| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Min computer kom ikke med en start up Disk
    Desværre, du er usandsynligt at få en start-up disk, når de køber en ny computer. I stedet for at give den tidligere standard for en start-up disk skræddersyet til din computer model og hardware, inkluderer mange producenter en gendannelsespartition til samme formål . Men , har du flere muligheder for at oprette en start-up disk eller reparationer kit. Recovery Partition

    hvordan du får adgang til din computers gendannelsespartition afhænger af din producenten. For eksempel kræver Dell-computere dig om at trykke på "Ctrl " og " F11 " samtidig, når du åbner computeren , mens nogle HP-computere kræver, at du trykker og holder på F10-tasten , og Toshiba kræver, at du holde "0" ; nede, mens du tænder for computeren . Tjek producentens websted eller brugervejledningen for, hvordan denne partition virker. Når du har adgang til gendannelsespartitionen , kan du reparere eller geninstallere dit system. Træde varsomt , da disse sandsynligvis slette dine personlige filer . Nogle recovery værktøjer giver dig mulighed for at oprette brugerdefinerede gendannelsesdiske .
    Skabe et system Repair Disc

    Windows 7 har en funktion i " Backup og gendannelse " sektion, der giver mulighed for du oprette en systemreparationsdisk ved hjælp af en tom cd eller dvd. Du skal muligvis til din Windows 7 installation disk for at bruge dette , hvis de nødvendige filer til denne proces mangler. Åbn "Control Panel" og gå til "System og vedligeholdelse". Vælg " Backup og gendannelse " valgmulighed. Sæt en tom disk i computeren. I " Backup og gendannelse " i menuen , klik på "Opret en System Repair Disc " option på venstre panel.
    Oprettelse af en brugerdefineret Disc

    Du kan oprette din egen helbredelse disken. Dette er en særlig god idé, hvis din computer har enhver brugerdefineret hardware på indersiden. The Ultimate Boot CD til Windows - også kaldet UBCD4Win - er en populær tredjepart hjælpeprogram, der gør at oprette en brugerdefineret disc let. Du får brug for dine Windows installation diske. UBCD4WinD kan finde dine Windows installationsfiler automatisk , eller du kan indstille dem manuelt. I UBCD4Win programmet kan du enten oprette et ISO-image til disken og brænde det i et andet program , eller brænde din disk direkte i UBCD program. Indsæt disken , når du har brug for det og starte UBCD4Win . Dette kører en XP -lignende system, der kører off cd og tilbyder flere forskellige systemfunktionsprogrammer .
    Ved hjælp af en Linux Live CD

    anden mulighed for computer krisestyring er at holde en Linux LiveCD rundt for nødsituationer. En LiveCD tillader dig at køre et operativsystem på computeren direkte fra CD , uden nogensinde at installere det på din harddisk. Med Linux Live CD kan du håndtere partitioner , gendanne filer fra din harddisk eller køre andre programmer - såsom anti- virus software - der tillader dig at styre og reparere dit system. Der er snesevis af massive distributioner at vælge imellem, men hvis du kun har til hensigt at bruge det til nyttiggørelse, Puppy Linux er en god, let system til at køre fra disk .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges en adresse Smart Tag 
    ·Sådan Format ESX 
    ·Sådan slettes billeder & sange fra en MP3-afspiller 
    ·Sådan gendanne filer og mapper , der blev slettet 
    ·Sådan Find linket til din MP3 fil 
    ·Sådan konfigureres en Standard Sekundær Vlan 
    ·Sådan deaktiveres Mouse lyd på en pc 
    ·Sådan Tal fra internettet til en telefon 
    ·Sådan installeres Viikii Desktop Plugins 
    ·Sådan ændres en mus til den enkelt klik Option 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres den RPM pakke i Fedora 
    ·Sådan finder Microsoft Paint , Notepad og Wordpad for …
    ·Sådan afspille filmfiler Fra dvd'er på en Lenovo comp…
    ·Sådan installeres Automatiske opdateringer på Shutdow…
    ·Taster til start Dell i Recovery mode 
    ·Sådan fjernes filer fra en harddisk 
    ·Sådan Set Up en Netgear trådløst internet -kort i Li…
    ·Sådan tilføjes filstørrelser i Mac OS X 
    ·Sådan får du vist gemt adgangskode Information på en…
    ·Sådan Erstat Udskiftning Windows 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com