| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Java programmering >> Content
    Hvad er Java Runtime Environment
    ? Computere bruger en bred vifte af software-værktøjer og teknologier til at udføre brugerens opgaver. Java er en af ​​de mest almindelige teknologier til desktop og web-applikationer , men i de fleste tilfælde brugerne bliver klar over, at Java kører. For at din computer til at køre Java-programmer , enten som software eller på websteder , skal den have en installation af Java Runtime Environment (JRE) . Der er flere vigtige elementer i JRE for udviklere og brugere. Udvikling

    Udviklere kan designe og lave programmer i Java- sproget på enhver computer med JRE installeret. Denne proces indebærer sædvanligvis yderligere værktøjer såsom JDK (Java Development Kit ) samt IDE'er ( Integrated Development Environments ) . Java-programmer giver mange forskellige typer af funktionalitet til skrivebordet og internettet , herunder erhvervslivet og produktivitet, underholdning og database applikationer. Java er meget brugt til udvikling, da det er gratis og installeres på en betydelig del af computere i brug , både i arbejdet og hjemmet sammenhænge. '
    Execution

    del af JRE , Java Virtual Machine ( JVM ) kan Java-programmer til at køre på brugernes computere. JRE download indeholder JVM , så brugerne ikke behøver at installere den manuelt . Java-programmer bruger JVM til at udføre på uanset operativsystem brugeren har . Dette er en af ​​de vigtigste årsager til Javas popularitet, som udviklere kan skrive en version af et Java -program , og JVM vil håndtere at køre dette program på en bestemt operativsystem.
    Software < br >

    Når brugerne kører Java-software , de ressourcer, der indgår i JRE tillader disse programmer til at køre. Java-software spænder vidt , som platformen er udstyret med en stor mængde af "biblioteker" til funktioner såsom tilslutning til databaser og opbygning af brugergrænseflader , blandt mange andre. I programmering , er en " bibliotek" en pakke af kode, som udviklere kan bruge i deres programmer. Tilstedeværelsen af ​​flere biblioteker i Java giver udviklere mulighed for at bygge komplekse applikationer hurtigt , da disse ressourcer betyder, at de ikke behøver at kode alle aspekter af en ansøgning selv.
    Web
    < p > hjemmesider og webapplikationer bruger Java , som gør de maskiner, som leverer disse tjenester . Internet-tjenester er gennemført ved hjælp af web-servere , som primært netværksbaserede computere, der kører specifik software. Mange af programmerne på internettet bruger Java, herunder på serverne selv og dem, der opererer inden for de hjemmesider, du kan bladre som en Internet bruger. Et almindeligt eksempel er en Java-applet , et program, som kan køre inde i webbrowser som en del af en hjemmeside.
    Opdateringer

    Java og JRE opdateres regelmæssigt. Processen med at opdatere en installation af Java typisk ikke kræver megen brugerinteraktion , som operativsystemet beder brugerne, når en ny version er tilgængelig, automatisk opdatering af JRE , så snart tilladelsen gives. Java opdateringer er vigtige for brugerne, fordi de giver yderligere funktionalitet , forbedret effektivitet og ofte øgede sikkerhed. Hvor brugerne får adgang til web-tjenester , der involverer Java , sikkerhed er særlig relevant , hvilket er grunden til Java -opdateringer er altid tilrådeligt .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan laver Java Spil 
    ·Sådan bruges en Skew Heap i Java 
    ·Sådan bruges Udefineret Farver i Java 
    ·Sådan installeres en Java Compiler 
    ·Hvordan man skriver en Java Program til at anslå din a…
    ·Sådan opdaterer elementer på en liste med Java 
    ·Sådan deaktiveres Tilfældige tal i Java 
    ·Sådan gør du: kommentarer fra Java-kode 
    ·Applet Crashed 
    ·Sådan Program i Flash Java 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Kombiner Mange Tal Med WinEdt 
    ·MySQL Text Vs. Varchar 
    ·Hvordan at tilføje UserControl til PlaceHolder 
    ·Sådan bruges PrintStream i Java 
    ·Sådan Stop bip, når Enter Presset på Tekstboks i VB.…
    ·Sådan Konverter AS400 Character Data Med specialtegn i…
    ·Query String Authentication i PHP 
    ·Sådan finder du den Sum af cifrene i et nummer i PROLO…
    ·Hvordan man studere Python Programming Language 
    ·Sådan får du adgang Query : ugyldig brug af Null 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com