| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Progress Bar Tutorial
    Progress Bar er en af ​​de enkleste kontrol i Visual Basic. Baren rapporterer om status for nogle computer operation , for eksempel under installationen af ​​ny software eller nogle andre langvarig proces , såsom et netværk filoverførsel. Baren giver brugeren en vis sikkerhed , at programmet ikke er gået ned . Processen er den samme i begge Visual Basic 6.0 og Visual Basic 2008 Express Edition selvom koden i sidstnævnte er lidt anderledes. Sådan fungerer det

    som en operation fortsætter , koden kontinuerligt læser hvor meget der er afsluttet, og beregner status. Hvis Minimum værdi er sat til én og Maximum til 100 , vil bar fylde halvdelen af ​​baren displayet, når 50 procent af operationen er fuldført . For at udføre denne beregning , skal programmøren vide, hvor længe operationen vil tage. Som et eksempel, hvis brugeren er at downloade en fem MB fil , med den tid 2,5 MB har downloadet , vil baren være flyttet halvvejs over .
    Opret en Progress Bar
    < p > Start ved at oprette et nyt projekt efter åbning Visual Basic. Klik på " File ", " New Project" og vælg " Standard EXE " format. Tilsæt ProgressBar kontrol ved at klikke på "Projekt ", " komponenter ". Find Microsoft Windows Common Controls på listen. Vælg Microsoft Visual Basic Common Controls ( SP6 ) ved at sætte et hak i boksen ved siden af ​​kontrollen. Klik på " Anvend" og "OK". Du bør se kontrollen i listen i venstre panel. Dobbeltklik på denne for at føje det til formularen.
    Indstil Properties
    p Hvis arbejdet med en operation , hvor andelen af ​​færdiggørelsen er let at beregne som en fil download, indstilles Minimum ejendom i panelet Egenskaber til "1" og den maksimale på " 100 ". En anden måde at indstille den maksimale er at have koden tælle antallet af gentagelser af nogle drift , sammenligne dette med det samlede antal , og beregne hvor linjen skal være. Højde og Left egenskaber styrer højden af ​​selve baren , og hvor det fremgår af venstre side af skærmen . Kun to andre egenskaber sagen : Uanset baren løber over skærmen lodret eller vandret , og om trinvise stykker vises, eller baren er glattere. Vælge disse fra " Orientering " og " Rulning Egenskaber". Hvis den maksimale ikke kan være forudbestemt , er det muligt at bruge en animation kontrol til at holde stangen bevæger sig , indtil operationen er fuldført. Denne forbedring går ud over niveauet for denne tutorial. Da baren ikke skal vises , før en operation påbegyndes , skal du indstille egenskaben Synlig til " False ". For dette eksempel , skal du indstille den maksimale ejendom til " 10000 " og lad Minimum på "0". Endelig tilføje en Command Button styring fra listen Værktøjer til formularen til at iværksætte initiativer . Skift (Navn) ejendom til " btnStart ", og Caption til "Start ".
    Skriv koden

    Klik på " View ", " Code " for at åbne programmeringsvinduet . Skriv linjerne nedenfor nøjagtigt som vist . De tre første linjer indlæse formularen og gøre Progress Bar synlig. Resten af ​​koden kører gennem en repetitiv sekvens at demonstrere baren. Enden nummer i denne kode er sat meget højt at bremse Progress Bar ned for synlighed. Udskift trinene i den anden sektion begynder med " Private Sub btnStart_Click () og slutter " End Sub "med hvilken som helst begivenhed , du timing at få et nyt ProgressBar1.Value . Altid føje en kommando til at ændre synligheden af ​​bjælke til" False " når de rutinemæssige finish.

    Private Sub Form_Load () ProgressBar1.Visible = TrueEnd Sub

    Private Sub btnStart_Click ( ) Dim n Som IntegerFor n = 1 Til 10000ProgressBar1.Value = nNæste nEnd Sub < br >

    Test koden ved at trykke på " F5 "-tasten.
    Visual Basic 2008 Express Edition Version

    i Visual Basic 2008 stedfortræder følgende linjer for de linjer, der begynder Private Sub : Hej

    Private Sub Form1_Load ( ByVal eventSender Som System.Object , ByVal EventArgs Som System.EventArgs ) Handles MyBase.LoadPrivate Sub btnStart_Click ( ByVal eventSender Som System.Object , ByVal EventArgs Som System.EventArgs ) Håndterer btnStart.Click

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·VBA programmering Structure 
    ·Sådan Gør Noget køres alene Tråd i VB.Net 
    ·Hvordan man kompilerer Visual Basic 
    ·Hvordan at justere tekst i en Visual Basic Combo Box 
    ·Sådan adgang til data i et DataSet Object 
    ·Sådan Stop en Comport Event i VB6.0 
    ·Sådan Konverter et billede til Transparent i Visual Ba…
    ·Sådan får du en API Stream i XML-format 
    ·Sådan Læs XML Brug VB.NET 
    ·Hvordan man programmerer et lodret rullepanel i Visual …
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændre baggrundsbilledet på rollover 
    ·Hvordan man skriver et program til en TI- 83 Plus 
    ·Sådan kører en usynlig EXE i VB6 
    ·Sådan oprettes en IRC Spybot 
    ·Sådan Find Delstrenge i Python 
    ·Sådan Input en blanding af tal og bogstaver fra en fil…
    ·Sådan Capture en Sidetitel Brug PHP 
    ·Sådan Konverter Excel til Access 
    ·Hvad er de vilkår der almindeligvis anvendes i Visual …
    ·Forskellige måder at formatere Datoer i VBA 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com