| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> PHP /MySQL programmering >> Content
    PHP vil ikke forbinde til MySQL
    En af funktionerne i PHP , der gør det populært for at designe hjemmeside content management systemer , eller CMS , er dens evne til at forbinde med open source MySQL-database server software. I betragtning af hvor almindeligt det er for PHP at parre med MySQL når man bygger et CMS , kan fejl i oprettelse enkle forbindelser til en MySQL-database komme som en overraskelse . Der er imidlertid en række enkle forklaringer for at løse dette problem . PHP MySQL Compilation Options

    Afhængigt af hvilken version af PHP din server bruger , eller kan det måske ikke automatisk kompileret med de drivere , der er nødvendige for at etablere forbindelser til MySQL-database servere. Konsultere PHP installationsvejledning side for at se om din version af PHP kom med disse drivere som standard aktiveret. Hvis det ikke gjorde, og du ikke kompilere PHP med indstillingen " - with- mysql [= DIR ] " med " DIR " er den mappe, hvor du installerede MySQL, så bliver du nødt til at rekompilere PHP med dette indstilling aktiveret .
    Server Running ?

    PHP og MySQL er to separate softwarekomponenter. Bare fordi din HTML proxy kører scripts , der er nødvendige for at få adgang til PHP tolk betyder ikke, at MySQL database server er oppe og køre . Hvis serveren ikke kører, så PHP vil ikke være i stand til at etablere forbindelser til det. Du kan anvende terminalen kommandoen "top" på UNIX -baserede systemer eller " tasklist " for Windows til at producere en liste over processer , der aktuelt kører . Hvis MySQL ikke er blandt disse processer , så bliver du nødt til at lancere det før PHP kan etablere MySQL -forbindelser.

    Legitimationsoplysninger

    Ligesom du ikke kan logge ind til din computer uden din korrekte brugernavn og adgangskode, vil MySQL ikke lade PHP etablere forbindelser til det, hvis det brugernavn og adgangskode, du angav som parametre i " mysql_connect ()" funktionen er forkerte. Du kan dobbelttjekke din kildekode at sikre, at du ikke har lavet en stavefejl , når du indtaster disse stykker af data. Du kan også dobbelttjekke, at du ikke glemmer at oprette MySQL bruger, hvis legitimationsoplysninger , du forsøger at bruge til at oprette forbindelsen ved at lancere MySQL kommandolinje værktøj med disse legitimationsoplysninger. Brug kommandoen " mysql - user = targetUserName - password = targetUserPassword targetDatabase " i terminalen. I denne kommando " targetUserName " er MySQL brugernavn, du bruger til at oprette MySQL -forbindelse i din PHP-kode , " targetUserPassword " er, at brugernavnet er tilsvarende password , og " targetDatabase " er navnet på den MySQL-database , du er forsøger at få adgang til dette brugernavn . Hvis denne kommando ikke virker så er du nødt til at starte kommandolinje værktøj som root-brugeren og skabe brugerlegitimationsoplysningerne du forsøger at bruge i PHP.
    Accurate Syntax
    < p> Når det kommer til programmering på alle sprog, kan små syntaksfejl forårsage problemer, der programmøren ikke kan forstå. Betyder, at hvis din version af PHP har de nødvendige MySQL aktiveret drivere , er MySQL-serveren kører, de legitimationsoplysninger , du forsøger at bruge, er gyldig, og PHP vil stadig ikke forbinde til MySQL , så skal du gå over hvert tegn i din " mysql_connect () " kommando og parametre. Vær særlig opmærksom på at sikre, at alle de kommaer er der, og du har brugt enkelte anførselstegn ( ' ) i stedet for dobbelte anførselstegn ( ").

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Flet PHP med HTML 
    ·Sådan Skift hver række i en MySQL tabel med en simpel…
    ·Sådan redigeres en XML-fil i PHP 
    ·Sådan udskriver Array CCK i PHP 
    ·PHP -kode til Limit Text Output 
    ·Sådan kontrolleres versionen af ​​MySQL Client Script …
    ·Sådan oprettes en XLS format fra PHP 
    ·Sådan bruges SSL kombineret med en PHP Redirect 
    ·Update Column attribut er Null i MySQL 
    ·Hvordan man opbygger en PHP Array 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man laver en knap Standard i NET 
    ·Sådan fjerner dubletter fra en kort i Java 
    ·Sådan Formatér en Float Variabel 
    ·Sådan Debug C + + Tags 
    ·Silverlight Sockets Tutorial 
    ·Sådan Konverter RealPlayer videofiler til PSP 
    ·Sådan Set en PHP værdi med JavaScript 
    ·Sådan får FileReader at få en Directory i Java 
    ·Sådan får du adgang variabler fra en anden PHP File 
    ·Hvordan laver 3D i Java 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com