| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Java programmering >> Content
    Java Tutorial på Random Method
    Tilfældigt genererede tal har mange anvendelsesmuligheder i edb -programmer, såsom at skabe uforudsigelighed i spil, modellering simuleringer og udføre kryptering. Java giver to teknikker til at generere tilfældige tal . Math Biblioteket tilbyder en enkel , men praktisk , tilfældig metode til generering af en tilfældig kommatalsværdi mellem 0 og 1,0 . Tilfældig klassen giver mere fleksible tilfældige tal generatorer kapaciteter. Salg tilfældige tal generatorer bruges i programmering hasardspil.
    Grundlæggende

    Et tilfældigt tal generator er en rutinemæssig designet til at producere en numerisk værdi , der synes at valgt tilfældigt. I Java, som med alle programmeringssprog de ​​værdier der genereres af Math.random () og Random klassen synes tilfældigt , men faktisk er det ikke. Derfor er sådanne metoder siges at producere pseudo- tilfældige tal

    Egenskaber

    Pseudo- tilfældige tal generatorer har to grundlæggende egenskaber: . . Distribution og frø < br >

    "distribution " refererer til den frekvens, hvor hver værdi i en serie af genererede tal vises. De fleste af Javas tilfældige metoder producere en ensartet fordeling af numre , hvilket betyder ingen værdi vises oftere end nogen anden. Tilfældig klasse har en metode , nextGaussian , som genererer numre, der følger en Gauss (også "normal " eller " klokke kurve " ) distribution .

    " Seed " er et tal bruges til at initialisere en pseudo- tilfældigt tal generator . Givet den samme frø , vil et pseudo - tilfældigt tal generator producere en identisk serie af tal, når kaldes ved hjælp af de samme metoder og parametre . Evnen til at gengive et sæt tal er nyttig i debugging , afprøvning og andre scenarier, hvor genskabe et programs løbemiljø er nødvendig.
    Math.random ()

    Math.random ( )-metoden er en simpel pseudo - tilfældige tal generator . Det bruges simpelthen ved at kalde Math.random ( ) . Metoden returnerer en double mellem 0,0 (inklusive) og 1,0 ( eksklusiv ) . Værdierne producerede følge en ensartet fordeling . Hvis en anden række , type eller distribution er nødvendige, skal programmøren kaste resultaterne til den ønskede type og udføre yderligere beregninger for at generere det ønskede resultat.
    Random Class
    < p> Den Random klassen er mere fleksibel end Math.random () , men kræver en lidt større indsats at bruge. En instans af Random klassen er konstrueret. Konstruktøren vil tage lang heltal som seed-værdi , eller hvis en seed-værdi ikke er forudsat, vil den bruge den aktuelle tid i millisekunder som standard frø. Tilfældig klassen giver en metode til indstilling af frø efter anlæggelsen. Der er flere pseudo- tilfældige tal genererende metoder i denne klasse , hver foranstillet med ordet " næste ". De fleste af disse metoder returnere ensartet fordelte værdier på tværs af forskellige intervaller og forskellige typer, såsom heltal , floating point værdier og booleske værdier. Den nextGaussian metode returnerer Gauss distribuerede fordobles. Den nextInt metode kan tage et heltal parameter , der sætter den øvre ende af intervallet.
    Overvejelser

    Generering et sæt af tal, der ikke kan forudsiges er undertiden ønskeligt , for eksempel for at forhindre spillere fra at kunne snyde i spil. De pseudo - tilfældige værdier, der returneres af flere forekomster af Random klasse kan kombineres for at tilvejebringe yderligere tilfældighed i det resulterende sæt . Implementering af en uensartet fordeling kan også være nyttige.

    Java genererer pseudo- tilfældige tal, der følger enten en ensartet eller Gaussisk fordeling . Uensartet distributioner er nyttige , især i simuleringer for at efterligne scenarier , der opfylder bestemte udlodninger i virkeligheden. Andre distributioner kan opnås ved hjælp af inverse kumulative fordelingsfunktion for den ønskede fordeling . Denne funktion tager en sandsynlighed ( en værdi mellem 0,0 og 1,0 eksklusivt ) som en parameter. De nonzero resultater af enten Math.random () eller en af ​​de Tilfældige klassen metoder , der returnerer en kommatalsværdi kan bruges til denne parameter. Se afsnittet Ressourcer for et link til Apache Math Library , som giver inverse metoder til flere kumulative distributioner.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan tilføjes en JScrollPane til en JFrame 
    ·Hvordan man opbygge og implementere hjemmesider med Jav…
    ·Sådan Find et maksimalt antal i Java 
    ·Java Billede API Tutorial 
    ·Sådan Beregn Time Brug Java 
    ·Sådan Læs Java Input 
    ·Sådan Tilføj Datoer i Java 
    ·Sådan Find Java Trace Logs 
    ·Servlet og Applet Forskelle 
    ·Sådan Opret ny fil i Java 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Luk alle åbne browservinduer Med Java 
    ·Sådan bruges Ajax Med Perl 
    ·Sådan Set forskellige værdier for hver række en Comb…
    ·Sådan bruges en String som en variabel i Python 
    ·JavaScript vs Java Applets Robust 
    ·Hvordan man skriver en Byte Array til fil 
    ·Sådan redigeres en Word-dokument i C # 
    ·Substring Funktioner i VBS 
    ·Sådan bruges en InputBox i VBScript 
    ·Hvordan man kan løse Modes Mikroprocessor 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com