| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Java programmering >> Content
    Om JAVA
    JAVA er et udbredt objektorienteret sprog udviklet og distribueret af Sun Microsystems som et open source- programmering teknologi . JAVA omfatter flere dele, herunder sprog , bytecode og virtuelle maskine. Et sæt programmeringsværktøjer gives i form af en JAVA Software Development Kit ( SDK) til at køre forskellige versioner på forskellige styresystemsplatforme . JAVA er almindeligt anvendt til mobiltelefon og PDA applikationer. Historie

    I 1991 et team bestående af James Gosling , Bill Joy og et par andre begyndte at arbejde på en tidlig version af JAVA. De har designet det til set- top-bokse og håndholdte enheder , og det blev derefter kaldt OAK , ikke JAVA. Det var den fejlslagne OAK , der resulterede i forbedringer og det nye navn JAVA, med version 1.0 udgivet i 1995 af Sun Microsystems. Yderligere udgivelser var mange og hyppige. Den seneste version , JAVA SE 7 ( kodenavnet " Dolphin " ) , er planlagt til at blive frigivet i 2009.
    Løb Platform

    JAVA er en forenklet programmeringssprog i form af udarbejdelse og fortolkning , da det undgår og /eller reducerer programmeringsfejl . De fleste af dets syntaks - dens logiske struktur - er afledt af C + + sprog. Dens koden er skrevet , udarbejdet og fortolket ved hjælp af klasser og objekter. Java-kildekoden er gemt i filer med et. JAVA forlængelse , der er yderligere udarbejdet i bytecode format med en . KLASSE forlængelse. Den endelige udførelse er udført af en Java-fortolkeren . Java Runtime Environment (JRE) giver kompatibilitet for at køre noget enkeltstående JAVA ansøgning generisk udførelse af kodede programmer, såsom dem der findes i visse online videospil.
    Betydning

    JAVA betragtes som en generel formål programmeringssprog og har forskellige funktioner som multipel nedarvning og operatør overbelastning. Disse giver hjælp drive små applikationer såsom Java-applets , der kan downloades fra en webserver og køre over World Wide Web via JAVA -kompatible webbrowsere.
    Funktioner
    < p> JAVA, som et objekt -orienteret programmeringssprog, fået, har enorme anerkendelser på grund af sin slående træk . I modsætning til C eller C + + , er det enten undgår fejlbehæftede opgaver som pointer håndtering og hukommelse ledelse eller det håndterer dem automatisk via JRE . JAVA udfører typen kontrol under udarbejdelse og udførelse , der sikrer, at datastrukturer er klart defineret . Desuden dens automatiske skrald kloaksystem tilføjer robusthed til sproget og dets uafhængige sæt programmeringsværktøjer gør den kompatibel med de fleste typer af edb- arkitekturer. JAVA er blevet et high-performance programmeringssprog på grund af funktioner som multi- threading , multipel nedarvning og instant kompilering.
    Ulemper

    Siden JAVA er et fortolket sprog , hvilket betyder, at det har flere lag for at gå igennem, før det bliver eksekverbar , hastighed er ikke dens største aktiv , men med computere bliver hurtigere og hurtigere , dette er ikke en væsentlig ulempe . Et andet problem skyldes, at syntaksen at ligne C og C + + , hvilket samtidig gør det let for C og C + + programmører til at skifte til Java programmering , kan hæmme begyndere med sin klodsethed , såsom tricky placering af semikoloner i koden og tilstedeværelsen af den såkaldte " dinglende ellers problem," et problem, der er blevet fjernet fra andre moderne programmeringssprog (se "Yderligere ressourcer," nedenfor).

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter en ByteArray OutputStream til en Input…
    ·Begyndelsen Android Developments 
    ·Hvordan får jeg et tal uden decimaler i Java 
    ·Sådan Tjek om ResultSet Is Null 
    ·Hvordan til at generere Datoer i JSP 
    ·Sådan Konverter en Int til en JTextField i Java 
    ·Sådan kører Java Beans 
    ·Sådan oprettes Grænser i et gitter i Java 
    ·Hvordan du tilslutter til SOAP Fra Java 
    ·Sådan formateres en variabel med en decimal i Java 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Skil Java 
    ·Hvordan man laver en MFC Paint Brush Anvendelse 
    ·Sådan Set Focus til ASP.NET Controls 
    ·Sådan Beregn antal uger mellem to datoer 
    ·Sådan fjerner Null Records fra en vifte i Java 
    ·Sådan Put JavaScript-kode ind i en PHP fil 
    ·Sådan Konverter et billede til Binary & Binary til Str…
    ·Sådan bruges HTML File Separate Fra PHP File 
    ·Sådan Beregn Coding for Java Boxes 
    ·Sådan oprettes Message Maps i MFC 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com