| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> JavaScript Programmering >> Content
    Hvad er JavaScript Void
    ? JavaScript er et programmeringssprog, der anvendes over internettet. Moderne web-browsere som Internet Explorer , Safari og Firefox alle giver dig mulighed for at køre JavaScript. JavaScript er en " klientsiden " sprog. Denne kode er downloadet til brugerens computer og køre lokalt, når en bruger besøger en webside. JavaScript er et rigt sprog med mange funktioner, der findes i andre programmeringssprog , herunder funktioner. Void er en JavaScript-funktion . The Script tag

    JavaScript-kode kan skrives direkte ind i HTML-kilden på en side , eller anbringes i en separat fil. Du bliver nødt til at bruge script-tag , uanset hvor du placerer Javascript-kode . Nogle HTML- tags som SCRIPT kan ændres med parametre kaldes attributter. Hvis du skriver din JavaScript-kode i HTML-dokumentet , bruge sproget attribut, og sæt den til Javascript. Skriv din JavaScript-kode efter denne åbning tag .
    P Hvis du refererer JavaScript-kode gemt i en separat fil, brug type og src attributter til åbningen tag . Indstil typen attribut til "text /javascript " og src attribut til navnet på din fil.

    I begge tilfælde skal du huske at bruge det afsluttende < /script > tag .
    < br > Funktioner

    en funktion er en diskret blok af kode , der kan kaldes gentagne gange. Funktioner kører ikke , når siden indlæses i browseren , men når de bliver kaldt af kode, eller en handling fra brugeren. Funktioner kan skrives med inputvariabler , der passerer værdier til funktionen . Alle funktioner returnerer en standardværdi på "nul ". Den " afkast " søgeord passerer en bestemt værdi tilbage til den erklæring, som kaldte det. Mens brugere kan skrive deres egne funktioner , JavaScript indeholder også en række indbyggede funktioner, som Void .
    Void Function

    En teknik til at kalde funktioner ved at indlejre dem inde et anker link: ! Vis Me An Alert . En browser vil forsøge at åbne alle klikkede href link og indlæse siden den repræsenterer. Den alarmfunktion giver os mulighed for at forblive på den samme side og ikke indlæse en ny , fordi alarm funktion returnerer en null-værdi . Browseren ser dette null og standser , vel vidende at der ikke er noget , der skal indlæses . The Void funktionens formål er at returnere null, uden at gøre noget andet, og dermed annullere side belastning. Void skal kaldes med en parameter.
    Eksempel

    Du kan integrere void funktion inde i et hyperlink , der åbner et andet browservindue . Se på dette eksempel kode : Hej

    Nyt vindue < br >

    Når brugeren klikker på " nyt vindue " linket , JavaScript åbner side.html fil i et nyt browservindue , mens det aktuelle vindue på dens oprindelige side. Den void funktion annullerer sideindlæsningstiden , samtidig med at den window.open kode, der skal udføres.
    Alternativ til Void

    Void kan undertiden forårsage fejl . Et alternativ er at bruge en href der peger på "#", en ikke-eksisterende url , og ringe til din kode i ' onclick ' event af denne hyperlink. Dette kan være problematisk , men fordi mange browsere vil søge på siden for "# " anker linket og genindlæser eller springe til toppen af sitet siden. Du kan forhindre browseren fra evalueringen af ​​hyperlink helt, ved at afslutte din onclick kode med udsagnet ' return false ' . Det foregående eksempel , ved hjælp af denne teknik , ville se sådan ud : Hej

    < a href = " #" onclick = " window.open ( ' side.html ','' , ''); return false ; "> Nyt vindue

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fremhæv et Tag i iFrame Indhold 
    ·Sådan ændres et hyperlink med Javascript 
    ·Sådan ændres Font farver med Javascript 
    ·Sådan opdaterer Session Variabler 
    ·Sådan oprettes en Heat Kort 
    ·Multiple Roterende Annoncer i JavaScript 
    ·Hvordan skal tjekkes for en numerisk type i Javascript 
    ·Sådan Override Hvert element i DIV 
    ·Sådan får du en jQuery Modal at vise 
    ·Sådan Find et primtal hjælp Javascript 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Programmæssigt Konverter RGB Color til CMYK 
    ·Antal elementer på Matlab 
    ·Hvorfor får jeg en Javascript Void Meddelelse 
    ·Sådan vises en liste over punkter, i WPF 
    ·Kan Android Run Jar 
    ·Hvordan man laver en Visual Basic spil 
    ·Hvordan man opbygger en gratis Java Flash Website 
    ·Sådan fjernes JavaScript 
    ·Hvordan aktiverer jeg FDF Into PHP 
    ·Sådan oprettes en online quiz med PHP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com