| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Word tutorials med VB
    Microsoft Word har en kraftig scripting sprog kaldet Visual Basic, som du kan bruge til at automatisere enhver opgave i Word. Du kan oprette Visual Basic scripts , kaldet makroer ved at optage dem , eller ved at indtaste dem manuelt i Visual Basic IDE ( integreret udviklingsmiljø ) i Word.One af de mest almindelige opgaver, som Word brugere har brug for at gøre, er at finde og erstatte tekst . Mens Word eksisterende funktionalitet til at finde og erstatte er nem at bruge, kan Visual Basic gøre det endnu nemmere . Indtast og kør følgende makro til at lære at finde og erstatte med Visual Basic. Opret Program

    Du skal oprette et kort program ved at indtaste det direkte i Visual Basic IDE. Men skal du først en prøve dokument at teste programmet med . Inde Word , åbne et nyt dokument og gemme det med navnet " vbReplace.doc ". Kopier en masse tekst fra et andet dokument og indsætte den i vbReplace.doc .

    Press alt - F11 for at komme ind i Visual Basic IDE og udvide projektet vbReplace undertræ i projektet rude. Udvid Microsoft Word Objects mappe og dobbeltklik på ThisDocument ikon. Visual Basic placerer markøren i koden indrejse vinduet . Indtast følgende kode i dette vindue.

    Public Sub mac ( ) Dim myRange Som Range

    ' gøre det med den nuværende paragraphSet myRange = Selection.Paragraphs (1) . Range
    < p > Med myRange.FindClearFormatting.Font.Bold = False.Format = True.Replacement.ClearFormatting.Replacement.Font.Bold = True.Execute frem: = Sand , Erstat : = wdReplaceAll , _FindText : = " de" , ReplaceWith : = " de " , MatchWholeWord : = TrueEnd WithEnd Sub
    Kør programmet

    at programmet er færdig , er det tid til at teste det. Vend tilbage til Word-dokumentet ved at trykke alt - F11 og placere markøren i en typisk stykke, især en, der har masser af forekomster af ordet " den ". Makroen ved at trykke på Alt- F8 for at komme til notering af makroer , vælge " mac " fra listen og trykke på Kør. Hvis der var nogen un - fed skrift forekomster af i det afsnit, hvor du har placeret markøren , de nu er alle fed .
    Ændre Programmet

    have én makro til at gøre en enkelt type finde og erstatte har nogle brug , men at være i stand til nemt at tilpasse den makro til at dække forskellige former for erstat operationer er en reel produktivitet booster. Indtast Visual Basic IDE ( alt - F11) og navigere tilbage til den kode, du har indtastet ved hjælp af Project ruden som beskrevet tidligere .

    Change Mac sub , så det viser nogle af de " De" ord du fed ind kursiv " la " s . Denne gang , vil du begrænse erstatningsoperationen at arbejde lige på én sætning. Her er de eneste linjer, du har brug for at ændre : . . .

    Set myRange = Selection.Paragraphs (1) Range bliver Set myRange = Selection.Sentences (1) Font.Bold = False bliver Font.Bold = true . Replacement.Font.Bold = Sand bliver Replacement.Font.italic = True.ReplaceWith : . = " de" bliver ReplaceWith : = " la "
    Kør reviderede program

    nu skal du teste programmet på samme måde, som du testede den oprindelige version. Vend tilbage til Word-dokumentet og placere markøren inde i en sætning med nogle dristige forekomster af "The ". Kør dine ændrede makro ved hjælp af de trin, du brugte til at køre den oprindelige version. Se fed "the" s tur ind i " la " s . Bemærk også, at den aktuelle sætning er påvirket i stedet for hele afsnittet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres skrifttype i Access VBA 
    ·Sådan downloader 
    ·Sådan konverteres fra VB6 
    ·Sådan tilføjes en streng til slutningen af en fil i V…
    ·Sådan fjernes XML tags fra en XML-fil i VB6 
    ·Sådan får du en API Stream i XML-format 
    ·Visual Basic 2010 Tutorial for begyndere 
    ·Sådan oprettes en vokal Optælling Anvendelse i Visual…
    ·Hvorfor ikke min Afkrydsningsfelt Look Disabled 
    ·Sådan tilføjes en Minimer knap til en Visual Basic Fo…
      Anbefalede Artikler
    ·Applet Crashed 
    ·Sådan ændres en Desktop Baggrund Med VB.NET 
    ·Hvordan laver en auto- Generering nummer i VB6 
    ·Sådan konstateres , om en streng er et Palindrome i Py…
    ·Sådan Tilfældig ListView Varer på Visual Basic 6 
    ·Sådan pakkes Entries fra flere Fasta 
    ·Sådan spiller en SRC File 
    ·Hvordan man laver en VBS MsgBox Fra DOS 
    ·Sådan bruges VB6 DLL i NET 
    ·Sådan Gør Noget Flash i Visual Basic 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com