| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Om Arrays
    Et af de grundlæggende konstruktioner datalogi og matematik er array. Det repræsenterer simpelthen en samling af elementer. En liste over numre , navne , eller enhver anden teoretisk konstruere hvor sekventielle elementer er indekseret og organiseret. Matematik

    I matematik , array er typisk en samling tal i en eller flere dimensioner . I en dimension , er arrayet er kendt som en vektor og er en enkelt liste af tal. I to dimensioner , er konstruktionen bedre kendt som en matrix , og kan opfattes som en liste af lister , hvor på papiret kan være repræsenteret som et gitter af tal. Den unikke karakter af arrays og matricer gennemsyrer alle i hele lineær algebra , vektor calculus og mange andre grene af matematikken .
    Datalogi

    På det sprog, datalogi, og array er en sekventiel liste over elementer. Elementerne kan være så simpelt som en enkelt bit , eller en fuld klasse af informationer - en personalepolitik rekord for eksempel. Da arrays er sekventiel, med elementer der kommer den ene efter den anden , er de velegnede til en verden af ​​computere, som er dikteret af den sekventielle udførelse af kommandoer . Et program kan betragtes som en række instruktioner , hukommelse en række bytes , til at gemme data .
    Abstrakt Implementering

    uden at fokusere et bestemt område undersøgelse , en matrix er simpelthen en samling af objekter , hvor hvert objekt angives et indeks . Man kunne overveje en vifte af æbler , A, hvor hver æble i matrix er givet et nummer og er mærket A [ i]. Den fjerde æble er mærket A [ 4]. Indeksene er ikke begrænset til tal. Man kan overveje en vifte af tilstande S , indekseret af farve . Eksempelvis S [red] er stop, S [ gul] er forsigtighed og S [ grøn] er at gå
    Notation og Anvendelse i Math

    en vektor i matematik kan være repræsenteret i en række forskellige måder , påvirket af delfelt blive undersøgt . Simply imidlertid en vektor er en liste over numre giver en dimension . Denne dimension giver mulighed for at kombinere vektorer med matricer og så videre . For eksempel, lad V være en kolonne vektor , hvis elementer er { 1,2,3 } . Hvis M er en matrix med tre kolonner og fem rækker , så vi kan formere M af V på højre , da V har et element for hver kolonne. Resultatet ville være en anden kolonne vektor af tre elementer.

    Matematik har taget dette koncept af array , og har udvidet til fuldt udbygget inden for tensor matematik , vektor calculus , lineær algebra og så videre. Da matematik er til stede i næsten ethvert område fra videnskab til kunst, har arrays befandt sig indlejret i mange ting. Mange gange kan en vektor repræsentere en hastighed eller felt, og en matrix kan beskrive en linse eller en rotation .
    Notation og brug i datalogi

    I datalogi , notation af arrays svarer til matematik , men deres anvendelse er mere som en samling værktøj. Et array repræsenterer en måde at tildele en adresse til et stykke af data eller en instruktion . Harddisken i en computer er en gigantisk array, hvis længde er, hvordan nogensinde mange bytes af kapaciteten , den besidder. Selv ned til byte -niveau , en byte er en vifte af otte bits , otte numre enten én eller nul.

    Programmering, har de midler , hvor en array er implementeret givet mange hovedpine for programmøren skifte sprog. Hvorvidt det første element er indekseret med et 0 eller 1 , om matrix er lagret fra venstre mod højre eller højre til venstre , kan alle er forskellige i et sprog og edb-system . Arrays er også genstand for mange operationer, såsom udskæring og omarrangere , beskærer og så videre.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er de logiske data Entity Begreber 
    ·Sådan redigeres en Registry Med Austrumi 
    ·Hvordan man opbygger Flash Applications 
    ·De Alternativer til DataGridView 
    ·Hvordan du lagrer en String variabel i Integer Type 
    ·Programmeringsværktøjer for Kids 
    ·PHP Array Sorter Funktion 
    ·Sådan Beregn Normal OpenGL 
    ·Hvordan man laver en Web Bot 
    ·Specs og Animation Ejendomme til CSS3 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan omdøber kolonner i MySQL 
    ·Sådan Track Med Java Script og PHP 
    ·Anvendelse af Pointers 
    ·Sådan Drej en PHP Baggrund 
    ·Sådan tilføjes Minutter at DateTime 
    ·Hvad er streaming Klasser 
    ·Hvordan kan man se hvis perl 32 eller 64- bit 
    ·Hvordan du formaterer teksten til HTML på VBA 
    ·Sådan Erklær Static funktioner i C + + 
    ·Den historie Prolog Programming Language 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com