| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Begynder Visual Basic 2008 Tutorial
    Mens mange oprindeligt spottede Visual Basic programmeringssprog, har Microsoft udviklet det til en robust programmeringssprog. Med dets optagelse i Visual Studio, er det nu en kraftfuld Integrated Development Environment (IDE) . Visual Basic er relativt let at lære, og du kan producere et program i en kort periode . Ting du skal
    Microsoft Visual Basic Express 2010
    Vis Flere Instruktioner
    Visual Basic Tutorial
    1

    Download og installer Visual Basic Express fra Microsoft ( medmindre du allerede har en kopi ) . Den mest billig måde at lære VB er ​​at hente og installere Express version, som er gratis. Opsætningen vil tage et par minutter , men når den er færdig , vil du have Visual Basic, den . NET Framework , og muligvis SQL Express er installeret på din maskine. Alt dette er at støtte din nye programmering miljø . 2010- versionen er den mest aktuelle . Download /install giver dig en 30-dages prøveversion . Hvis du ønsker at bruge det længere end , tilmeld din download med Microsoft.
    2

    Open Visual Basic Express , og en skærm vil åbne for dig med flere vinduer , og en stor startside tager det meste af skærmen . For at starte et nyt projekt , skal du klikke på ' Opret et projekt ". Dette vil åbne for dig design vindue med en tom formular i designområdet . Du er nu klar til at begynde at opbygge din ansøgning.
    3

    Se en kollapset Toolbox vindue til venstre. Hvis du klikker på dette vil åbne Værktøjskassen , hvorfra du kan vælge komponenter ( knapper, tekstbokse , etiketter og en lang sortiment af objekter ) til at bruge i dit design . Dobbeltklik på en knap komponent og en knap vil blive placeret på din formular . Vælg de komponenter, der passer til dit program design. Når du har valgt de komponenter , bliver du nødt til at arrangere dem på skemaet på en måde, der giver mening.
    4

    ændre deres navne og viste tekst til noget meningsfyldt, når du har arrangeret dem på skærm . For eksempel, hvis du har en knap på formularen , der vil beregne , du ønsker at sige 'Beregn' snarere end ' Button1 "( standard) . For at gøre disse ændringer , kan du bruge vinduet Egenskaber , som typisk er på den nederste højre side af skærmen . Enkelt-klik på den komponent, du ønsker at ændre, og derefter rulle ned i vinduet Egenskaber , indtil du finder egenskaben Navn , og ændre det til et meningsfuldt navn ( CalculateButton ) . Rul derefter ned, indtil du finder den tekst ejendom, og ændre det til 'Beregn'. Du kan gøre dette for alle komponenter i formularen . Det bliver meget vigtigt, når du begynder kodning.
    5

    Dobbeltklik på en komponent til at skrive koden , som du ønsker at udføre. Kodeksen åbnes for dig, med din cursor på linjen efter den første linje i din knap -klik sub procedure. Nu kan du begynde kodning ifølge syntaksregler af Visual Basic. Heldigvis, vil Intellisense hjælpe dig med det. Når du begynder at indtaste , Intellisense tilbyder muligheder for at udfylde resten af ​​linjen . Dette gør det meget lettere og hurtigere at konstruere kode udsagn.
    6

    Klik på Debug menupunkt øverst på skærmen, når du har dine udsagn kodet og klik derefter på Start Debugging . Dette vil bringe din ansøgning op for dig at teste. Visual Basic tilbyder flere test modes, inklusive trin -through , som vil tillade dig at gå gennem en erklæring på et tidspunkt . Det er her du regne ud, hvad der virker og hvad der ikke gør.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter en binær fil i en Byte String i Visua…
    ·Sådan ændres Header Text 
    ·Sådan Konverter Excel-makroer til Net 
    ·Sådan Sammenlign filattributter i VBS 
    ·Sådan bruges VB Med SQLite 
    ·Sådan Pump meddelelser med Vb.Net 
    ·Hvordan til automatisk at kopiere fra Excel til PowerPo…
    ·Hvordan man skriver sløjfer i VB.NET 
    ·Sådan Ring en ActiveX DLL Fra Visual Basic 
    ·Hvordan importerer jeg kortfiler på XNA 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Overload tildelingsoperatoren i C 
    ·Sådan bruges funktioner i QBasic 
    ·Sådan Skjul rullelisten i JavaScript 
    ·Typer af Data for JPA DataSource 
    ·Sådan får Eclipse Helios Up & Løb for PHP 
    ·Hvordan man åbner en fil & Skriv en linje til en anden…
    ·Forskellen mellem OnBeforeUnload & onUnload 
    ·Sådan Medtag en PerlScript i et HTML-dokument 
    ·Indlejret MSI Installation 
    ·Hvordan man får fjernbetjeningen filer fra Vb.Net 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com