| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Python Programming >> Content
    Hvad er en Python Directory
    ? Programmeringssproget Python giver en række indbyggede funktion moduler , der forenkler forvaltningen af ​​filer og data mapper. Modulerne kan du udføre almindelige opgaver , såsom at sammenligne mappe indhold . I Python, tager disse opgaver kun et par skridt i forhold til de mange linjer brugerdefineret kode , der kræves i andre sprog. Selv i vid udstrækning baseret på Unix ideer funktionerne arbejder også for Microsoft Windows-systemer. Os.path

    På tidspunktet for denne publikation , at os.path modul består af 31 funktioner, der henter oplysninger om en mappe stinavn. Os.path er en generisk modul, Python har et sæt af operativsystemet -specifikke moduler, såsom posixpath for Unix og ntpath til Windows , der har det samme sæt af funktioner som os.path . Os.path.exists () returnerer en logisk "true ", hvis stien er angivet i funktionen eksisterer , ellers returnerer en Os.path.getatime () returnerer dato og klokkeslæt på computeren sidste adgang stien "falsk ". . Nogle os.path funktioner fungerer kun for bestemte operativsystemer , for eksempel tager Unix -funktionen os.path.samefile () to parametre og returnerer en "sand ", hvis begge identificere den samme fil eller mappe navn
    . KAYAK Filecmp

    filecmp modulet har to funktioner , der sammenligner indholdet af filer og mapper. Filecmp.cmp () tager to parametre specificerer filnavne. Funktionen returnerer en sand hvis filerne er de samme og en falsk , hvis de er forskellige. Desuden bestå en valgfri tredje parameter kaldet " overfladisk " til den funktion at sammenligne forskelle. Denne parameter er sandt eller falsk , og hvis det er falsk , funktionen sammenligner de faktiske data for de to filer. Ellers sammenligner filens mappe oplysninger, såsom størrelse og oprettelsesdato, der tager kortere tid. Filecmp.cmpfiles () tager tre parametre : to mapper og en liste over filer fælles for dem og sammenligner filerne som en batch . Funktionen returnerer tre lister over filnavne : dem, der match, dem, der ikke , og dem , der producerede fejl. Hvis filen ikke findes i en af ​​de mapper , for eksempel, tæller det som en fejl.
    TempFile

    Et modul kaldet tempfile forenkler håndteringen af midlertidige filer og mapper. Snarere end at skabe midlertidige filer i programmets arbejde directory kan et program i stedet sætte dem i en undermappe eller et andet sted . Tempfile.tempdir () returnerer stien til den nuværende midlertidige mappe. Tempfile.TemporaryFile () opretter en fil -lignende objekt, der kun eksisterer , så længe det forbliver åbent, og det ser ikke ud på nogen mappe notering. Tempfile.NamedTemporaryFile () virker på samme måde som tempfile.TemporaryFile ( ), men skaber et navn , der vises i mappelister så længe filen er åben .
    Shutil

    Den Pythonmodul shutil udfører højt niveau kopiere, flytte og fjerne operationer på filer og mapper. En Python -program ved hjælp shutil funktioner arver tilladelser fra brugeren, Python opretholder restriktioner på kopiering og sletning af andre brugeres filer. Shutil.copyfile ( ) har to parametre , en kilde og en destination filnavn. Funktionen kopierer indholdet af kildekoden i destinationen . Shutil.copytree () kopierer en hel mappe træ , herunder undermapper , fra en kilde placering til en destination . Shutil.rmtree () fjerner en hel mappe træ , inklusive alle filerne i mappen og i alle undermapper . Shutil.move () flytter en fil eller mappe til en ny placering .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan lysne et billede i Python 
    ·Sådan kører en Python funktion med Timeout 
    ·Python Metoder til Lister 
    ·Resterende tid Funktion i Python 
    ·Sådan Square i Python 
    ·Sådan installeres Python i Ubuntu Manuel 
    ·Sådan Tælle tegn i Python 
    ·Sådan fjernes en understregning i Python 
    ·Hvordan man tegner en lige linje i Python Turtle 
    ·Hvordan jeg Integrer Data i en Python Script 
      Anbefalede Artikler
    ·Ulemperne ved pegepinde i C 
    ·Forskellen mellem en statisk metode & Class Metode 
    ·Sådan Konverter en Byte Array til en streng med VB.Net…
    ·Sådan oprettes en restaurant menu med en Java-program …
    ·Sådan tilføjes en DataRelation 
    ·Forskelle mellem Factory & Abstract i Java 
    ·Sådan kører en ekstern PHP fil med JavaScript 
    ·Sådan Indsæt variabler i WordPress PHP Feed Koder 
    ·Sådan Tilføj billeder til JPanels 
    ·Java Naming Begrænsninger 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com