| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Java programmering >> Content
    Hvad er JDBC Abstraction
    ? Udviklet af Sun Microsystems, JDBC står for Java Database Connectivity , et Java -baseret interface, der gør det muligt for enhver Java-programmet til at oprette forbindelse til en relationel database for at gemme og arkivere data . Mange computer programmører har udviklet JDBC abstraktioner der hindrer brugerne i at skulle skrive og forstå den til tider komplicerede kodning, der driver grænsefladen program. Identifikation

    I computing terminologi , en abstraktion forenkler et program , fjerne unødvendige komponenter kun at fokusere på de væsentlige funktioner. JDBC abstraktioner skjule JDBC programmets kompliceret programmering rammer , der gør det enklere for brugerne at forstå og betjene. Den abstraktion er stadig en kodet Java program , men linjerne i nødvendige kode er blevet reduceret til det allernødvendigste .
    Funktioner

    En typisk JDBC abstraktion indeholder en skabelon, forenkler program funktioner , med kodning på plads til at håndtere de grundlæggende klasser såsom database , tabel, rowset og række . Ved at begrænse sig til et minimalt antal klasser , undgår abstraktion mange af de rodet , irriterende detaljer , der komplicerer programmering. Skabelonen eliminerer alle de low-level kodning , der kan undertiden gør JDBC en frustrerende grænseflade til brug under udviklingen af ​​programmet fasen. Især håndterer skabelonen skabelsen og frigivelse af ressourcer , så applikationsudvikler til at styre andre ansvarsområder , såsom Structured Query Language eller SQL , samt ekstrakt resultater.
    funktion

    JDBC abstraktion giver en mere effektiv måde at interagere med en database -forbindelse. Indvinding først definerer forbindelsen parametre , og derefter åbner forbindelsen. Ansøgningen udvikleren skal derefter angive undersøgelsen erklæring. Indvinding forbereder og eksekverer redegørelsen, oprettelse af løkken til at gentage forespørgslen , indtil alle de ønskede resultater er samlet . Bagefter indvinding behandler eventuelle undtagelser håndterer alle transaktioner og lukker forbindelsen til databasen .
    Fordele

    A JDBC abstraktion er ligetil at bruge, og det sparer udviklerne tid og indsats involveret i at skrive gentagne operative kode. Det hjælper også at forhindre en række fælles fejl , som at glemme at lukke forbindelsen til databasen ved udrejse . Hvis en forbindelse ikke er lukket, skal en anden forbindelse åbnes for næste besøgende , hvilket betyder to forbindelser er åbne i stedet for kun én. Disse unødvendige forbindelser ophobes og forårsage databaseserveren til at bremse , at kompromittere den samlede præstation og hindrer produktiviteten.
    Overvejelser
    p Det er vigtigt at overveje dine personlige programmering evner , når de forsøger at beslutte om du vil bruge en JDBC abstraktion i modsætning til at skrive de individuelle linjer kode. Mens det er en kraftfuld grænseflade, kan JDBC være alt for kompliceret på grund af dens behov for at understøtte SQL -standarden og at maskere forskelle mellem database motorer . Da relationelle databaser bruger SQL , skrive en JDBC interface er beslægtet med at skrive et program på to sprog , SQL og Java , på samme tid. Ved hjælp af en JDBC abstraktion kan fjerne meget af det besvær.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slut To rullefelterne i HTML & JSP 
    ·Sådan Konverter Java Objects 
    ·Sådan Find en String i Java 
    ·Sådan : Java Applets & Nagle algoritme 
    ·Sådan Flip billeder i Java 
    ·Sådan Kombiner Layouts på Android 
    ·Sådan Kontroller Heap størrelse med en JVM 
    ·Hvordan man laver en Float Int Fra String på Netbeans …
    ·Java Format til Floating decimaler 
    ·En tutorial til at skabe en relationel database til et …
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man laver en Drop Down boks Ud af en liste 
    ·Hvorfor er min PHP MySQL Side så langsom 
    ·Hvordan man skriver VB.Net til Notepad 
    ·Microsoft Visual Database Tools 
    ·Sådan kopieres PHP filer fra Website 
    ·Hvilket program skal jeg bruge til at oprette Java spil…
    ·Sådan Execute SSIS Fra Stored Procedures 
    ·Hvordan man tegner et lagkagediagram hjælp Javascript 
    ·Sådan Læs Int Java 
    ·Sådan Format Strings i Java Basic Syntax 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com