| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Visual Basic 2010 Tutorial for begyndere
    Microsofts Visual Basic har udviklet sig fra sin begyndelse til en komplet , robust objektorienteret programmeringssprog. Visual Studio Integrated Development Environment giver programmøren med kapaciteter inden for design , kodning og debugging alle på én skærm. Sproget er passende for begyndere, der ønsker at lære at programmere en computer, men er også stærk nok for erfarne programmører, der ønsker at udvikle avancerede applikationer . Installation

    Microsoft tilbyder Express version af Visual Basic som en gratis download. Efter downloading vil setup tage en kort tid, og når den er færdig , vil du have installeret Visual Basic og dets . NET framework . Alternativt kan du installere SQL Express, men det er ikke påkrævet for at køre VB -programmer. Registrer dit downloadede software med Microsoft for at være sikker på at du får alle opdateringer, når de er tilgængelige.
    Visual Basic Initialisering

    Når du åbner Visual Basic , vil du se flere vinduer omgiver den større startside. Klik på " Opret et projekt " for at åbne et nyt Visual Basic-projekt , som åbner Design Vindue . En tom formular vises i Design Vindue , og du kan begynde at bygge din første Visual Basic-program .
    Windows Form Design

    Værktøjskasse Windows er kollapset på venstre side af Design Vindue . Klik på det for at åbne Værktøjskassen, som indeholder knapper , lister , trykning værktøjer , etiketter og kan andre komponenter. For at placere en komponent på din nye form , blot dobbeltklikke på en given komponent eller venstre-klik på komponenten og trække det på din formular. Arranger komponenterne på formularen på en måde , der vil være tiltrækkende og nemt for brugeren at navigere.
    Komponenternes navne

    Visual Basic navne komponenterne generiske navne som " Label1 " og " Textbox3 ". Selvom det kan arbejde for meget små programmer er det bedre at nævne dem noget mere meningsfuldt . For eksempel bør et tekstfelt til indtastning af et kundenavn være navne noget lignende " CustomerNameTextbox ". Det tager lidt tid, men vil spare dig meget mere tid, når du debugging din ansøgning. Vinduet Egenskaber , typisk placeret på højre side af Design Window, er, hvor du ændrer navnet på kontrol. Klik på et kontrol-og rul ned de egenskaber , indtil du finder " Name" ejendom og foretage ændringen.
    Coding Application

    Visual Basic genererer en masse støtte kode så du kan koncentrere dig om din ansøgning logik. Det er vigtigt at huske, at koden bliver udført når brugeren gør noget lignende klikke på en knap eller et menupunkt . Til at skrive kode , skal du blot dobbeltklikke på den komponent , som skal aktivere de særlige kode . Dette vil åbne vinduet Kode , og du kan indsætte dit program kode i tilfælde sub procedure. Visual Basic hjælper dig med syntaksregler ved understregning kode, der er ikke helt rigtigt. Desuden vil Intellisense funktionen giver muligheder for færdiggørelse af linier eller ord , som du bare begynde keying .
    Test og debugging

    du kode hver sub procedure, du kan teste, at sektion af kode ved at klikke på Debug menupunktet i værktøjslinjen. Dette vil bygge din ansøgning på flue og starte din ansøgning til test. Du kan også gå gennem koden et skridt ad gangen, hvilket er stor, når du jagter en besværlig og svære at finde bug ( programmeringsfejl ) .
    Save Project
    < br >

    Når du er færdig kodning din nye ansøgning eller er klar til en pause , skal du gemme programmet ved at klikke på ikonet med flere disketter. Når du er helt færdig , kan du distribueres bare eksekverbar fil ( . Exe ) til dine brugere.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Skriv Ændringer til store bogstaver i Visual Ba…
    ·Hvordan at spare List Box Varer til en Array 
    ·Sådan Forbered en Data rapport i VB 6 
    ·Sådan tilføjes felter til en tabel i Access med Visua…
    ·Sådan adgang til og Kør en Select Query i VBA 
    ·Sådan omdøbe mapper i Visual Basic 
    ·Sådan Bestem Hvis et ark eksisterer inden en arbejdsbo…
    ·Sådan aktiveres og deaktiveres en Tekstboks med en rad…
    ·Funktioner I VB.NET 
    ·Sådan Indstil størrelsen på en formular i VB 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges en Select Case Med Microsoft Visual Basic…
    ·Sådan bruges CVS i Eclipse 
    ·Hvordan man laver en Subtractive World i UDK 
    ·Tutorial til Windows API Tegning Lines 
    ·Sådan konvertere en streng til et nummer i Visual Basi…
    ·Sådan Tilføj rækker til DataView 
    ·Sådan fjernes Minus & Plus Tegn i Javascript 
    ·Hvordan man tegner en lige linje i Python Turtle 
    ·Sådan Bind en DataSet til en DataGridView 
    ·Sådan Generer en klasse Fra XSD 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com