-objekter (f.eks Word og Excel aktien ActiveX -funktionalitet) . For et eksempel på dette, så prøv at kopiere et regneark fra Excel, og derefter indsætte den i Word. Ligeledes kopiere en graf eller diagram og indsætte den i Excel.
    Sprog og Code

    scriptsprog til dynamiske hjemmeside animationer er den samme i ActiveX. ActiveX-objekter eller genstande er skabt i flere sprog, herunder MFC , ATL , Bordland Delphi , C # og C + +. Et af de mere populære sprog for at skabe ActiveX-objekter er Visual Basic. Hvis du lærer at oprette ActiveX-objekter , kan du prøve at bruge Visual Basic 6.0 (eller . Netto) . Visual Basic giver dig mulighed for at se, hvad dine brugere vil se, før du implementerer koden .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bortfiltrere Frekvenser i LabVIEW 
    ·Hvordan man skriver en funktion , der accepterer som in…
    ·Sådan Link CSS til JSP 
    ·Hvordan laver Lines i QBasic 
    ·Hvordan kan Overskridelser & formateringsstreng Bugs Al…
    ·Hvordan man åbner en MS Word-dokument i Classic ASP 
    ·Hvordan at finde Summen af ​​cifre i et tocifret tal i …
    ·Hvorfor bruge Funktion Pointers 
    ·Hvordan man skriver GData indgangsværdier som en Strin…
    ·Sådan Lær Computer Programmeringssprog 
      Anbefalede Artikler
    ·Java 1.5 Annotation Tutorial 
    ·Funktioner af Turbo C 
    ·Visual Basic 6 Step -by- Step 
    ·Sådan Find en person i en String 
    ·Sådan Edit SQL på en iPhone 
    ·Gratis Java Tutorials 
    ·Hvordan til at beregne størrelsen af elementer i Buffe…
    ·Sådan Konverter en Java heltal til Bytes 
    ·Sådan installeres Rails på en RC i Ubuntu 
    ·Sådan at efterlade kommentarer i Java -kode 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com