| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Java programmering >> Content
    Forskellen mellem kontrolleres og Ukontrolleret Undtagelser i Java
    I Java programmering, undtagelser tillader udviklere at administrere program udførelse, når noget går galt. Undtagelser er kastet , når et Java-program støder noget ikke en del af det normale program udførelse. Programmører har mulighed for at fange undtagelser , så deres programmer kan fortsætte med at fungere , selv når undtagelser opstår. Grundig test er et vigtigt redskab til at forebygge undtagelser, som kan afbryde normal udførelse. Compilation

    Programmører opleve et af de væsentligste forskelle mellem kontrolleret og ukontrolleret undtagelser under selve udviklingsprocessen . Hvis en undtagelse er afkrydset, vil compileren advare bygherren til fejl, hvis sådanne undtagelser ikke er blevet håndteret . Hvis en udvikler bruger en IDE som Eclipse eller NetBeans , vil de ikke være i stand til at kompilere og køre deres programmer ordentligt, hvis nogen kontrollerede undtagelser ikke er rettet . Med ukontrollerede undtagelser , vil intet forhindre kompilering, men de kan forårsage uforudsete runtime fejl .
    Development

    Fejl fremhæve, er en af ​​de primære fordele ved at bruge en IDE til at udvikle Java-programmer . Den kendsgerning en IDE flag op tjekket undtagelser tillader programmører at tage sig af eventuelle afbrydelser i programmet flow ved hjælp af " prøve " og " fange " kodeblokke . Disse blokke giver program instruktioner til de tilfælde, hvor undtagelser opstår , så programmer til at fortsætte med at køre , hvis muligt. Dog vil en IDE ikke advare programmører til potentialet af ukontrolleret undtagelser , mens de skriver , kompilere og køre kode, så disse kan kun påvises under testen.
    Konsekvenser
    < br >

    konsekvenserne af kontrolleret og ukontrolleret undtagelser er fundamentalt forskellige . Kontrolleret undtagelser er lettere at fange under kodning , hvilket betyder at de er mindre tilbøjelige til at forhindre vellykket programafvikling . Ukontrollerede undtagelser er mindre forudsigelig , så kan medføre et program til at gå ned . Men i mange tilfælde kan forekomsten af ​​ukontrollerede undtagelser under runtime være et tegn noget uregelmæssig er sket i form af input og beregning, i hvilket tilfælde programmet kan ikke være i stand til sikkert fortsætte.
    program Flow

    Exception håndtering er et centralt element i at skabe robuste og pålidelige Java-programmer. Hvis en undtagelse , uanset markeret eller ej , opstår under runtime , hvad der sker, afhænger af, om programmøren har givet "Prøv " og " fange " blokke . Hvis disse blokke er til stede for de særlige undtagelse kastet typer , kan programmet være i stand til at komme sig. Sådanne teknikker kan derfor kun held anvendes i tilfælde, hvor det er sikkert at fortsætte, selv om en undtagelse kastes .
    Eksempler

    Almindelige eksempler på kontrollerede undtagelser omfatter forbundet dem med input . Når Java-programmer bruger eksterne data , er der en øget chance for at noget går galt . Hvis en fil eller datakilde ikke kan findes, ikke indeholder de krævede oplysninger eller ikke kan tilsluttes via et netværk , kan Java smide en undtagelse . Ukontrollerede undtagelser almindeligvis opstår regnefejl , for eksempel ved at dividere med nul eller forsøger at få adgang til en række indeks, der er out of bounds

    .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter Streamsource til en String i Java 
    ·Sådan bruges en scanner til flere ord i Java 
    ·Oracle ADF Komponenter 
    ·Sådan Indsæt en Java GUI 
    ·Sådan Craft en Brev 
    ·Hvad Er Applets 
    ·Sådan Knyt et String til en liste af strenge i Java.Ut…
    ·Sådan fjernes kommentarer fra Java-kode 
    ·Java Input Undtagelser 
    ·Hvordan laver fladbrød på en George Foreman 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes og slettes en mappe med PHP 
    ·Sådan oprettes Spatial indeksering 
    ·Sådan oprettes Pointers i Visual Basic 
    ·Hvordan man bruger PHP til at interagere med MySQL 
    ·Hvordan man opbygger et CMS PHP i MySQL 
    ·Hvordan opretter jeg en JTable med flere kolonneoverskr…
    ·Sådan Indsæt variabler i WordPress PHP Feed Koder 
    ·Brugen af Python Numeric.Arange Function 
    ·Sådan fjernes en Python Decimal 
    ·Sådan bruges Funktion Pointers i en binær søgning Ar…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com