| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Sådan importeres Database Into Visual Basic 6
    En af de store fordele ved moderne programmeringssprog miljøer, såsom Visual Basic , er den lethed, hvormed back-end database data kan udnyttes i de programmer, du udvikler. Snarere end at importere data i et nyt format eller en fil , og derefter at skulle beskæftige sig med synkronisering af data , gør det muligt for Visual Basic for dig at tilslutte direkte til en database i dets oprindelige format . Resultatet er en enkelt database , der driver din ansøgning, men som stadig kan tilgås i den oprindelige software , der skabte det. Instruktioner
    Brug en Data Control
    1

    Tilføj en Data Control objekt til dit program. Klik på kontrol i værktøjskassen og træk dens dimensioner på din formular. Hvis værktøjskassen ikke er synlig , skal du klikke "Vis" > " Toolbox" på menuen.
    2

    Slut Data Control til en database. Klik på " DatabaseName " ejendom inden for Data Control for at vælge det. Klik på " ... " knappen og navigere til databasen i " DatabaseName " dialog. Vælg den database , og klik på "Åbn " for at indstille egenskaben til denne database.
    3

    Sæt " RecordSource " ejendom til bordet , hvorfra data skal læses . Klik på " RecordSource " ejendom for at vælge det. En drop- down menu vises, liste over alle de tabeller i databasen du er tilsluttet . Vælg en ved at klikke på det.
    4

    Slut Data Control til en bundet kontrol. For eksempel kan du ønsker at vise LastName felt i en tekstboks. Træk en tekstboks kontrol på formularen. Klik på " DataSource " ejendom , og vælg navnet på den DataControl (standard Data1 ) fra drop -down listen. Klik på " datafelt ", og vælg et felt fra listen over tabelelementer til de data, der vises i tekstfeltet . Gentag denne proces for alle bundne kontrolelementer .
    Brug af en ADO Kontrol
    5

    Tilføj ADO Data Control til din værktøjskasse ved at vælge " Project" > " Komponenter " fra menuen . På " Komponenter " , klik på " Controls " fanen , og rul ned for at finde "Microsoft ADO Data Control " element. Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​den, og klik på "OK " for at føje det til værktøjskassen.
    6

    Tilføj ADO Data Control ( Adodc ) til din formular , trække det ud til de ønskede dimensioner. < br >
    7

    Indtast forbindelsen strengen er nødvendigt for at oprette forbindelse til din database. Klik på " ConnectionString " ejendom for at vælge det, og klik derefter på " ... " knappen for at vise " Property Pages " dialog. Klik på " Brug Connection String " radio- knappen og derefter på " Build " knappen. "Data Link Properties" guiden giver dig mulighed for at vælge alle komponenterne i forbindelsen strengen ved at klikke på de relevante parametre . Som et eksempel er at forbinde til en test database ved navn VBTest.mdb gøres ved først at vælge "Microsoft Jet 4.0 OLE DB Provider " som Provider og vælge " Next" . Indtast stien til databasen i felt 1 ( C: \\ 1Data \\ VBTest.mdb ), og klik på " Test Connection" for at kontrollere, at det kan tilsluttes . Klik på "OK " for at bygge forbindelsen strengen . Dette eksempel giver en streng , der lyder : Hej

    Provider = Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 ; Datakilde = C: \\ 1Data \\ VBTest.mdb , Persis Security Info = False

    Klik på " OK "for at anvende forbindelsen strengen .
    8

    Indstil " RecordSource "ejendom til bordet , som du vil arbejde med. Klik på " ... " i ejendommen tekstfeltet. I " Property Pages " dialog , skal du indstille "Command Type " til " 2- adCmdTable " og derefter på " Table eller Stored Procedure Name" til navnet på tabellen. Klik på "OK " for at gemme værdierne.
    9

    tilføje bundne kontrolelementer , der er nødvendige for at arbejde med dine dataelementer , og forbinde dem til ADO Data Control og de ​​rette felter.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·VBA -kode Development 
    ·Sådan fjernes Combo Box Duplicates 
    ·Sådan bruges WMI Detect VMWare 
    ·Hvordan man laver en webbrowser med Visual Basic 
    ·Sådan Pass data fra en form til en Query Access 
    ·Sådan konstateres , om en vare eksisterer i VB Array 
    ·Sådan får Folder Size i VB6 
    ·Hvordan vil sortere fra store til små i VB.Net 
    ·Sådan bruges VB Lite 
    ·Sådan Parse XML til en database 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får du den dato fra en MySQL Timestamp 
    ·Forskellen mellem Cake Auth & ACL 
    ·Sådan Gør Noget Flash i Visual Basic 
    ·Sådan konstateres , om et nummer passer ind i den Int …
    ·Sådan bruges Hovedfunktion i C + + 
    ·Sådan geninstalleres CPAN 
    ·Sådan Læs et objekt i jQuery 
    ·Sådan installeres IPRE Python 
    ·Sådan bruges OpenGL i Visual C 
    ·Sådan Beregn Block Size for VB datasæt 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com