| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Sådan Gør din egen Web Browser i C #
    Microsofts Visual C # sproget giver udviklere at skabe og implementere applikationer , der ser , føles og fungerer som Windows-operativsystemet . Du tror måske , at skabe en velfungerende webbrowser er en vanskelig opgave , men du kan bygge en hurtigt ved hjælp af C #. Du skal blot trække og slippe kontrolelementer på en formular , tilsættes lidt kodning logik og oprette din egen web- browser kan du vise familie og venner. Instruktioner
    Tilføj Controls til Form
    1

    Launch Visual Studio og oprette et nyt Windows Forms C # projekt. Visual Studio placerer projektets filer i Solution Explorer-vinduet .
    2

    Klik på " Vis " for at vise en drop -down menu. Klik på "Toolbox ". Værktøjskassen åbner og viser sin kontrol.
    3

    Find " ToolStrip " kontrol , og træk det til formularen . Visual Studio placerer det øverst i formularen.

    Denne " ToolStrip " kontrol , som dem der findes i andre browsere , kan du placere kontrolelementer såsom knapper og tekstbokse på det.
    < Br > 4.

    Klik på drop -down pilen , der vises øverst i " ToolStrip " kontrol . Der vises en menu . Klik på " Button " for at placere en knap på " ToolStrip ". Klik på drop -down pilen igen , og klik derefter på " Button ". Visual Studio placerer en anden knap på " ToolStrip . "
    5

    Klik på drop -down pilen og klik på " TextBox ". En tekstboks vises ved siden af ​​de to knapper . Disse knapper fungerer som browserens "Tilbage" og "Frem" knapper. Tekstboksen bliver browserens adresselinje , hvor du skriver webadresser.
    6

    Klik på drop -down-knappen en gang mere, og klik på " Button " for at placere en knap til højre for tekstboksen. Denne knap er browserens "Go" -knappen.
    Tilføj Logic Controls
    7

    Højreklik på den første knap , du har tilføjet , og klik derefter på "Egenskaber " for at vise "Egenskaber " vinduet. Dette vindue indeholder egenskaber , du kan føje til kontrol.
    8

    Find " Display Style" ejendom og klik på rullepilen ved siden af ​​ejendommen. Klik på " Text ".
    9

    Find " ToolStrip " kontrol , og træk det til formularen . Visual Studio placerer det øverst i formularen. Denne " ToolStrip " kontrol , som dem der findes i andre browsere , kan du placere kontrolelementer såsom knapper og tekstbokse på det.
    10

    Klik på " Events" knappen i toppen af løsningen Explorer , og dobbeltklik derefter på " Click" begivenhed. Koden åbnes og viser den metode , der håndterer knappens "Klik " begivenhed . Indsæt følgende kode ind i denne metode: .

    WebBrowser1.GoBack ();

    Tryk på " F7 " for at vende tilbage til formularen
    11

    Klik på den anden knap placeret på " ToolStrip " for at vælge knappen. Flyt til værktøjskassen, og klik på knappen "Egenskaber" for at vise knappens egenskaber. Sæt denne knap s "Display Style " til "Tekst" , som du gjorde i det forrige trin . Rul ned , og skriv " ( Forward )" i "Text" ejendommens tekstfeltet.
    12

    Klik på " Arrangementer " knappen og dobbeltklik på "Klik " begivenhed for at vise knappens "Klik "begivenhed metode . Indsæt denne kode i denne metode

    webBrowser1.GoForward (); . .

    Tryk på " F7 " for at vende tilbage til formularen
    13

    Klik på " tekstfeltet " kontrol på " ToolStrip " for at vælge det, og flytte tilbage til " Properties " vinduet. Find " Size" egenskab. Den har to værdier som " 100 , 25 " . Den første værdi definerer tekstboksen bredde . Udskift den første værdi med 300 . Tekstboksen bliver bredere på formularen.
    14

    Retur til " ToolStrip ", og klik på knappen til højre for tekstfeltet for at markere den. Gå tilbage til "Egenskaber" vinduet og sæt, knappens "Display Style " til " Text ". Rul ned til "Text" ejendom og type " ( Go) " i tekstboksen ved siden af ​​ejendommen.
    15

    Klik på " Arrangementer " knappen, og dobbeltklik derefter på " Click" begivenhed for at åbne koden vindue, der viser knappens "Klik " begivenhed metoden. Indsæt denne kode i denne metode. Tryk på " F7 " for at vende tilbage til design visning, der viser formularen.
    Tilføj Browser Kontrol
    16

    Flyt til værktøjskassen og dobbeltklik på " WebBrowser " kontrol at føje det til formularen. Visual Studio placerer det under " ToolStrip ".
    17

    Flyt til "Egenskaber" , og klik på "Hændelser " knappen. Find " DocumentCompleted " begivenhed . Dobbeltklik på denne begivenhed for at vise koden vinduet. Dette vindue viser WebBrowser kontrol er " DocumentCompleted " begivenhed kode. Denne metode løber efter browseren afslutter indlæsningen af ​​en webside
    18

    Indsæt denne kode i denne metode

    this.Text = webBrowser1.DocumentTitle ; . .

    kode placerer websidens titel i titellinjen.
    19

    Tryk på " F5 " for at køre projektet. Visual Studio viser formularen. Type " http://www.whitehouse.gov " i tekstfeltet , og klik på "( Go) . " Browseren navigerer til dette websted.
    20

    Type " http://www.USA.gov " i tekstfeltet , og klik på "( Go) . " Browseren navigerer til USA.gov site. Klik på " (Back )" for at navigere tilbage til forrige side . Klik på " ( Forward )" for at gå frem til næste site .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan skal tjekkes for Bots Med ColdFusion 
    ·Sådan tilføjes Plads omkring et billede ved hjælp HT…
    ·Sådan Find Enum Typer 
    ·Sådan Pass Shell Variabler til AWK 
    ·SQL Class Online Training 
    ·Sådan Læs SSIS variabler i en Script 
    ·Hvordan læser man en MOV i Matlab 
    ·Sådan Grev Simulation Time i Matlab 
    ·Sådan oprettes en HTML e-mail Flyer for en Salon 
    ·The Best Prolog Tutorial 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes en Login & svar Side 
    ·Sådan Execute Applet i Java 
    ·Sådan Strip Skråstreger Med PHP 
    ·Sådan oprettes en enkelt tråd i CPP 
    ·Sådan Print Data i VB.NET 
    ·Sådan kører Aptana Med Rails allerede er installeret 
    ·Hvordan man skriver en fil i VB6 
    ·JavaScript Vs. VBScript 
    ·Sådan Find en OS Grid Reference 
    ·Hjælp med Sekventielle filer i Java programmering 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com