| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> JavaScript Programmering >> Content
    Kombination af JavaScript Hotkeys
    I nogle web-applikationer, udløser trykke på en enkelt genvejstast eller en kombination af genvejstaster en handling af ansøgningen. Standard genvejstaster inkluderer "Ctrl -X " for at flytte teksten til udklipsholderen, " Alt- F4 " for at lukke et vindue og "Shift -F5 " for at tvinge en fuld vindue refresh . Afsløring af kombinationen af ​​genvejstaster , der blev presset i JavaScript er mere kompliceret end man kunne forvente. Tidlige browserkrav ikke omfatter detaljer såsom værdien til brug i mærkning hver tast på tastaturet, og forskellige virksomheder brugt forskellige værdier for de samme taster. Mens du kan følge en anbefalet fremgangsmåde for at kontrollere genvejstaster , der blev presset , tjek de værdier og forskellen i værdier på tværs af webbrowsere. Hotkeys

    hotkey er en nøgle , der udløser en form for handling i et program, når den presses . For eksempel kan et spil bruge " z" og "c" som genvejstaster til at rotere et objekt til venstre og højre . Nogle programmer bruger en kombination af genvejstaster ved at kombinere standard alfanumeriske tegn med andre specielle taster , for eksempel, G "" og pil op . Tre specielle taster , "Ctrl ", "Alt " og " Shift ", bruges ofte med kombination genvejstaster . For eksempel, " Ctrl -S " er ofte brugt som en kombination genvejstast for " Gem". Kombination genvejstaster kan indeholde mere end én særlig nøgle , som i " Ctrl -Alt- P ".
    < Br >
    keycode og Charcode

    Hver udskrives figur har en numerisk ASCII kode, der tildeles den , kaldet charcode . Hver tast på tastaturet har også en numerisk kode, der tildeles det kaldt en nøglekode . De to er ikke altid den samme . For eksempel store bogstaver det lille "a" og "A" har forskellige charcodes men deler den samme nøglekode . Non- printbare tegn såsom op og ned pilene ikke har en charcode overhovedet .

    Keyboard Events

    JavaScript , når en tast trykket , udløser det en række begivenheder . JavaScript sætter egenskaber for en begivenhed formål at tilvejebringe oplysninger om hændelsen . A " keydown " begivenhed sker, når en tast trykkes ned, og et " keyup " begivenhed udløses, når tasten slippes . Mens tasten holdes nede , vises en " tastetryk " begivenhed tiden udløst. I løbet af denne begivenhed , giver de fleste browsere den charcode værdien af nøglen bliver trykket . Under en keydown eller keyup begivenhed , indstille de fleste browsere tastekode værdi af nøglen , der udløste begivenheden . For alle tre arrangementer , en ekstra ejendom kaldet ", som " er normalt indstillet til unicode værdi tasten nede , herunder særlige nøgler. De fleste browsere også indstille tre flagss - ctrlKey , altKey og Shift - angiver den nøgle, der blev holdt nede , når begivenheden fyret
    Browser Forskelle

    Valg af begivenheden. og ejendom til brug ved fastsættelsen af ​​den kombination af JavaScript genvejstaster , der blev presset kan være en udfordring . Desværre er det ikke alle webbrowsere fortolker eller implementere browser specifikationer ens. Som et resultat, Chrome , Firefox, Internet Explorer , Opera og Safari ikke udløse de samme begivenheder , eller bruge de samme tastkoder for hver nøgle. For eksempel aldrig Internet Explorer giver charcode , kun nøglekode . Firefox giver kun keycode under tastetryk og giver charcode for keydown og keyup . Det keycode for kolon nøglen er 59 i Firefox og 186 i Internet Explorer og Safari. De fleste af de forskelle , dog eksisterer for nøgler end "a" til " z ", " A " til " Z" , "0 " til "9 ", " Ctrl" " Alt" og " Shift ".
    Bestemmelse genvejstaster

    Brug et eksternt bibliotek som jQuery , Prototype , Dojo eller MooTools når du har brug for at spore en kombinationen af JavaScript genvejstaster , der omfatter specielle taster , fordi disse biblioteker generelt håndtere konverteringer mellem browsere og har et enkelt objekt ejendom til reference. For at bestemme genvejstast , der udløste begivenheden uden et bibliotek, bruge " tastetryk " begivenhed , og tjek " som " ejendom . Hvis denne egenskab er nul eller udefineret , tjek " keycode " ejendom . Sammenlign denne værdi til værdien af ​​din genvejstast , skal du kontrollere ctrlKey , altKey og Shift flag , og afgøre, om kombinationen af ​​JavaScript genvejstaster blev trykket på.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·JavaScript som en server-side kode til Apache 
    ·Sådan vises Random Javascript Snippets 
    ·Sådan oprettes PDF Med Javascript 
    ·Hvordan man laver en JavaScript billede rollover 
    ·Sådan Udvid en formular i Java Script 
    ·Sådan Tilsæt Besked på Facebook Button til dit webst…
    ·Java Development & Side Script 
    ·Sådan oprettes en adgangskode til en hjemmeside 
    ·Sådan oprettes en Vista Sidebar Gadget 
    ·Hvad er Script oppustning 
      Anbefalede Artikler
    ·The Round Method i Java 
    ·Visual Basic Kommando Indstillinger 
    ·Hvad Er Visual Basic IDE 
    ·Time Funktion i Java 
    ·Visual Basic Math funktioner Tutorial 
    ·Sådan Gør Med sigte Traversal i Binary Tree i Java 
    ·Sådan læses en fil Byte ved Byte i C + + 
    ·SQLite Filtyper 
    ·Sådan Graph Fractals på TI -82 
    ·Hvordan kan jeg lave en Hibernate List ikke Null Elemen…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com