| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Forskellige datatyper i Visual Basic
    Visual Basic har 17 grundlæggende datatyper , der bruges til at konstruere alle de data, der er gemt i Visual Basic programmeringer . På toppen af ​​disse, er der bogstaveligt talt hundredvis af komplekse klasser og objekter , der kan bruges ved Visual Basic udviklere . Boolean

    boolean er en variabel , der kun kan have én af to værdier: sande eller falske . Det nøjagtige beløb taget hukommelsen, afhænger af arkitekturen i den computer, som Visual Basic programmet kører.
    Byte

    En byte repræsenterer en usigneret tal mellem 0 og 255 . Som navnet antyder , en byte forbruger præcis én byte hukommelse . Der er også en underskrevet udgave hedder sbyte , som har værdier på -128 til 127 .
    Char

    char repræsenterer et enkelt Unicode 16 tegn. Den bruger 2 bytes af hukommelse og har over 65.000 mulige værdier til at repræsentere alle værdier i Unicode 16 tegnsæt.
    Dato

    Date forbruger 8 bytes af hukommelse og har en dato og tid i den gregorianske kalender . De eneste gyldige datoer og tidspunkter er dem, der starter på midnat 1 januar 0000 e.Kr. og slutter den 11:59:59 31 december , 9999 AD .
    Decimal
    < br >

    decimal er en stor værdi, designet til at holde brøktal med op til 28 decimaler. Den bruger 16 bytes hukommelse . Det svarer til "Double " datatype, meget langsommere , men langt mere præcis .
    Dobbelt og enkelt

    De dobbelte datatype ofre nøjagtigheden af ​​de decimaldata type for at få mere decimaler. Den bruger kun 8 bytes hukommelse , men det kan repræsentere op til 324 decimaler ved hjælp af en sofistikeret opbevaring algoritme . Det kan dog ikke gemme alle mulige værdier i dette område og skal runde til den nærmeste værdi . Det meste af tiden, det er ikke et problem , og dobbelt er meget hurtigere end decimal . Men det er dårligt egnet til operationer, hvor præcision er helt afgørende , såsom finansiering. Single er et 4- byte version af dobbelt objekt. Det giver decimaltal med op til 48 steder. Ligesom dobbelt, er det ikke helt præcis , og så er uegnet til finansielle poster.
    Integer

    Integer er en underskrevet variabel, der forbruger 4 bytes hukommelse og har værdier fra -2.147.483.648 til 2.147.483.647 . Den usigneret version er uinterger , som tager værdier fra 0 til 4294967295 .
    Lang

    Lang står for lange heltal. Det bruger dobbelt så meget hukommelse ( 8 bytes) og kan holde værdierne fra 9.223.372.036.854.775.808 til 9.223.372.036.854.775.807 . Der er også en usigneret versioner, Ulong .
    Short

    Den korte heltal bruger halvt så meget hukommelse som heltal ( 2 bytes) . Det giver et interval fra -32.768 til 32.767 . Den usigneret version er ushort .
    String

    String giver en sekvens af 0-2000000000 char objekter. Den hukommelse forbruges afhænger naturligvis af længden af strengen.
    Objekt

    Object er en generisk datatype, der kan holde hukommelse adressen på enhver anden variabel , klasse eller objekttype . Den bruger 4 bytes hukommelse på en 32 -bit version af Windows og 8 bytes på en 64 -bit version af Windows.
    Brugerdefineret

    Brugerdefinerede objekter tillader en udvikler at skabe sine egne komplekse datatyper ud af en kombination af de andre data forudsat typer . Det svarer til C struct datatype.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan til at skrive i arabisk i Visual Basic 
    ·Sådan kører DOS-kommandoer i VB.Net 
    ·Sådan Gør Filtrering i en ListBox i VB.NET 
    ·Hvordan man skriver VB.Net til Notepad 
    ·Hvordan man laver en lommeregner med Visual Basic 
    ·Sådan oprettes en ny VB PictureBox 
    ·Sådan Pass en Collection til en funktion i VBA 
    ·Sådan sparer en variabel til en database vha. Microsof…
    ·Sådan Udfør en lagret procedure kommando i Visual Bas…
    ·Microsoft VB NET certificering 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Edit XML Med et GridView i ASP.NET & Visual Basi…
    ·PHP Billede mimetyper 
    ·Sådan oprettes en Array i Perl 
    ·Sådan oprettes en XLS format fra PHP 
    ·Sådan oprettes Dynamic Lighting i GTKRadiant 
    ·Sådan aktiveres ASP.NET Validator Med JavaScript 
    ·Sådan oprettes et hyperlink i VBA 
    ·Sådan Kort Strings til en liste af strenge 
    ·MySQL underforespørgsler Tutorial 
    ·Sådan får copy & paste på Windows Phone 7 for udvikl…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com