| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Fundamentals af Visual Basic
    Microsofts Visual Basic programmeringssprog kan have været genstand for erfarne programmører " vittigheder i fortiden, er det ikke længere til grin. Microsoft har udviklet det til en robust programmeringssprog , og med sin optagelse i Visual Studio er det nu en kraftfuld Integrated Development Environment (IDE) med alt hvad du behøver for at designe, udvikle, teste og implementere et program. Visual Basic Express er frit downloades fra Microsoft. Installation Visual Basic Express

    download og opsætning af Visual Basic Express vil tage en kort tid, og når den er færdig , vil du have en stærk version af Visual Basic installeret. Mens det er ikke helt det samme som full-featured version, der kommer med Visual Studio, en primær forskel er, at det er en gratis download fra Microsoft.
    Start Visual Basic

    Open Visual Basic Express , og en skærm vil vise med flere vinduer , med en stor startside tager det meste af skærmen . For at starte et nyt projekt , klik på " Opret et projekt . " Dette vil åbne design vindue med en tom formular i designområdet . Du er nu klar til at begynde at opbygge din ansøgning.
    Designe og bygge en formular

    venstre for forsiden , vil du se en kollapset Toolbox vindue . Klik på dette for at åbne Værktøjskassen , hvorfra du kan vælge komponenter ( knapper, lister, tekstbokse , etiketter og en lang sortiment af objekter ) til at bruge i dit design . Dobbelt-klik på en knap komponent og en knap vil blive placeret på din formular , eller bare venstre-klik på komponenten og trække det på din formular. Vælg de komponenter , der matcher designet af din ansøgning. Arranger komponenterne på formularen på en måde , der vil give mening for brugeren og give en klar , intuitiv navigation ordningen.
    Navngivning Komponenter

    Når du har arrangeret knapperne og etiketter og andre komponenter på skemaet , bør du ændre deres navne og viste tekst til noget meningsfuldt. For eksempel, hvis du har en knap på formularen , der vil beregne du vil have det til at sige " Beregn " snarere end standard " Button1 ". Foretag dine ændringer i vinduet Egenskaber , typisk til det nederste højre af designet vinduet. Klik på skemaet komponent, du vil ændre, og rulle ned i vinduet Egenskaber , indtil du finder egenskaben Name . Skift standard navnet det til et meningsfuldt navn som " PrintButton ". Rul ned gennem de egenskaber , indtil du finder den tekst ejendom. Ændre det til " Print ". Gentag processen for alle komponenter , du lægger på formularen. Selv om dette vil tage nogen tid, vil det betale sig, når du begynder at debug dit program , fordi din kode vil være lettere at forstå med let identificerbare komponenter.
    Skrive kode

    Visual Basic automatiserer en masse kode for dig, så du kan fokusere på den specifikke kode er nødvendig for din ansøgning. Eksekveres når brugeren gør noget , såsom at klikke på en knap. Hvis du vil skrive kode til en bestemt komponent selv , skal du dobbeltklikke på komponenten og Visual Basic -kode åbnes. Tilføj din kode mellem "Sub Procedure " og " End Sub " udsagn . Vær sikker på at kode efter syntaksregler af Visual Basic. IntelliSense , en indbygget VB.NET funktion, vil yde bistand til dig. Når du begynder at indtaste en linje kode Intellisense viser indstillinger for at udfylde resten af ordet. Dette fremskynder kode udvikling og reducerer syntaks og stavefejl .
    Debugging Application

    Når du har dine udsagn kodet, skal du klikke på Debug menupunktet i toppen af skærmen, og klik derefter på Start Debugging menupunkt. Din ansøgning vil starte op i debug-mode , så du kan teste programmet helt eller trin gennem en linje ad gangen. Det er her du finde og løse de ting , der ikke fungerer helt rigtigt. Vær sikker på at være meget opmærksom på de fejlmeddelelser, så du vil vide, hvilke problem at løse .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres Standard Debugger 
    ·Sådan Omdøbe en knap i Visual Basic 2008 
    ·Sådan Indsæt Kalender Kontrol i et dokument ved hjæl…
    ·Sådan Detect en proxyserver i NET 
    ·Sådan installeres VB6 Runtime uden at genstarte 
    ·Sådan bruges VBS for Ad Logins 
    ·Sådan konvertere en streng til INT i Vb.net 
    ·Hvordan man laver en formular synligt efter Splash Scre…
    ·Sådan bruges Select Command i DataGrid i Asp.net 
    ·Sådan bruges DrawLine i VB.NET 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres en pseudokode en algoritme 
    ·Sådan oprettes en statuslinje i Visual Basic 
    ·Hvad er Visual Studio Express 
    ·Hvordan man kan spare et billede til en database med MS…
    ·Sådan Slet Debug mapper i Visual Basic 2008 
    ·Sådan Shrink en ASA Databasen 
    ·Sådan Slet fra T-SQL 
    ·Hvordan programmører bruger klasse attributter og meto…
    ·Sådan downloader Java API Dokumentation 
    ·Funktioner af en PHP Strip Table 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com