| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    MB Vs . Photo Size
    Når folk tager billeder med digitale kameraer , er disse billeder taget på en bestemt opløsning , som også påvirker deres filstørrelse. Typisk, jo større filen , jo højere opløsning og kvalitet af billedet er . Men større fotofiler også fylder mere på computerens harddisk, og tage længere tid at uploade til internettet på grund af deres større størrelse. Det er vigtigt at forstå forskellen mellem megabyte og fotostørrelse . Megabyte

    megabyte er en måling af lagerplads på din computer nødvendigt at lagre en fil eller et program . Det gælder for billeder ( billedfiler) , såvel som andre typer af filer som dokumenter og programmer som software . En byte er en meget lille mængde af storage , en megabyte repræsenterer 1.000.000 bytes
    Megapixel

    Det er let at forveksle megabyte med megapixel. . Megapixels er digital billedbehandling målinger , der bestemmer et foto beslutning , eller klarhed og kvalitet. Enhver digitalt billede , herunder et foto , der består af mange små prikker eller pixels . En megapixel refererer til 1.000.000 pixels. Jo højere antal pixel , jo højere kvalitet fotografiet er , fordi det har mindre og flere pixels . Når du ser et kornet foto, det har en lav opløsning , eller en lav pixel count. De pixels er større og nemmere at se , hvilket gør den forvrænget eller kornet . Kameraer har evnen til at tage billeder et vist antal megapixel , såsom 5 på den nederste ende , eller 14 eller mere på den højere ende .
    Image File Size
    < br >

    megabyte og megapixel begge bidrager til et foto samlede filstørrelse. Jo højere megapixel, jo højere megabyte , og dermed er det mere plads, der kræves til at gemme billedet. Større filer er fordelagtige, fordi de typisk har højere opløsning , som giver dig mulighed for at udskrive større og klarere billeder . Men de også tage op mere plads på computeren, end lavere opløsning eller lavere megapixel , fotos . Du kan løbe ud af harddiskplads hurtigere, hvis du opbevarer fotos med højere megabyte tæller.
    Print Size

    Billede filstørrelse har meget lidt at gøre med den faktiske print størrelse , selvom det kan afgøre, hvilken størrelse billede, du kan udskrive . For eksempel, hvis du har et foto med høj megapixel tæller , såsom 14 , at billedet er både høj kvalitet og store i filstørrelse . Du kan bruge dette billede til at udskrive eller bestille udskrifter i almindelige print størrelser og større plakat størrelser. Den højere megapixel count betyder, at det har mindre prikker , så når du udskriver store plakater , er det stadig udskrives tydeligt. Men hvis du planlægger kun at bestille 4 x 6 udskrifter end du kan vælge mindre billedfiler omkring 6 eller 7 megapixel. Den lavere megapixel count fører til lavere megabytes , og dermed mindre lagerplads på din computer. Den filstørrelse og opløsning er stadig lav nok til at udskrive høj kvalitet 4 x 6 udskrifter , men du vil miste kvalitet, hvis du udskriver store plakater .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er det absolutte minimum Mængden af ​​RAM er nød…
    ·Sådan geninstalleres A Dell PC operativsystem fra en c…
    ·Sådan bruges en proxy med YUM 
    ·Sådan oprettes en e-mail genvej 
    ·Sådan Test Drive Unlimited PC Skins 
    ·Sådan Edit WordPress Med en Omdirigeret Domæne 
    ·Hvordan til at reparere Net Framework 2.0 SDK Fejl 1719…
    ·Hjælp når du er låst ude af din computer 
    ·Sådan Print eller E -mail en brevfletningsdokument i M…
    ·Sådan ændres PNP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Udfyld Kolonneform Charts 
    ·Sådan at migrere Windows XP til Vista 
    ·Sådan oprettes en MS -DOS Start-Up Disk 
    ·Hvordan at reparere en Microsoft Registry 
    ·Sådan fjernes MS Office Genuine Validation Fra Startup…
    ·Hvordan kan jeg åbne en AVI-fil 
    ·Sådan Set en 3GB startparameteren i Vista 32 
    ·Hvad er inkluderet i Windows 7 Home Premium 
    ·Sådan fjernes en SBC Filer 
    ·Sådan Find videoer hentet efter Dato på Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com