| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Java programmering >> Content
    Definition af Java Reserveret Words
    I programmeringssproget Java er reserverede søgeord ord, der har en specifik betydning . De kan ikke anvendes som variabel eller metode navne. Ikke alle reserverede ord er nøgleord , og ikke alle reserverede ord er implementeret i Java 6. . De fleste søgeord kontrollere programmet flow eller definere en klasse eller metode. Java Primitives

    Java primitive datatyper omfatter tal, tegn , og sande /falske indikatorer. " Byte ", " short ", " int " og " lang" er alle hele tal typer . De dækker et andet område af værdier : en byte rummer otte bits af data , og så repræsenterer en mulighed for 255 værdier. A " short " holder 16 bit, en " int " holder 32 bits , og en lang besidder 64 bits - mere end 18 quintillion mulige værdier. " Float " og " double" repræsenterer kommatal eller tal med decimalværdier. " Char " repræsenterer et tegn , såsom " en " eller " " . " Boolean " angiver en værdi på sand eller falsk
    Tilladelser

    Nogle Java søgeord vælger du tilladelser til en klasse , variabel eller metode - . Mulige tilladelser omfatte " offentligt , "" privat " og" beskyttet ". Offentlige gør en klasse, variabel eller metode tilgængelig fra enhver anden kode . Privat forhindrer dem i at blive anvendt på alle undtagen i koden, hvor de er defineret . Beskyttede metoder, klasser og variabler kan tilgås af et barn klasse, men ingen andre .

    Klasser og biblioteker

    Class nøgleord identificere klasser , grænseflader og hvordan de anvendes . "Gruppe " repræsenterer en Java-klasse , og "interface " angiver et interface . A " pakke " er et medfølgende bibliotek i java, og "import " angiver, at du importerer et medfølgende Java bibliotek eller pakke. Når du opretter et nyt objekt af en bestemt klasse, bruge søgeordet "nye ", fx "Tegn lm = ny Character ( 'c' ) ." Inde i en metode , " denne" påberåber sig metoder og variabler i den aktuelle klasse og "super" påberåber sig metoder og variabler i moderselskabet klassen.
    Class , metode og Variable Definitioner
    < br >

    Nøgleord definere den type af en klasse , metode eller variabel. Hvis en metode potentielt kaster en farlig fejl , skal du bruge " kast " i metoden erklæring. A " statisk" metode kan påberåbes uden at oprette en instans af objektet. Søgeordet " strictfp " foran en metode eller klasse angiver, at alle floating point beregninger vil blive foretaget på en ensartet måde. Brug " tomrum " i stedet for en tilbagevenden værdi i en metode til at indikere , at det ikke returnerer en værdi . " Synchronized " angiver at flere kald af metoden eller variabel ikke kører eller ikke adgang på samme tid , selv med multi-threading . "Flygtige " variable sikrer dig adgang til den faktiske variabels værdi i stedet for en cached værdi. " Transient " variabler ikke eksisterer ud over en bestemt metode .
    Nedarvede metoder

    brug " udvider " for at angive den metode , du erklære er barn af en anden metode. En " abstract " klasse eller metode kan omfatte metode skaller som skal gennemføres af klassens børn. "Final " angiver en klasse eller metode kan ikke tilsidesættes . Brug "native " foran en anden metode til at indikere, at det vil blive defineret i et andet sprog , som C.
    Løkke og logik Controls

    Logic flow kontrol er anvendes inden for en fremgangsmåde . " Hvis" tester en erklæring , udfører en blok af kode , hvis udsagnet er sandt , og eventuelt at hoppe til et " andet " blokere , hvis ikke. "For ", "gør " og " mens" definerer loops, som tester en redegørelse og udføre den, mens sandt. "Break " stopper udførelsen af ​​en løkke . På "Fortsæt" slutter særlige iteration af løkken , men fortsætter med næste iteration . " Switch " udsagn teste en variabel for en given værdi , og "case " udsagn angive, hvad koden udfører , når en værdi er fundet. Kode, som findes i "default" block henretter hvis ingen af case udsagn er sande . Endelig " instanceof " tests , hvis en variabel er en instans af en bestemt klasse .
    Program og Fejl Controls

    Anden styring udsagn deal med fejl og metode spændende . Den " normale " ende af en metode er givet ved søgeordet " tilbagevenden ". "Kast " afslutter den metode ved at kaste en bestemt fejl. En kode blok angivet med søgeordet " try" forsøg på at eksekvere kode og fange fejl specificeret af "catch " blok. Nøgleordet " sidst" anvendes efter disse kodeblokke at køre kode , der ellers ikke kan udføre. " Assert " sikrer en erklæring er sandt , før du fortsætter koden , hvis ikke, det kaster en AssertionError
    Literals og ubrugte nøgleord

    Nogle reserverede ord i Java ikke . søgeord, men konstanter : konstante værdier , der ikke kan ændres. "Null " er en bogstavelig , der angiver et objekt variabel er ikke blevet tildelt. "Sand " og " falsk " er litteraler repræsentere deres tilsvarende booleske værdier. Konstanter kan ikke bruges i programmerne . Ud over konstanter , er " goto " og " konst " søgeord, der har nogen betydning på Java som på 6,0 , men kan ikke tildeles som variabelnavne enten.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Undergravende på Eclipse 
    ·Java Metode til Split kommaet i et Separeret Linie 
    ·Java : Statisk Sammenkædning 
    ·Hvad er Java Metadata 
    ·Gennemkører gennem en perlerække Variabel i Java 
    ·Sådan oprettes en proxyserver i Java 
    ·Sådan bruges JavaMail at sende en HTML e-mail 
    ·Sådan deaktiveres Tilfældige tal i Java 
    ·Sådan Find det største antal i Java 
    ·Sådan ændres Java Environment Path i et Windows Regis…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges denne Pointer i C + + 
    ·IDLE Python Tutorial 
    ·Sådan bruges en WMI Script 
    ·Sådan redigeres en Grid Med PHP 
    ·Definition af en callback funktion 
    ·Sådan oprettes en webdel med en brugerdefineret værkt…
    ·Sådan Call JavaScript Fra et HTML-skabelon 
    ·Sådan vises Boolean Variable i C + + 
    ·Java exception handling Tutorials 
    ·Sådan kompilere & Execute i Python 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com