| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Hvad er Computer Programmering
    ? Hvert stykke software , fra en simpel tekstbehandlingsprogram, som Microsoft Notesblok , til de mest avancerede billedredigering programmer, såsom Adobe Photoshop, er lavet af en eller flere edb-programmører , der bruger et programmeringssprog, der fortæller en computer hvordan de skal handle . Programmering er et meget komplekst emne, der dækker mange forskellige typer af sprog og kan bruges til at løse en lang række problemer. Historie

    tidligste eksempel på programmering med moderne computere fandt sted i begyndelsen af ​​1940'erne , da matematikeren John von Neumann designet et system, der gav mulighed for den digitale opgørelse af data inden for random access memory i en computer. Den første computer blev skabt ved at indtaste strengene af ettaller og nuller , der udgør binær kode . Lavt niveau programmering kaldes " montage -koder ", som direkte adgang til en computers hardware , derefter blev opfundet , der tillod tekstkommandoer skal indtastes som fandt sted for binære . Assembly sprog er specifikke for hver type hardware , så det næste logiske skridt var opfindelsen af ​​et sprog kaldet " FORTRAN " som var hardware uafhængigt og kan bruges til at skrive programmer til enhver type computer. De hyppigst anvendte moderne programmeringssprog er " C + +" og " C # ", som begge har betydeligt flere funktioner og er meget lettere at læse end tidlige programmeringssprog.
    Function
    p Alle computerens software, som du brug eller video- spil, du spiller er skabt ved at indtaste linjer kode i et program kaldet en compiler , der fortæller en computer hvordan man skal fortolke koden, og hvad man skal gøre med det. den kompileret kode overføres derefter fra tekstfiler , at det var skabt som i en eksekverbar fil, der kan åbnes af brugeren .
    Funktioner

    Programmeringssprog arbejde ved at definere variabler, såsom antallet af menneskeliv at et spil karakter har eller mængden af bogstaver i alfabetet for en tekst program og derefter erklære udsagn , der udnytter eller ændre disse variabler. Hvert programmeringssprog har forskellige terminologier for, hvordan variable og opgørelser skal deklareres , hvor stor en variabel kan være , og de forskellige typer af variabler , der kan bruges , såsom tal, bogstaver eller strenge af breve.
    typer

    der er fire hovedtyper af programmeringssprog og hver har fordele i forskellige situationer. deklarative sprog er det mest simple , som de kun definere, hvad et program er beregnet til at gøre, men ikke bekymre sig om ting som styring af hukommelse eller kontrollere strømmen af ​​programmet. Funktionelle sprog ændrer ikke variabler, men snarere blot arbejde med stater , der fortsat uforanderlige . ufravigelige sprog arbejde ved hyppigt at ændre status for programmet eller dets variabler. den mest komplekse form for programmeringssprog er kendt som " objektorienteret ", fordi det bliver brugt til at skabe fuldt funktionelle genstande , som har mange forskellige egenskaber og variabler og alle interagerer med hinanden for at udføre et program . Markup sprog , såsom HTML, kan også betragtes som et programmeringssprog , selv om det kun definerer, hvordan man vise oplysninger på en web -browser og faktisk ikke erklære udsagn eller definere variabler.
    Overvejelser

    Skrivning af en edb-program kan være en yderst kompliceret og skræmmende opgave, selv hvis du bruger den mest simple form for sprog. Alle programmer skal have et særskilt afsnit beregnet til at håndtere fejl, såsom hvad programmet skal gøre, hvis brugeren inputs ukorrekte oplysninger, eller hvis to opgørelser konflikt med hinanden . Memory management også er et yderst vigtigt aspekt for programmering , således at softwaren ikke helt at overtage computerens hukommelse og forårsage alt andet til at køre meget langsomt eller slet ikke. der er store biblioteker af forprogrammerede indstillinger , såsom Standard Template Library for C + + , som du kan bruge til hurtigt at løse problemer, som mange andre programmører har måttet beskæftige sig med, før du .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes dynamisk tekst Boxes 
    ·Sådan opgraderer CSS vælgere for IE6 
    ·Sådan bruges ActiveX-objekter i ASP Net 
    ·Sådan kompilere på TextPad 5 
    ·Hvorfor er binær anvendes i computere 
    ·Sådan bruges en MDI formular i C # 
    ·Principper for Constraint Programmering 
    ·Sådan fjernes Crestline Windows 
    ·Hvad er Digital Kodning 
    ·Sådan kontrolleres , om en fil eksisterer Brug VBScrip…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix en Split String 
    ·Sådan Beregn JavaScript 
    ·PLC programmering Instruktioner 
    ·Fordele af Custom Tags 
    ·Sådan Find ud af hvilken version af Python du har 
    ·Sådan ændres Cursor Image i Java 
    ·Hvordan man skriver Java Script 
    ·Sådan Generer et tilfældigt heltal i Ada 
    ·Hvordan få adgang til flere databaser i en PL /SQL Que…
    ·Sådan bruges Størrelse File Læs i Java 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com