| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Hvad Er VBA Stand til
    ? VBA eller Visual Basic for Applications , er et programmeringssprog indgår i anvendelser af Microsoft Office-pakken , såsom Word, Excel og Access. Med VBA kan du skrive eller optage programmer , der udfører opgaver automatisk, så du ikke behøver at gøre dem manuelt. For eksempel kan du skrive en makro , der fremhæver eller anvender anden formatering til hver anden linje i et udvalg af linjer i et Word-dokument . Udførelsen af ​​denne opgave i hånden ville tage meget længere tid end den enkelt museklik eller tastetryk , det tager at lave en makro gøre det. Optagelse

    Den nemmeste måde at lave en VBA program er at optage det , snarere end skrive sine udtalelser i hånden. Når du optager et program , behøver du ikke at vide noget VBA udsagn til senere køre programmet. Prøv følgende eksempel for at lave et VBA -program ved at indspille den. Klik på " Udvikler "-fanen er " Record" -knappen i enten Word eller Excel , og skriv derefter et navn til makroen , og klik på "OK " for at starte optagelsen. Skrive noget tekst i dit dokument , og klik derefter på "Stop optagelse" knappen på "Udvikler "-fanen . Klik på " makroer" knappen for at vise din makro navn , og derefter dobbeltklikke på navnet for at afspille makroen. Programmet vil tilføre en anden forekomst af den tekst, du har skrevet , når du indspillet makroen.
    Programmering Miljø

    Hvis du beslutter dig for at skrive VBA -programmer ved hånden , så i VBA programmering miljø, hvilket programmører refererer til som IDE eller integreret udviklingsmiljø . IDE-enheden er et program knyttet til hver enkelt Office-program , og har værktøjer, der hjælper du skriver , udføre og debugge programmer. Se IDE ved at gøre følgende : Klik dit Office-program er menuen "Filer" , og klik derefter på "Indstillinger". Klik på " Tilpas Ribbon " i " kategorier" ruden , og klik derefter på "Udvikler " afkrydsningsfeltet . Disse aktioner afslører "Udvikler " fanen, som er skjult som standard. Klik på " Udvikler "-fanen er " Visual Basic " for at åbne IDE.
    Udfører en VBA Program

    En af de mange måder at køre en VBA program er at vise en liste over tilgængelige programmer , og derefter dobbeltklikke på navnet på et program på listen for at køre dette program . For eksempel, " , GreetUser ", hvis du har skrevet en hypotetisk VBA program kaldet du vil se, at navn, hvis du klikker på "Udvikler "-fanen er " makroer" knappen. Hvis du klikker på " makroer" viser en liste over alle makroer gemt på din aktuelle dokument og i skabelonerne dit dokument bruger . Dobbelt klikke på " GreetUser " vil køre denne makro.
    Tildeling Genveje

    Efter at have observeret , hvor meget tid og kræfter VBA programmer gemmer dig , får du en ekstra frynsegode , når du lære at køre dine programmer med et enkelt museklik eller tastetryk. Klik på pil ned til højre for " værktøjslinjen Hurtig adgang ", klik derefter på " Flere kommandoer " kommando . Klik på " makroer" kategori fra drop down listen under " Vælg " etiket til at vise en liste over tilgængelige makroer. Dobbeltklik på en makro , du vil tildele til værktøjslinjen Hurtig adgang , og klik derefter på "OK" for at lukke dialogboksen. Dit program vil oprette et nyt ikon på værktøjslinjen Hurtig adgang for at repræsentere makroen. Kør makroen ved at klikke på ikonet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man skriver ActiveX VB6 
    ·Sådan Konverter Infix til Postfix hjælp af Visual Bas…
    ·Hvordan man åbner en DB i Xcode 
    ·Sådan Skjul autogenereret kolonner 
    ·Sådan bruges Visual Basic til at oprette en multiple c…
    ·Hvordan man laver en tekstboks Display som valuta i Vis…
    ·Sådan udskriver Uden en Line Feed i Visual Basic 
    ·Sådan fjernes en Picture Ejendom i Visual Basic 
    ·Slags løkker i Visual Basic 
    ·Tutorial om VB.NET til DirectX 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan manuelt at registrere en OCX fil i Visual Basic 
    ·VBA strengsammenligning Funktioner 
    ·Sådan Luk DataTable til listevisning i Netto 
    ·Sådan Send Vars Fra VBScript til en batch-fil 
    ·Jeg kan ikke åbne My Output File 
    ·Sådan bruges UTF-8- koder 
    ·Sådan sammenkæde en streng med en variabel i JavaScri…
    ·Sådan Edit Programmer i Visual Basic 
    ·Java Format til Floating decimaler 
    ·Sådan får indholdet af en fjernbetjening hjemmeside m…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com