| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Grundlæggende Hjælp til Microsoft Visual
    Visual Basic, den udbredte udviklingsmiljø til at skabe Windows-programmer , har et væld af funktioner, der hjælper dig med koden hurtigt og rent . Disse omfatter grafisk form designer , debugger og kontekstafhængig hjælp . Dog kan flere muligheder for at få hjælp , kombineret med Visual Basic store feature sæt , forsinke løsninger på kodning problemer. At lære de konkrete muligheder for bistand nedskæringer gennem disse forsinkelser , hjælper dig fuldføre din kode. Indsnævre Problem

    En af de bedste kilder til hjælp er en simpel udspørgen proces. Når du kommer op mod en kodning vejspærring , træde tilbage og begynde at stille spørgsmål . Hvad er karakteren af problemet? Indsnævre den ned til følgende områder .

    Spørg hvis problemet er med selve sproget . Måske er du ikke sikker på syntaks eller tilgængelige erklæringer Visual Basic kerne sprog BASIC . Hvis du har brug for et genopfriskningskursus eller tutorial i BASIC , se afsnittet Ressourcer i denne artikel.
    P Hvis du allerede er flydende i BASIC og det er _Visual_ i "Visual Basic ", der er at smide dig, få et overblik over Visual Basic funktioner fra Introduktion i Visual Basic link i Visual Basic Developer Center . Se Ressourcer for linket til Developer Center.

    Afgøre, om problemet vedrører Visual Basic IDE , som omfatter Form Designer , Code View, Debugger og Object Browser. Den online ( F1) Visual Basic hjælp og den førnævnte MSDN link vil hjælpe dig med at navigere i Visual Basic IDE .
    P Hvis problemet er i ingen af ​​de nævnte områder , så spørg om det er selve koden , der er buggy. Et fælles problem med programmering er at miste skoven for bare træer. Når du konstant skrive og se eneste tekst , nøgleord og syntaks , du glemme, hvad dit program er designet til at gøre. Unglue dig fra tastaturet , tage et stykke blankt papir og begynde at tegne de dele af dit program. Tegn enkle former , rektangler og firkanter , som repræsenterer din idé vigtigste bidder : brugeren input /output formular ( r), databasen tabellen felter, og de ​​virtuelle objekter dit program skal oprette. Tegn pile blandt disse dele viser, hvordan data skal flyde.
    Navigering hurtigt at fungere Definitioner

    Et fælles problem i Visual Basic kodning er at huske argumentet listen for funktioner du har skrevet . Og en funktion kan blive begravet et sted i en samling af moduler. For at komme til en funktion definition hurtigt, kan du skrive navnet i koden vinduet og højreklik på funktionen navn. Vælg "Gå til Definition " for at navigere til den funktion.

    Selv hvis du har glemt det fulde navn på den funktion , begynde at skrive sine første par bogstaver . IDE-enheden vil vise en pop- up liste over funktioner , du måske henviser til.
    The Object Browser
    p Hvis du arbejder med en bestemt Visual grundlæggende objekt (dvs. Form , Button ), og er ikke sikker på , hvilke metoder eller egenskaber har det , se op objektets navn i Object Browser. Object Browser viser alle medlemmer, de funktioner og egenskaber , for alle objekter tilgængelige for Visual Basic -programmer.
    Hjælp Udenfor Visual Basic IDE

    MSDN (Microsoft Developer Network ) er et virtuelt bibliotek af oplysninger relateret til Microsofts udviklingsplatforme , herunder Visual Basic. Gå til http://www.msdn.microsoft.com og gennemse Visual Basic sektion. Det har videoer, der viser dig, hvordan man kode cutting -edge projekter. Downloads sektionen har demo-programmer og service packs . Fanen Support har fora, hvor du kan få din kodning spørgsmål besvaret.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man opbygger en JSON Parser i VB.NET 
    ·Visual Basic Tips 
    ·GridView Funktioner 
    ·VBA Switch Funktion 
    ·Sådan bruges VBA i Access Query Design View 
    ·Sådan Beregn komplekse værdier i VBA 
    ·VBA funktioner 
    ·Sådan oprettes en database i VB.Net 
    ·Sådan oprettes en 3-dimensionel Array i Visual Basic 
    ·Sådan Indsæt en Record Into VBA Database 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Compute et rektangel Perimeter i Java 
    ·Sådan Divide heltal med Bit Forskydninger 
    ·Tutorial for Programmering Java API Sound 
    ·Sådan Konverter en Tekstboks til et heltal 
    ·Hvordan til at dræbe en MySQL Connection 
    ·Sådan Ping i Javascript 
    ·Sådan at opgradere fra Python 2,5-2,6 
    ·Sådan slettes valg fra DataGridViewComboBox 
    ·Sådan kører en Python script fra en Shell 
    ·Sådan tilføjes et rullepanel til Visual Basic 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com