| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Java programmering >> Content
    Hvad er Java Metadata
    ? Java er et programmeringssprog oprindeligt udviklet af Sun Microsystems , men nu ejes af Oracle. Selvom Java er kendt som et programmeringssprog , der anvendes i websider , er sproget også anvendes til programmering mange forskellige PC -baserede programmer. Metadata er væsentlige data om data , Java manipulerer forskellige typer af metadata og har en række fremgangsmåder til anvendelse af disse oplysninger. Database Metadata

    Java-programmer kan få adgang til databaser ved hjælp af Structured Query Language eller SQL. De metadata af databaser er strukturen af de tabeller, der holder data. Tabeller består af søjler, der skaber felter for hver post af data. Søjlerne har en type og et felt størrelse er forbundet med dem, og disse oplysninger gemmes også i metadatatabeller . Java indeholder en kommando til at få adgang til databasen metadatatabeller , men programmet skal først oprette en forbindelse med databasen. Det system , der styrer Java -forbindelser til databaser kaldes JDBC, som står for Java Database Connectivity . De metadata håndtering funktioner er en del af en klasse kaldet DatabaseMetaData . Denne gruppe omfatter datatyper kan rumme metadata læses fra databasen samt funktioner , der udfører de data hente .
    Billedets metadata

    Billedfiler kodet af en række forskellige kodning standarder . De første par linjer i filen ikke indeholder data, der repræsenterer billedet , men i stedet de indeholder metadata, der beskriver , hvordan billedet er gemt. Dette bruger en Java -bibliotek kaldet " ImageIO . " Dette bibliotek indeholder en Metadata klasse. Den ImageIO metadata klasse har en lignende struktur til DatabaseMetaData klassen. Biblioteket indeholder datatyper , der skal bruges til at modtage registreringer hentet af bibliotekets funktioner. Metadata aflæser billedets metadata til en XML struktur. XML er en forkortelse for " Extensible Markup Language ", som formater data med brug af tags, svarende til Hypertext Markup Language - HTML - . Anvendes til at kode websider
    Java Metadata interface

    Java ikke kun anvender XML til billedets metadata . Java Metadata Interface ( JMI ) er i XML-format . Det er en implementering af Meta Object Facility , som blev produceret af Object Management Group. MOF er et forsøg på at skabe en åben standard, der , hvis den vedtages af alle, ville etablere en neutral metode til angivelse af dokumentformater og transmission formater udtrykt i XML. JMI genererer format data , som er metadata af systemet. Dette kan blive videregivet til en modtagende tredjemand eller endda lagt ud på en hjemmeside med offentlig adgang . Andre MOF - kompatible systemer kan bruge metadata til at indstille felter for importerede data.
    Anmærkninger

    Java omfatter en metode til at kommentere i nævnte programmer som " anmærkninger. " annotationer er klassificeret som metadata. Den strenge definition af metadata er, at det er data, som beskriver data. Men anmærkninger hovedsageligt bruges til at kommentere på objekter i programmet struktur disse objekter kunne programkode eller data objekter. En anmærkning er en etiket , der er tilføjet til en erklæring om et objekt. Etiketten er ikke navnet på det objekt - som udgør en anden del af objektet erklæring. Men anmærkninger i et program kan bruges til at generere ud feltetiketter for skærme baseret på koden .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Resize Metode til Java Applets 
    ·Sådan Vis den Java-applet knappen så Handikappede 
    ·En god måde at organisere klasser med Java 
    ·Sådan oprettes en Ping Program i Java 
    ·Sådan Execute Applet i Java 
    ·Definitionen på en Restriction Java-applet 
    ·Servlet og Applet Forskelle 
    ·Java Kan ikke finde symbol Metode Out 
    ·Java Funktion & Argument Defaults 
    ·Fordele af Custom Tags 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Flyt Arrays i Java 
    ·Sådan eksporteres en Exe Visual C # Studio Express 
    ·Java Begreber: Forbundet liste Lab 
    ·Hvad er forskellen mellem Low- Level Programming & høj…
    ·Sådan bruges Exec i Bash Script 
    ·Sådan Set indeksværdier for ComboBox for VB 
    ·Sådan Læg varer i en Dropdown /ComboBox i VB.net 
    ·Sådan bruges ADODC i VB6.0 
    ·Sådan bruges Oracle Sekvenser 
    ·Hvordan man skriver en Software Program 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com