| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> JavaScript Programmering >> Content
    Kode beautifiers til JavaScript
    JavaScript kræver ikke nogen speciel kode formatering bortset fra syntaks . Du kan skrive en hel JavaScript-program på en enkelt linje uden ekstra mellemrum eller ny - linje-tegn og har scriptet udføre korrekt . Men for en anden til at forstå din kode, eller for dig at forstå en andens kode , er det nyttigt at have en korrekt formateret notering. Korrekt formatering omfatter indrykning af kode i objekter og kontrolstrukturer og tydeligt fornemme matchende seler . Adskillige Javascript-kode beautifiers er tilgængelige for korrekt format koden med konsekvent indrykning af kontrolstrukturer og klart matchende seler. Nogle kan også gøre det modsatte ved at tage din smukke kode og gøre det grimme ! Forskøn og Deobfuscate på jsbeautifier.org

    jsbeautifier.org du kan indsætte dit JavaScript-kode ind i en forudsat boks , tryk på " Ctrl " og " Enter", og har koden du indsatte erstattet med et smukkere version, der er korrekt indrykket og formateret . Stedet har fem valgmuligheder i alt. De første to muligheder er antallet af pladser for at indrykke og om du ønsker krøllede parenteser på samme linje som kontrol erklæring. De resterende tre muligheder giver dig mulighed for at holde blanke linjer i koden , opdage eller pakket korrumperet kode og udpak eller deobfuscate det, og holde array- fordybninger . Den nytte er gratis og kildekoden er tilgængelig på GitHub . Ud over online-version , er der en kommando-linje version og en Python -bibliotek.
    Simple Forskønnelse på javascriptbeautifier.org

    blot indsætte din JavaScript-kode i boks i javascriptbeautifier.org , klik på " Forskøn " knappen og du er udstyret med en anden kasse , der indeholder en korrekt indrykket og formateret udgave . Dette JavaScript beautifier er nem at bruge, men giver ikke nogen brugervalg . Indrykning er fire rum , er krøllede parenteser placeret på samme linje som kontrol redegørelse og tomme linjer er fjernet fra koden. I feltet " Arousinq Source", tryk på " Ctrl" og "A " og derefter " Ctrl " og "C " for at vælge koden og kopiere den. Gå til din JavaScript editor og tryk på " Ctrl " og "V " for at bruge den nyligt formateret kode.
    JavaScript Beautifier Leveret af Vitzo

    Vitzo giver et JavaScript- beautifier på sin hjemmeside . Indsæt din JavaScript-kode ind i feltet, skal du klikke på knappen " Forskøn ", og din kode vil blive erstattet med en forskønnet udgave . Det Vitzo beautifier har én mulighed, som er antallet af pladser til indrykning. Det fjerner tomme linjer og holder krøllede parenteser på samme linje som kontrol erklæring.
    Forskøn eller Uglify på PimpMyJS

    Siden JavaScript bosat i hukommelsen på en klient enhed, er det vigtigt at gøre koden lille og effektiv. En måde at gøre dette på er at fjerne de unødvendige mellemrum og nye linjer og erstatte meningsfulde variabelnavne med enkelt - variabelnavne , der optager mindre plads. Resultatet af denne indsats er " uglified " JavaScript-kode , snarere end beautified kode. Hos pimpmyjs.com kan du enten uglify eller forskønne din JavaScript-kode ved at indsætte den i feltet og klikke på den røde " Pimp det!" Knappen. Den nytte indeholder muligheder for at placere VaR erklæringer øverst i kontrolstrukturen scopes , fjerne ubrugte variabler , og anvende mere aggressive, eller "usikre ", kompression , der potentielt kan bryde din kode. Kildekoden til værktøjet findes på GitHub .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan kontrolleres , om musen er over DIV i JavaScript…
    ·Sådan Split en streng i JavaScript 
    ·Sådan oprettes en JavaScript Wrapper for API 
    ·Sådan Put faner på venstre side med ExtJS 
    ·Sådan bruges DIV med JavaScript 
    ·Sådan ændres markør i en Google Maps API 
    ·Fem JavaScript Tips 
    ·Sådan Opdater Cookies Via JavaScript 
    ·Sådan konstateres , om en hjemmeside bruger JavaScript…
    ·Sådan Vis tekst på Rollover 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan læses en Punch Card 
    ·Sådan Execute FTP kommandoer med VBA 
    ·Sådan foretages fejlfinding af Windows Script Host 5.6…
    ·Sådan oprettes en valideret WSDL fil fra en URL 
    ·OpenText Method i VBA 
    ·Sådan kører Perl Brug Notesblok 
    ·Sådan kompilere programmer på MS Access 2007 
    ·Sådan oprettes en batch-fil til at kopiere på Windows…
    ·Sådan bruges Funktion Skabeloner i C + + 
    ·Sådan importeres en CSV i en DataGridView 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com