| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Java programmering >> Content
    Sådan Sørg en Input er et tal i Java
    Når du skriver Java-programmer er der uundgåeligt tidspunkter, hvor du er nødt til at beskæftige sig med input du har lidt information om. Hvis du har input gået ind i dit program eller i en metode inden for det, og du er nødt til at sørge for det er et tal , kan du bruge metoder de numeriske wrapper klasser. Disse klasser giver metoder til parsing strenge som nummer typer, som kaster undtagelser , hvis bestået indgangen ikke er numerisk . Ved at bruge disse metoder i forbindelse med prøve og fange blokke du kan arbejde ud af, hvad slags input værdi, du har med at gøre . Instruktioner
    1

    Anskaf en henvisning til input værdi, du vil kontrollere. Afhængigt af dit program , du måske allerede har input lagres som en variabel. Følgende kodeeksempel opretter en prøve strengvariabel at demonstrere teknikken : String input = "9 "

    Denne variabel gemmer nummer ni som en streng. Metoderne til parsing nummertyper tager string parametre , så hvis dit input er i øjeblikket ikke gemt som en streng skabe en streng at medtage den som i det følgende eksempel: int mynumber = 6; String input = "" + mynumber ;

    2

    Opret en prøve kode blokken for dit nummer parsing proces. Indtast følgende skitse til en try-blok : try { //parse her }

    Inde i denne blok, du kan placere koden til at parse dit input . Hvis du programmerer i et integreret udviklingsmiljø , du bliver nødt til at indeholde en try-blok eller antallet parsing proces vil forhindre din program fra kompilering. Den try-blok er en måde at beskytte din ansøgning mod talformater undtagelser.
    3

    Tilføj en fangst blok til din kode . Hvis koden inde i din try-blok ikke smide et talformat undtagelse vil behandlingen springe direkte til den catch-blok . Tilføj det efter din try-blok lukker som følger: catch ( NumberFormatException NFE ) { System.out.println ( "Not a nummer: " + nfe.getMessage () );}

    Hvis input ikke er en række af indholdet af denne blok vil udføre. I øjeblikket indeholder det en simpel output erklæring til konsollen , men du kan tilføje din egen behandling inde i blokken.
    4

    Forsøg at parse dit input som et tal. Antallet wrapper klasser tillader dig at parse strenge som forskellige numeriske typer, herunder heltal , dobbelt præcision , korte , lange og flydende komma tal. Vælge, hvilken klasse der passer til dit program, og indtast det inde i try-blok . Følgende kodeeksempel viser teknikken for heltal : int inputNum = Integer.parseInt (input ), System.out.println ( "er et tal :" + inputNum )

    Hvis indgangen er et tal den anden linje vil køre og koden vil ignorere catch-blok . Hvis input ikke er et tal på linje efter parse forsøg , ikke vil gennemføre som behandlingen straks vil flytte til catch-blok .
    5.

    Gem dine Java -filer , kompilere og køre dit program. Test det ved at ændre værdien af ​​den oprindelige input variabel som i det følgende eksempel kode : String input = " p "

    Dette vil få programmet til at smide en undtagelse , og indholdet af fangsten blok vil køre . Inden for try-blok indtaste den kode, du vil udføre , når indgangen er et tal. Inden for catch-blok indtaste den kode du ønsker at udføre , hvis det ikke er.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan skal du tage Input i en løkke i Java 
    ·Sådan oprettes javadoc når kommentere 
    ·Sådan Tving Konstruktør for Non- Generic brug Kun i J…
    ·Sådan konvertere en streng til en fil i Java 
    ·Sådan Find den korteste ord i en sætning eller liste …
    ·Hvordan man gennemfører en brevkasse Brug Java 
    ·Forskellen mellem kontrolleres og Ukontrolleret Undtage…
    ·Sådan Detect International Character Unicode i Java 
    ·Hvordan man laver et enkelt bogstav Lavere Case i Java 
    ·Sådan Skriv din egen Simple Java Message Queue 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man gør Floating Point Divisioner 
    ·Forskellen mellem OnBeforeUnload & onUnload 
    ·Hvorfor vil ikke min computer Åbn en PHP fil 
    ·Sådan får du en relativ sti i PHP 
    ·Hvordan laver man en API Call 
    ·Sådan Frys Åbnede midlertidige internetfiler i InfoPa…
    ·Sådan Konverter Polar til kartesiske i Python 
    ·Sådan Detect Tab Indtast ComboBox i VBA 
    ·Sådan oprettes en If Else erklæring i C 
    ·Sådan Beregn Color Contrast 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com