| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> JavaScript Programmering >> Content
    Tutorial om jQuery og Google Maps
    Google Maps , en kraftfuld kortlægning tjeneste fra Google , der giver brugerne mulighed for at søge satellit-og vejkort for bestemte steder. Servicen omfatter også add -ons til street- view fotografering , links til information og bruger-genereret indhold om en placering , en let - lærte grænseflade til at flytte rundt på kortet og detaljerede anvisninger fra et punkt til et andet. Best of brugerne kan integrere tjenesten i deres egne websider eller Internet -projekter , der udnytter alle de indfødte funktionalitet Google Maps , mens du tilføjer deres egne plug -ins til at skræddersy en kort til deres specifikke behov med passende programmeringssprog som JQuery . JQuery

    JQuery er en Javascript -bibliotek , hvilket betyder, at koden fungerer i JavaScript rammerne , men er sammensat af en udvalgt gruppe af kommandoer og funktioner trukket fra de større koden. Med andre ord , er JQuery en delmængde af JavaScript. JQuery bibliotek, dog var designet til at forenkle JavaScript og skabe et sæt af kommandoer, der er let for brugerne at gennemføre og fokusere på de stærkeste og mest udbredte funktioner i JavaScript. Konkret JQuery bruges til dokumenter gennemkører , animation, Ajax Interaktioner og - mest relevante for Google Maps integrationer - . Hændelseshåndtering
    JQuery Applications i Google Maps

    begivenhed håndtering , en kraftfuld JQuery funktion , dybest set fortæller systemet , hvad de skal gøre, når en bestemt hændelse har fundet sted. En bruger anbringe sin musen over et billede eller klikke på et link , for eksempel, er almindelige web design begivenheder, som JQuery kan tildele en konsekvens såsom at ændre et billede eller centrering af et billede over klik placering hver gang indtræder. I et Google Maps -integration kan JQuery begivenhed håndtering bruges til at vise tilpassede tekster til forskellige kort steder, aktivere forskellige lag eller oplysende punkter på et kort eller ændre de oplysninger, der vises på et kort , afhængigt af de oplysninger, en bruger giver. JQuery er Asynchronous JavaScript og XML eller AJAX , integration styrer indarbejdelsen af ​​JavaScript og enkle mark-up sprog som HTML. Det kan også bruges til at forenkle indarbejdelsen af ​​en Google Map i et bestemt område af en hjemmeside eller inkorporere data fra andre programmer med geografiske referencer, såsom mobile sociale medier applikationer , der optager en brugers placering.
    < Br >
    Integrer Google Maps og JQuery

    Google Maps gør sin Application Programming Interface eller API , gratis for brugerne , så længe de krediterer kilden. Brugerne skal blot anmode om en API-nøgle fra Google gør det muligt for dem at få adgang det fulde program på Googles servere og integrere programmet i deres egne projekter. Googles servere også omfatte en fuldstændig AJAX bibliotek, som en programmør kan bruge til at køre JQuery kommandoer og nemt integrere dem i Maps API. Som et resultat, kun brugere med en API-nøgle nødt til at hente API , indlæse en Google Map på deres egne projekter , og tilføje deres egne JQuery kommandoer i deres kode til at tilføje funktioner som tilpassede tekster , integration med andre applikationer og nye lag til kortet .
    Behandlingstid : Hvad at optage
    p Som en forenklet bibliotek af JavaScript , JQuery giver mulighed for relativt let og adræt kodning. Integrationen af ​​ekstra funktioner i et nyt scriptsprog , men uanset hvor letvægts , at sproget kan være , tilføjer altid nogen ekspeditionstid på henvendelser fra brugerne . Brug af JQuery biblioteket direkte fra den samme Google-server , hvor API er gemt kan reducere disse forsinkelser smule, men brugerne vil stadig mærke nogle forsinkelser , når man sammenligner Google Maps med jQuery plugins til den standard version af Google Maps. Som et resultat, JQuery programmører designe add -ons til Google Maps , og har brug for en enkel kommando løsning, bør være omhyggelig med at kun bruge JQuery når funktionen er ikke inkluderet i de funktioner, indfødte til Google Maps.
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Detect User Agents & Omdirigering 
    ·Sådan Update A Display Field Brug JavaScript 
    ·Sådan omfatte ekstern JS i JavaScript 
    ·JavaScript Tutorial for aritmetiske operatorer 
    ·Sådan oprettes en billedsøgning på en hjemmeside 
    ·Javascript Timer Tutorial 
    ·Sådan Code Bruge Script Editor i LiveCycle 
    ·Hvordan man laver en Slide Down Toggle med jQuery 
    ·Sådan Reparation en Out of Stack Space Fejl i JavaScri…
    ·Sådan oprettes PDF Med Javascript 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er de mobile applikationer til Visual Basic 
    ·Sådan oprettes forbindelse til en URL med VBS 
    ·Sådan Send Microsoft Word Form Data Access 
    ·Hvordan til at importere data objekttyper i SSIS 
    ·Grundlæggende SQL 
    ·Sådan Konverter VBS Med Freebasic 
    ·Sådan tilføjes en Combo Box et ord ad gangen i stedet…
    ·Sådan kompilere C + + header filer 
    ·VBA Methods 
    ·Sådan bruges Listbox i Visual Studio 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com