| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Hvad er en matrix i Visual Basic
    ? I Visual Basic, er en matrix en indekseret datasæt. Arrays bruges til at gruppere og indeksere en række værdier . De individuelle værdier holdes i matrix kaldes elementerne i matrix . Et element er et stykke data , et navn for eksempel, en computer har intet begreb om ordet " navn ", så koden forfatteren forklarer til den computer, der vil være en liste eller tabel med oplysninger benævnt " navne ". Når plads til navnene er blevet oprettet, kan programmøren så fortæl computer, Lucy , Fred , Ben , George og Alison er alle navne, og navnene er indekseret , eller et indeks, så det navn 1 er Lucy , navn 2 er Fred og så videre . Funktion

    Programmører bruger arrays til at henvise til flere værdier af samme klasse af data ( i vores eksempel navne ) , ved hjælp af et nummer kaldet et indeks , eller sænket , for at skelne dem fra hinanden. Arrays anvendes til at forkorte og forenkle Visual Basic-kode , så en programmør for at oprette sløjfer, som beskæftiger sig effektivt med et stort antal elementer , så længe elementerne er alle af samme datatype . En programmør kunne erklære hvert element for sig som en individuel variabel, men det ville gøre programmer besværlige at skrive og køre.
    Typer

    Arrays i Visual Basic kan være af fast størrelse eller dynamisk. En fast størrelse matrix har samme antal elementer i hele programmets gennemførelse , mens dynamiske arrays kan udvide , mens programmet kører og indarbejde data, som er importeret eller optaget i løbet af programmets udførelse. Arrays også kan være lineær eller mangesidede. Lineære arrays indeholde en enkelt liste over variabler, såsom de første navne i vores eksempel. En flerdimensional tabel bruger mere end ét sæt indekser eller indeks , to- dimensionelle arrays kan opfattes som en tabel med kolonner og rækker . Der er også takkede arrays, der kan indeholde varierende mængder af delmængder af elementer . Disse arbejde som arrays inden et array

    Array erklæring Statements

    Arrays er indgået programmer på samme måde som variabler - de skal deklareres , og stedet og måden, hvorpå de er erklæret bestemmer deres rækkevidde , eller hvis der i det program, de kan bruges . Fire typer af information indgår i erklæringen erklæring: array navn datatype , antallet af dimensioner og antallet af elementer. Det vil typisk indledes med " Dim " at erklære array.
    Eksempel på en fast størrelse Array

    fast størrelse array, der indeholder navnene Lucy , Fred , Ben , George og Alison kunne erklæres som Dim strNames (4) As String .

    vifte hedder " strNames " og har plads til fem navne. (Når Visual Basic tæller indekset , det starter fra 0 , så antallet coder bruger er antallet af elementer minus 1 ) . Kun ét er angivet i parentes efter array navn , så det er en endimensional eller lineær , array . Navnene er derefter indekseret ( givet indekserne ) 0-4 : .

    StrNames (0) = " Lucy " strNames (1) = " Fred " strNames ( 2) = "Ben " og så videre < br >

    at erklære et array, der holder elementer i form af en tabel , der er et andet nummer angivet i parentes , adskilt af et komma : Dim strNames ( 4,1 ) As String . Denne kode erklærer en vifte af string variabler kaldet " strNames ", som kunne holde den første og anden navne fem personer.
    Eksempel på en dynamisk Array

    Forlader . parenteser tomme skaber en dynamisk matrix: Dim strNames () As String

    Fordi parentes er tomme, computeren ikke give nogen hukommelse til de elementer elementer kan føjes til dette array , efter at det har blevet " redimensioned ", som er den proces, for at fortælle computeren, hvor meget plads vil være nødvendig. Koden til omdimensionere på " strNames " matrix til at have plads til fem navne ville læse : . ReDim strNames ( 4)

    Når arrayet indeholder data , vil " ReDim " erklæring overskrive afholdt data , så programmøren skal bruge " Bevar " søgeord . For at tilføje en femte navn til vores navn array, holder de foregående fire navne intakt , ville koden læses : Hej

    ReDim Preserve strNames (5) strNames (5) = " Boris "
    < br > Begrænsninger

    Arrays skal indeholde data af samme type , men ellers er de meget fleksible. Et array -indeks kan ikke overskride grænserne for en lang datatype, men eftersom at den lange datatype spænder i værdi fra -9.223.372.036.854.775.808 gennem 9.223.372.036.854.775.807 , der er ganske meget plads at udfylde. Arrays også er begrænsede 32 dimensioner , selvom det er usædvanligt for programmører til at bruge mere end tre.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan tilføjes en ODBC Selection til VB.NET 
    ·Sådan Reset Trymedias Trial 
    ·Hvordan laver man en EXE i Visual Basic 
    ·Sådan oprettes en webbrowser ved hjælp VB 
    ·Sådan Program Med Microsoft Visual Basic 
    ·Sådan Konverter til heltal i VB6 
    ·Sådan animere en Sprite i et XNA spil 
    ·Sådan nulstilles en lokal Admin Password Script 
    ·Visual Basic Subroutine Forklaring 
    ·Sådan Konverter tekst i HTML til RichTextBox i Vb.NET 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man skriver en DLL i Autoit 
    ·Hvordan man kan forbedre Microsoft Word VBA Table Langs…
    ·Sådan Beregn Time Brug Java 
    ·Sådan Konverter C Structure til VBA 
    ·Sådan ændres Funktioner i VB6 
    ·Sådan Skjul alle åbne divs i JavaScript 
    ·Sådan får du adgang Query : ugyldig brug af Null 
    ·Sådan indstilles værdien af ​​en iFrame 
    ·Sådan Konverter en Xcode projekt i Files 
    ·Sådan Set Enkelt linjeafstand i et Div 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com