| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Hvordan debug i Visual Studio NET
    . Microsoft Visual Studio NET er et software udviklings platform , skabt af Microsoft Incorporated, så edb-programmører til at skabe robuste software og web -applikationer. Visual Studio. NET vil hjælpe dig med at finde syntaks run -time og logik fejl med sine indbyggede debugging værktøj. Visual Studio. NET udvikler miljø kan downloades på en fri - forsøgsordning fra Microsofts webside. Ting du skal
    Visual Studio.NET er installeret på en pc
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Open Visual Studio. NET og åbne den aktuelle programmering fil, du arbejder på .
    2

    klik på " Solution Explorer "-boksen i højre side og klik på mappen med dit program at udvide sine filer. Klik på skemaet ender i en " . Vb ", hvis du bruger Visual Basic sprog. Alle de andre sprog vil have formular titler ender på " . " og derefter en forkortet version af programmeringssproget . Klik på disse former for at åbne dem op .
    3

    mærke nogen blå, rød eller grøn bølgede understreger i koden starter på toppen af siden gå til bunden. Du skal rette alle disse , før du er i stand til at fortsætte med "running " programmet .
    4

    Placer markøren over den første bølgede linje og Visual Studio vil gøre en boks ud, som giver en beskrivelse af problemet . Kontroller , at hver krøllet beslag har en modsat og tilsvarende krøllet beslag inden for hver kode modul på siden. Kontroller, at alle dine kommentarer begynder med et enkelt anførselstegn eller dobbelt asterisk afhængig af programmeringssprog. C # sprog kræver , at hver linje kode ende i et semikolon.
    5.

    Kontroller hver linje skæve linjer vises i. Nogle gange, når du rette en øverst på siden, kan den fastsætte flere på én gang cascading hele koden . Hvis du har en kommando problem , at du staver hver af dine variabelnavne den samme i hele dokumentet. Husk , " variableName2 " er ikke det samme som " VariableName2 " i et programmeringssprog .
    6

    Tryk på " F5 "-tasten på tastaturet , når alle de bølgede understreger fjernes. Hvis du modtager en fejlmeddelelse, der angiver at der er run-time fejl forårsager programmet til at køre forkert, og spørger, om du ønsker at fortsætte med at køre programmet alligevel, skal du vælge " Annuller".
    7

    Klik på " Se "i menuen Valgene i toppen af skærmen. Vælg " Fejl List" og skærmen delt op i to vinduer , med en liste over fejl i koden i det andet vindue . Klik på hvert fejl i fejllisten , og det vil vise dig, hvad linjenummer i koden fejlen er tændt. Klik på linje nummer til at tage dig den nøjagtige placering i koden .
    8

    Hold markøren over fejlende kode til at undersøge problemet. Ret koden problemet og navigere tilbage til fejllisten . Gentag for hver fejl , og tryk på " F5 ", når du er færdig . Dit program skal køre inde i et separat vindue.
    9

    Klik på alle de knapper , du har oprettet for at sikre, at hver af dem fungerer korrekt . Hvis de ikke gør det, så har du en logisk fejl at finde. Luk separat vindue til at sende dig tilbage til Visual Studio. NET .
    10

    Klik på formular, der indeholder computeren koden igen. Naviger ned gennem koden sektioner , indtil du finder den, der indeholder de første problemer, du bemærket. For eksempel, hvis din " Display " knappen korrekt viser " Hello World ", men din " Clear " knappen gør ikke "Hello World" forsvinder du ønsker at finde koden afsnittet for din " Clear" knappen.
    < Br > 11

    Klik i margenen indikator bar til venstre for den linje kode, der begynder at problemet sektionen. Dette indsætter et " break point" , hvor Visual Studio. Net stopper med at køre programmet, men lade dig få adgang til kontrollerne. Tryk på " F5 " igen.
    12

    Flyt separat vindue bort med dit program , så du kan se koden sider i Visual Studio. NET . En rød linje vil fremhæve din break point . Klik på " Step Into " ikonet i værktøjslinien øverst på siden for at bevæge sig gennem én linje kode ad gangen.
    13

    Check at se , hvilken del af koden angiver en fejl, når du trykke på " knappen" , som blev givet dig problemer i din ansøgning . Løs denne del af koden og lukke separat vindue. Gem dit arbejde, og gentage processen, indtil programmet kører korrekt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Skjul tekst i en InputBox i VBScript 
    ·Sådan slettes en Disconnected printer i VBS 
    ·Hvor hen til Lukke doc-filer i Vb.Net 
    ·VBA Search & orderstatning 
    ·Hvad er en Dialog Form i Visual Basic 
    ·Sådan bruges Add Forms Login Dialog i Visual Basic 6,0…
    ·Hvordan til at dræbe en proces med VB.net 
    ·Sådan konvertere en streng variabel til en formular Va…
    ·Hvordan man laver en Visual Basic Ansøgning om beskytt…
    ·Sådan Update A Registrerede ClientScriptBlock 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan jeg læse indholdet af en Remote webside ved hj…
    ·Sådan redigeres et Word dokument i ASP.Net 
    ·Sådan bruges Ruby Case erklæring i Rails Controller 
    ·Sådan bruges Eclipse til List Frarådede funktioner 
    ·Hvordan at udvikle applikationer til Windows Mobile 
    ·Typer af computer sprog 
    ·Hvordan man skriver en algoritme i bekendtgørelse N Lg…
    ·Sådan bruges Scanf Kommando i C + + 
    ·Sådan installeres en VirtueMart UPS Shipping Module 
    ·Sådan installeres en IPA fil i en iPhone Simulator 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com