| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Visual Basic Programmer
    . Microsofts Visual Basic NET har nydt popularitet som et programmeringssprog , både for begyndere, der ønsker at lære programmering og fagfolk, der har brug for at udvikle applikationer hurtigt. Den integrerede udviklingsmiljø , IDE gør VB. NET nem at bruge og de ​​indbyggede funktioner gør opbygningen Windows-programmer i et snuptag. Selv en nybegynder kan producere en arbejdsgruppe ansøgning i en kort periode . Objektorienteret programmering

    Forud for . NET versioner Visual Basic var et event- driven sprog, men den nye version er et fuldt objektorienteret sprog . Udtrykket " event-driven " betyder, at brugeren gør noget , såsom at klikke på en knap i et vindue , for at forårsage programkode til at udføre . Objektorienteret programmering giver mere fleksibilitet og effektivitet for programmøren . Visual Basic. NET programmer er stadig noget event-driven , men sproget har masser af objekt- orienterede funktioner og fortjener det objektorienterede etiket. Visual Basic. NET også håndhæver regler for datatyper at tvinge programmøren at skrive korrekte kode , som er en anden funktion af objekt- orienteret programmering .
    Run -time Environment

    Visual Basic. NET implementerer Microsofts. Net Common Language Runtime , et miljø ansat af andre Microsoft programmeringssprog. Det betyder, at du kan oprette et program i Visual Basic , kompilere det og distribuere netop den eksekverbare modul i stedet for hele pakken. Det betyder også, at brugeren ikke behøver at have den fulde Visual Basic -pakke til at køre dit program. Når en bruger udfører dit program , indlæser og kører , hvilket giver en performance forbedring i forhold til ældre versioner af Visual Basic .
    Windows formularskabeloner

    Visual Basic programmer er sammensat af et " form" , som kan være en Windows form Application, en Web Application eller andre variationer på skemaet tema. "Form" er en anden betegnelse for "vinduet ". Du kan vælge din formular -type fra en række skabeloner , når du opretter din ansøgning. Dette giver den grundlæggende struktur for din programmering projekt. En ansøgning projekt kan indeholde mange former og former kan anvendes i mere end et projekt , udlån til kode genbrugelighed, et grundlæggende princip i objektorienteret programmering .
    Coding et program

    Du kan opbygge din formular program ved hjælp af de forskellige funktioner i Visual Basic , herunder kontrol som knapper , afkrydsningsfelter , rullelister og tekstbokse . Du kan også tilføje datakilder til at læse data fra filer eller databaser , og selvfølgelig letter Visual Basic skrive og læse filer, som du opretter med dit program. VB.NET omfatter Intellisense funktion, som bringer en liste af muligheder, baseret på, hvad du begynder at indtaste i. Du kan vælge blandt mulighederne for at indsætte koden eller fortsætte med at indtaste koden manuelt. Dette er en funktion , end der kan hjælpe dig med at reducere fejl og hjælpe dig til at huske, hvad navne, du har brugt i din kode .
    Debugging et program

    Debugging er betegnelsen tildelt processen med at teste din kode og fastsættelsen af ​​fejl , også kaldet " bugs ". Visual Basic. NET omfatter en stor debugging værktøj, der giver dig mulighed for at udføre det aktuelle version af programmet til test. Det omfatter også evnen til at gå gennem koden én linje ad gangen og rette fejlene på stedet - . En uvurderlig funktion, når du forsøger at finde og eliminere en flygtig bug
    Oversigt < br >

    Visual Basic er et kraftfuldt programmeringssprog indkapslet i en stærk integreret udviklingsmiljø , som giver værktøjer til design , kodning , kompilering og test applikationer. VB.NET er fuldt i stand til at håndtere de fleste applikationer opgaver, som du måske forestiller dig. Den gratis Express-versionen gør det tiltrækkende for begynderen og den features liste gør det tiltrækkende for den erfarne programmør .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Gør Voice Command Programmer i Visual Basic 
    ·Sådan får du adgang e-mail med Visual Basic 
    ·Sådan bruges Add Forms Login Dialog i Visual Basic 6,0…
    ·Sådan oprettes Lege i Visual Basic 
    ·Sådan Konverter ActiveX til Vb.NET & Vice Versa 
    ·Sådan bruges variabler i en Access VBA Query 
    ·Sådan tildeles en række Count til en variabel hjælp …
    ·Sådan oprettes Postkasse Script 
    ·Hvad er CLR Programmering 
    ·AVR Visual Basic Source Code Language Tutorial 
      Anbefalede Artikler
    ·. Sådan bruges en brugerdefineret CLA Filer 
    ·Hvordan at tilføje tekst til en JTextField 
    ·Hvordan man bruger PHP med Javascript 
    ·Sådan konvertere en streng til Boolean 
    ·Hvordan kan man se Hvis en kolonne er skjult i VBA 
    ·Sådan gendannes en DAT fil 
    ·Sådan bruges VBScript beliggenhed Emne 
    ·Hvad er LoadLibrary Jvm.Dll 
    ·Sådan Medtag anden PHP fil i WordPress 
    ·Sådan Konverter en heltal til Binary Array i Java 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com