| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> PHP /MySQL programmering >> Content
    Oracle DBA eksamen Krav
    The Oracle Database Management System er et software-og hardware- informationssystem anvendes af virksomheder verden over til at lagre og få adgang elektroniske data i løbet af lokale og ikke-lokale netværk. The Oracle DBA (Database Manager) certificering program byder på en uddannelse og test kursus designet til at certificere edb-programmører og ingeniører i de forskellige niveauer af Oracle Database Management. De certificeringsorganer programmer kommer i tre varianter for de tre databasesystemer som Oracle opererer : 11g , 10g og 9i . Derudover foretager hver database type, flere grader af certificering afhængigt af niveauet af ekspertise programmøren ønsker at opnå . Oracle DBA 11g certificering

    Oracles Database 11g er dets flagskib DBM -system , og det er den mest udbredte af alle sine database -produkter. Oracle DBA 11G certificering giver uddannelse, prøvning og direkte , hands- on erfaring til at give programmøren evnen til effektivt at drive og vedligeholde den database systemet i henhold til de specifikke behov i en individuel virksomhed. Den 11g DBA kan opnå tre niveauer af ekspertise , afhængigt af graden af ​​beherskelse hun (eller hendes arbejdsgiver ) begær. Det første niveau er det Oracle Certified Associate, og kræver succesfulde score på to eksamener. Det andet niveau , Oracle Certified Professional, kræver afslutningen af Certified Associate selvfølgelig plus færdiggørelsen af kurser og eksamener er specifikke for det faglige niveau . Det tredje niveau , Oracle Certified Master , kræver afslutningen af Certified Professional programmet samt to mester - niveau kurser : en master - niveau eksamen og en hands -on kursus formular
    Oracle DBA 10g . certificering

    Oracle 10g er en lignende database system til 11g , men er designet specielt til grid computing. Den 10g database management certificering system er også opbygget på samme måde som det 11g certificering program . Gennem denne certificering program , lærer ansøgerne til at drive og styre et 10g database system på en af ​​to niveauer af ekspertise , og kan endda gennemgå yderligere ekspert certificering i specielle områder såsom at bruge 10g med en Linux OS , eller administrere real application klynger. De to primære certificering niveauer er de 10g Certified Associate, der forudsætter gennemførelse af kurser og eksamener , og 10g Certified Professional, der kræver afslutningen af ​​Certified Associate niveau plus færdiggørelsen af ​​to professionelt niveau kurser: en master - niveau eksamen og et hands -on kursus .
    Oracle DBA 9i certificering

    Oracle Database 9i er en database system designet til high -end applikationer såsom store volumen, online-transaktioner . Certificeringen Programmet følger en struktur svarende til 10g og 11g , og tilbyder programmøren to niveauer af ekspertise med valgfri certificering i specielle områder . Det første niveau er certificeret Associate, der kræver vellykkede score på to eksaminer , det andet niveau er Certified Professional, der kræver afslutningen af ​​Certified Associate samt færdiggørelsen af ​​en række kurser og tre eksamener. Endelig er der mulighed for Expert niveau certificering til administration Oracle Database 9i på Linux -styresystemet.

    Information for alle disse certificeringskurser kan findes på Oracle University , en online uddannelse og ressource samlingspunkt for alle Oracle træning programmer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·JSP & MySQL Tutorial 
    ·Sådan kontrolleres , om en String Findes i PHP 
    ·Hvordan at finde antallet af PHP Array Rows 
    ·Sådan fjernes en Byte Character i PHP 
    ·Hvordan kan jeg redigere en sidefod i min afhandling 
    ·Sådan Echo PHP for en MySQL Fejl 
    ·Tutorial for PHP & SimpleXML attributter 
    ·Sådan oprettes en Space i PHP Code 
    ·Hvordan man bruger PHP Namespaces 
    ·Sådan Genstart PHP på CentOS 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad betyder at binde Mean i en computer 
    ·Sådan Luk Word fra en VBA Script 
    ·Hvordan man staver et nummer i Java 
    ·Sådan ændres BMP Color i Visual Basic 
    ·Sådan Erstat Regex på Python 
    ·Hvordan du forbedrer VBA Performance i Word 
    ·Hvordan finder man en streng, der indeholder et gentage…
    ·Hvordan man opbygger en hjemmeside ved hjælp Java 
    ·Sådan indstilles Scrollbar i Java 
    ·Sådan Udvid en formular i Java Script 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com