| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> JavaScript Programmering >> Content
    JavaScript Vs. VBScript
    JavaScript og VBScript er to script -baserede computer programmeringssprog. I modsætning kompileret sprog som COBOL og C , JavaScript og VBScript programmer kører direkte i et fortolket tilstand og behøver ingen kompilering. Web -baserede applikationer kan bruge begge sprog i de samme programmer. Udover webside programmering, har JavaScript og VBScript bruger i systemadministration og softwareudvikling. Heritage

    I slutningen af ​​1980'erne udviklede Microsoft VBScript baseret på dens Visual Basic programmeringssprog. Visual Basic er en sofistikeret , grafisk og objektorienteret programudvikling system. Selvom VBScript ikke producerer den samme slags programmer, som Visual Basic gør det låner kraftigt fra Visual Basic brug af objekter og generelle sprog syntaks .

    JavaScript havde sin start i midten af ​​1990'erne , et resultat af softwareudvikling for Netscape browserprogram . På det tidspunkt bestod de fleste websider for statisk HTML: de sider havde tekst og billeder. men lidt interaktivitet. JavaScript slået websider i programmer , så for eksempel kunne en input formular kontrollere sine egne data, og bede brugeren om manglende elementer . JavaScript er ikke modelleret efter eller afhængig af kompileret sprog hedder Java.
    Server Side

    Alle websider er leveret af servere. En webserver er et program , der kører på en Internet -baseret computer , der gør noget , men besvare anmodninger fra web-brugere . Selve siden kan være statisk HTML eller det kan være et program, der genererer HTML som sit output . Ved hjælp af disse programmer , en Web detailhandler , for eksempel, sender en kunde unikke sider, som han gør køb online. Kunden ser aldrig VBScript -programmet , blot de resulterende websider. VBScript har vist sig at være populære for server-side web- programmer, navnlig på Microsoft -baserede edb-systemer. Sidens filer har en . Asp udvidelse og indeholder VBScript programmering , at når serveren udfører det , producerer HTML for brugeren.

    JavaScript er noget bagud for server-side programmering på nonMicrosoft -systemer. På en Microsoft- server understøtter JScript , deres version af JavaScript , samt VBScript. De fleste JavaScript-kode kører på klientsiden , hvilket betyder , at webbrowseren selv betyder tolkning. Dette er en del af grunden til , at JavaScript -holdige websider kan opføre sig forskelligt på forskellige browsere og forskellige browserversioner .
    Client Side

    JavaScript største omdømme er en klient -side sprog. Det betyder, at det er indlejret i en webside, som brugeren ser , og som hun interagerer . Browseren program viser HTML-side og kører JavaScript programmering inde i det. Client - side JavaScript tricks omfatter skabe pop-up browser vinduer og websider , tekst tickers og animerede knapper , menuer og kontroller. Stort set alle web browser programmer understøtter JavaScript.

    Only Microsofts browsere understøtter VBScript direkte en begrænsning , der har hæmmet dens brug på klientsiden . Nogle browsere , såsom Firefox , har valgfri plug-in -programmer , der kører VBScript. En virksomhed med en Microsoft - only software -politik kan sætte VBScript i sine interne websider , men for et websted ønsker kompatibilitet med alle browsere , er den nuværende valg JavaScript.
    Andre miljøer
    < br >

    VBScript er et programmeringsværktøj valg for administratorer af Microsoft -systemer. I forbindelse med Microsofts PowerShell -software , drej administratorer og programmører mange dagligdags vedligeholdelsesopgaver i automatiserede programmer.

    En række softwareleverandører har vedtaget JavaScript som et scriptsprog i deres ansøgninger . Adobes Photoshop og Dreamweaver programmer bruger JavaScript til at automatisere opgaver. Max /MSP musikprogram bruger også JavaScript.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får du gratis Cursor Effects 
    ·Hvordan man laver en widget 
    ·Sådan Konverter tekst til Java Script 
    ·Sådan bruges flere JavaScript-filer i koordination med…
    ·Sådan Formatér en JavaScript Array 
    ·Hvordan til at bære en Shift Dress 
    ·Sådan Tilsæt Besked på Facebook Button til dit webst…
    ·Sådan får Værdier i en rulleliste i Javascript på I…
    ·Internet Explorer 6 Javascript Header Problemer 
    ·Sådan forhindres copy & paste 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Integrere AS3 Brug PHP & MySQL 
    ·VBS Array funktioner 
    ·XNA Pixel Shader Effects 
    ·Sådan bruges jokertegn i mappenavne i Visual Basic 
    ·Hvorfor er Java Scalable 
    ·Sådan Requery en GridView 
    ·Hvordan man skriver inputted Information til fil Python…
    ·Sådan Afslut et billede fra et vindue i Java 
    ·Sådan Design en CSS Sprite Navigation Bar 
    ·Hvordan at kalde en funktion fra en streng i Python 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com