| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> PHP /MySQL programmering >> Content
    Sådan Center i PHP
    PHP sprog er en web- programmeringssprog designet til at drage fuld fordel af processorkraft og hukommelse på serveren til at udføre beregninger , HTML ( Hyper -Text Markup Language ) kode display og database interaktion. PHP blev designet til at tillade optagelse af HTML præsentation kommandoer , kendt som mærker , direkte i egne ekko kommandoer . Ekkoet kommandoen tillader PHP at udskrive lige tekst eller HTML oplysninger til en besøgendes webbrowser skærm. Gennem brug af ekko sammen med HTML
    tag, tekst og billeder kan være centreret i browseren. Ting du skal
    Text editor ( Microsoft Windows: Notesblok , Apple Mac: TextEdit )
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Opsæt din tekst redigeringssoftware til at tillade indrejse og gemme en straight tekstfil. Hvis du bruger Notesblok på Microsoft Windows , ingen konfiguration er nødvendig, da det virker med lige tekst som standard. Hvis du vælger at bruge en Apple Mac systemets " TextEdit " programmet skal indstilles korrekt til brug med denne artikel. Start TextEdit . Vælg " Preferences " fra "Ansøgning " i menuen, og klik derefter på "Almindelig tekst" radio vælgeren til "Ny Document Format " kategorien. I " Saving " sektionen af konfigurationen skal du klikke på afkrydsningsfeltet for at slå " Append ". Txt ' udvidelse til almindelige tekstfiler . " Under " Rich Text" Klik på afkrydsningsfeltet for at vælge ( tænde ) indstillingen mærket " Ignorer RTF -kommandoer i HTML-filer. " Sluk indpakning ved at klikke på afkrydsningsfeltet for at fravælge " Wrap til side" for at fuldføre TextEdit setup. Gem ændringerne og åbne et nyt dokument. Hvis du bruger Notesblok , skal du åbne det nu. Det er under "Alle programmer \\ Tilbehør " menu, når du klikker på Windows start-knappen .
    2

    Opret en ny HTML-fil , hvori PHP kommando vil blive opført . En grundlæggende HTML -filen skal indeholde følgende i nævnte rækkefølge: Min Side Titel Her < /html > ;
    3

    Opsæt det sted, hvor PHP kommando vil gå . Hver PHP kommando begynder med en åbning tag og et afsluttende tag . Åbningen tag kan være enten < ? eller < ? php og afsluttende tag er altid : > Hvis de er placeret på én linje, en komplet åben og tæt synes som følger: < ? php > Placer dette mellem og < /body > tags i HTML-dokumentet .
    4

    Indtast en linje af PHP mellem de åbne og lukke tags, der udskriver en stor fed overskrift i toppen af ​​browseren siden og centreret . For at gøre dette , skal du bruge PHP kommandoen " echo" , så et anførselstegn efterfulgt af HTML og tekst- information, så færdig med en afsluttende anførselstegn og et semikolon. Et eksempel , der skaber en stor fed overskrift centreret øverst i browseren skærmen, der hedder " My First Centreret PHP Header" (herunder åbning og lukning program tags) synes som sådan : ? < Php echo "

    < h1> My First Centreret PHP header
    "; ? > Hvis du ikke er bekendt med HTML, det

    tag tænder på store fed header og

    slukker stor fed overskrift .
    5

    Tilføj flere oplysninger til PHP-kode luns hvis det ønskes. Hvis du gerne vil have et billede centreret under overskriften på siden , og du har det billede hedder " mycat.jpg " gemt i en " billeder " mappe, der er bosat i samme bibliotek, hvor HTML- fil, der indeholder PHP kode vil lagres , kan det tilføjes , så det komplette PHP kode luns ud som følger : < php echo "

    My First Centreret PHP Header

    < img src =" billeder /mycat ? . jpg ">
    "; ? >
    6

    Gem hele filen til din webserver mappe, så det vil være i stand til at behandle det, når besøgende indlæser det ind i browseren. Gem det med et navn , men vær sikker på at gemme det med en . Php forlængelse i slutningen af ​​navnet. Et eksempel kunne være : headerwithimage.php
    7

    Point din webbrowser til filen for at se det bearbejdede resultat. Hvis din web -adresse er http://www.mysite.com og filen blev gemt i den øverste mappe ( den ene indeholder de " billeder " mappe som i dette eksempel) , så ville du skrive: http://www.mysite . com /headerwithimage.php giver ingen tastefejl blev foretaget , vil header vises centreret øverst på siden, og billedet vil blive vist direkte under overskriften, også centreret.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Ping Fra PL /SQL 
    ·Sådan bruges reserverede navne som kolonner i MySQL 
    ·Sådan installeres PHP i et Windows Cache 
    ·Step-by- Step Hibernate Tomcat MySQL Tutorial 
    ·Sådan Tillad PHP til Skriv til fil 
    ·Sådan oprettes en matrix af objekter i PHP 
    ·Sådan oprettes en Hollow Square i PHP 
    ·Sådan udskrives en række tal i PHP 
    ·Sådan Check Hvis et link Arbejde i PHP 
    ·Hvordan man opbygger en Master PHP Site Skabelon Brug a…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan forbindelse til MS SQL Brug VBScript 
    ·Sådan Program Microsoft Windows CE 
    ·Hvordan at skabe unikke felter i PHP /MySQL 
    ·Hvordan sikkerhedskopierer jeg mit MySQL database i WAM…
    ·Sådan Program Throttles med Java FRC 
    ·Sådan Test , om en værdi er en Decimal eller Ikke Pyt…
    ·Sådan Detect Stack Overflow 
    ·Hvordan man laver en webside ved hjælp af HTML 
    ·Sådan Bestem Page Grev for Print Dialog i VB.NET 
    ·Sådan gemme data i ubundet DataGridView til en SQL Ser…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com