| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    ListBox Visual Basic Tutorial
    listbox kontrol i Visual Basic er et kraftfuldt værktøj til at vise lister med data , og giver brugeren mulighed for at vælge et eller flere elementer fra listen. Et udvalg kan så tvinge en handling i et andet afsnit af koden . Der er flere ejendomme til rådighed med denne kontrol , herunder dem til at vise data i mere end én kolonne . Ved længere eller bredere tekst lister forekommer vandrette og lodrette rullepaneler automatisk. Lister kan forekomme sorteres eller usorteret , og formularer kan have flere sammenkoblede listboxe . Oprettelse af en ListBox

    Load en ny form ved at klikke på menuen "Filer" i Visual Basic og vælge " Nyt projekt ". Vælg "Standard EXE " som den type i Visual Basic 6.0. I de versioner af Visual Basic.NET , er navnet på skabelonen "Windows Forms Application ". Når en formular er åben, kan du se to knapper til venstre , der ligner lister. Dobbelt-klik på den højre én , en ListBox , for at føje den til den tomme formular. Gentag dette for at tilføje en anden ListBox , og derefter trække den til højre for den første. Udvid formular ved hjælp af størrelseshåndtagene nederst og til højre i skemaet.

    Eksperimentér med listbox indhold og dets egenskaber. Ændr " Sorteret " ejendom for hvert ListBox til "true ". Skift Forgrundsfarve af højre ListBox til "Red ". For at forberede det næste skridt i tutorial , tilsættes fire Kommandoknapper fra Toolbox arrangere dem som i billedet. Bemærk : Teksten i kasserne er sat større for synlighed. Brug af Egenskaber panelet til højre , gøre hver Command knaptekst læses som følger: Øverst til venstre: " Tilføj nyt element " øverst til højre: " Vælg et element " nederst til venstre: " Print Selected List" Nederst til højre : "Fravælg en vare " The anvendelser af disse knapper vil blive klart , når du arbejder igennem tutorial.
    Opsætning af tutorial

    Change fra Design udsigt til kodevisning ved at klikke på " View , "" Code " i menuen. For at aktivere kommandoknapperne tilføjede ovenfor skriv følgende kode nøjagtigt som den vises : Private Sub Command1_Click ( ) Dim NewItem Som StringNewItem = InputBox ("Indtast nyt element til listen " ) List1.AddItem NewItemEnd SubPrivate Sub Command2_Click () Hvis List1 . ListIndex > = 0 ThenList2.AddItem List1.TextList1.RemoveItem List1.ListIndexEnd IfEnd SubPrivate Sub Command3_Click () Hvis List2.ListIndex > = 0 ThenList1.AddItem List2.TextList2.RemoveItem List2.ListIndexEnd IfEnd SubPrivate Sub Command4_Click ( ) Dim n Som IntegerFor n = 0 Til List2.ListCount - 1Print n & " " & List2.List (n ) NextEnd Sub
    Brug af ListBox Kontrol

    de måder at bruge disse knapper vil være indlysende, når du trykker på " F5 " for at køre programmet ( illustrationen er pre- fyldt med nogle elementer). Start med at bruge " Tilføj nyt element " kommando . Hver gang du bruger dette, vil en boks bede dig om at tilføje et nyt element. Prøv at tilføje nogle navne på lande i tilfældig rækkefølge . " Vælg et element" fjerner den fra feltet til venstre og tilføjer den til højre . " Fravælg et element" gør det modsatte . Den " Print "-knappen sender det til skærmen, men ved en ændring kunne bruge en printer i stedet. Ekstra kode kan ændre valget , så ved at holde shift-tasten nede , kan brugeren vælge flere elementer .

    ListBox ejendomme omfatter linker til en database til yderligere brug af udvalgte data. Bokse kan blive befolket enten ét element ad gangen, som vist her , ved hjælp af en vifte af emner at tilføje alle på én gang , eller ved at importere en forudvalgt tekstfil. Det er den måde de lange lister over lande, vises i Web versioner af ListBox .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan justeres VB Controls 
    ·Sådan udskriver flere linjer i Visual Basic 
    ·Sådan oprettes en DLL i Visual Basic 
    ·Grafiske funktioner i Visual Basic version 6 
    ·Sådan fjernes alle hændelseshandlere i VB.Net 
    ·Sådan bruges en hashtabelsamling i et Visual Basic App…
    ·Sådan forbindelse til databasen i VBS 
    ·Sådan bruges WMP Kontrol på Vb.Net 
    ·Sådan oprettes hyperlinks baseret på mappenavne hjæl…
    ·Sådan Clear DataGridView i vbnet 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges Listview i VB 6.0 
    ·Tutorials til Flash AS3 autofuldførelse 
    ·Sådan Auto Scroll tekst i en tekstboks Brug VB.NET 
    ·Sådan Beregn storendet heltal 
    ·Sådan bruges 3D-figurer i programmering 
    ·Sådan Læs xls-fil Vb 
    ·Hvad er en Data Egenskab 
    ·Sådan Opdater TableModel Fra anden tråd 
    ·Sådan oprettes Klassediagrammer 
    ·Sådan fjernes en Newline Character i C 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com