| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Java programmering >> Content
    Java Collection Tutorials
    En almindelig fejl, som nye programmører er at gemme alle samlinger af data i simple arrays. Mens den grundlæggende array er en stor datastruktur , det har en række svagheder , som kan undgås ved at bruge nogle af de andre basale datastrukturer . Java Collections Framework indeholder et sæt af let-at- bruge grænseflader og klasser , der implementerer nogle af de mest almindelige datastrukturer i datalogi. Basic Array

    Det bedste ved en grundlæggende array i Java er, at det kan læses fra og skrives til hurtigt. Men permanent at tilføje eller fjerne et element fra arrayet kræver megen tid, fordi Java ikke understøtter dynamiske arrays. Hver gang du ændrer størrelse på et array i Java, skal du genopbygge array igen fra bunden, ét element ad gangen, med en løkke . Du kan undgå dette ved altid initialisering dine arrays til den maksimale størrelse, der kræves på ethvert tidspunkt under runtime , men det kan være en dramatisk spild af hukommelse og er bare dårlig design i almindelighed .
    ArrayList

    ArrayList klassen fra java.util biblioteket tager fat på nogle af disse problemer ved at pakke et sæt leder funktioner omkring et skjult array. Dette array er strategisk øges og faldt i størrelse jævne mellemrum, så i gennemsnit tilføje og fjerne elementer sker meget hurtigt. Men lejlighedsvis det skjulte , intern matrix simpelthen nødt til at blive ændret , og i de tilfælde vil operationen kræver en meget større mængde tid .
    LinketListe
    < p> LinketListe går længere end ArrayList og faktisk ikke har nogen matrix overhovedet, skjult eller ej. I stedet optegnelser er seriekoblede i knudepunkter , med hvert knudepunkt indeholder en reference til den lageradresse af den næste. Fordelen ved en LinkedList er, at tilføje eller fjerne nye stykker af data altid sker meget hurtigt tid, og der er aldrig nogen ændring af størrelsen på et array , der skal udføres . Men det er umuligt at få adgang til data i midten af listen uden at gå gennem hele listen fra forsiden eller bagsiden , så den tid, det tager at læse data fra midten af ​​en LinkedList kan være betydelig.

    den ArrayList tillader data hvor som helst inden der kan gives adgang meget hurtigt , og som regel kan ændre størrelse hurtigt , men nogle gange kræver ekstra tid, hvor den interne matrix skal genopbygges . Den LinketListe kan altid tilføje og fjerne data fra listen meget hurtigt, men hente data fra midten af listen kan være tidskrævende . Dette gør LinketListe et godt valg for stakke og køer , der kun kan tilgås i det forreste eller bagerste , men ArrayList et bedre valg som en samlet erstatning for den simple array.
    HashSet < br >

    HashSet , ligesom både ArrayList og LinkedList , tillader data , der skal tilføjes og fjernes meget, meget hurtigt , og det har også en mere fordel: a HashSet kan søges ekstremt hurtigt , hurtigere end en arrays , ArrayLists eller LinkedLists . Det gør den ved at udføre en matematisk operation på et stykke data til at bestemme sit indeks i et array , og derefter udføre den samme operation på data, der skal søges efter at få indekset for de ønskede data.
    P Hvis der er forvirrende , så fortvivl ikke . Det vigtige er, at HashSets er fantastisk til datasæt , som vil skulle søges igennem igen og igen. Men de har også en væsentlig svaghed : en Hashset vedligeholder ikke rækkefølgen af ​​de data, der er placeret i det, og bestilling af elementerne i sættet kan ændre sig fra det ene øjeblik til det næste. For eksempel, i en grundlæggende vifte , hvis et element er placeret på indeks 0 , kan programmøren regne med det resterende på indeks 0 evigt, indtil hun ændrer den. Men i en HashSet kan et element ved indeks 0 det ene øjeblik godt være på indeks 327 i det næste øjeblik .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan skal tjekkes Printerstatus Brug Java 
    ·VTC Java Tutorial 
    ·Sådan Send HTML Med JavaMail 
    ·Hvordan inddrager API Med Android 
    ·Sådan tilføjes Chat til din hjemmeside 
    ·Hvad er de to anvendelser af + Operator i Java 
    ·Kodning i Java 
    ·Sådan Konverter String til dato format i Java 
    ·Hvordan man laver en formular i JSP 
    ·Sådan oprettes Modul Class endelser 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan forespørges en database ved hjælp af SELECT Me…
    ·Hvordan opretter jeg et datointerval Brug PHP 
    ·Python HTML Tutorial 
    ·Løn for en Senior Level PHP Programmør 
    ·Sådan Konverter en alfabetisk String til Tal i Java 
    ·Funktioner I VB.NET 
    ·Sådan Initialiser Pointers 
    ·Sådan oprettes en ny tom i PHP 
    ·Sådan Port Objective C til Java 
    ·Sådan gør Korteste Kode for en Infinite Loop 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com