| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Betydningen af ​​GUI i et Operating System
    En GUI eller grafiske brugergrænseflade , er en " hud" af programmer, der giver brugerne mulighed for at beskæftige sig med computere og andre digitale maskiner ved hjælp af en instruktionssæt af billeder og tekst snarere end indtastet kommando etiketter. GUIs direkte og repræsentere information for driften af ​​en maskine, og forenkle brug for casual eller ikke- programmering brugere. Hvad du ser på skærmen, når du bruger dit operativsystem , og hvordan du manipulere operativsystemet til at åbne og lukke programmer , skyldes , at operativsystemets GUI. Komponenter

    GUI har et par forskellige bruger - vender bestanddele, herunder ikoner, vinduer og menuer. Et ikon er et lille grafisk eller symbol, der repræsenterer et program , en mappe eller enhed. Et vindue , ikke at forveksle med operativsystemet Windows - hvilket i sig selv bruger windows - er et rektangulært skærmen , hvor et program eller indholdet vises. Nogle GUIs giver mulighed for flere vinduer at være åben og manipuleret, så brugeren kan køre eller få adgang til flere programmer eller filer samtidig. Menuer er enten tekst eller grafik lister eller kommandoer. Når den aktiveres af brugeren ved at klikke en mus eller anden aktivitet , de aktiverer eller de- aktivere det ønskede kommando .
    Fordele

    GUIs forenkle driften af ​​en computer eller andre maskiner , der giver brugerne der ikke er bekendt med programmering at kunne bruge maskinen i en række forskellige måder. GUIs er også designet til at være intuitiv at bruge , som giver brugerne mulighed for at få erfaring og viden , som de bruger GUI , i virkeligheden er de fleste GUI programmeret til at vise konsekvensen af ​​en handling med det samme. Når en bruger klikker på et program ikon, åbnes programmet . Når en bruger sletter en fil fra en desktop , fil ikonet forsvinder. Bag hver GUI , men er en kommandolinje -grænseflade eller CLI , som kræver tekst-kommandoer indtastes ved hjælp af et tastatur til at fungere - og kræver kendskab til den relevante tekst kommando. Nogle af de bedre kendte CLI omfatter MS- DOS og operativsystemer baseret på Unix eller Linux.
    Forskud

    GUIs give brugere adgang computere på måder der er " ikke-native " til maskinen . Generelt tillader CLI brugere at udføre en opgave på et tidspunkt , selvom CLI giver brugerne større magt og fleksibilitet i , hvordan de bruger computeren. GUIs giver mulighed for multitasking , med flere åbne og tilgængelige vinduer med programmer eller filer , der kører samtidig, selvom brugere er begrænset til disse handlinger tilladt af GUI. De fordele ved dette , selvfølgelig bortset fra enkelhed i brug , øget er produktivitet og bekvemmelighed . Brugen af ​​GUIs har også givet anledning til - og forårsagede undergang - nye faglige og industrier. Fordi en lang række brugere kan få adgang til kraftfulde computing applikationer ved hjælp af en GUI , har områderne desktop publishing , foto efterbehandling, filmredigering og webudvikling ændret sig dramatisk.
    History
    < p> Selv GUI historie kan spores så langt tilbage som Anden Verdenskrig, da Massachusetts Institute of Technology videnskabsmand Vannevar Bush spekuleret på, om en grafisk program , der tillod brugerne at få adgang til data på en forenklet måde , var det Steve Jobs , der bragte GUI i personlig computere, når han etablerede Apple Computers i slutningen af ​​1970'erne . Jobs vedtaget arbejde, der udføres på Xerox Palo Alto Research Center ( PARC ), der eksperimenterede med menneske- computer-grænseflader og data arkitektur, i den første GUI -baseret operativsystem .
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Ideer til PTF 
    ·Hvordan man opbygger RMI Fra Ant 
    ·Hvordan du logger på med en bærbar 
    ·Hvordan at slippe af TSS 
    ·Sådan Defrag din computer 
    ·Hvordan at slippe af McAfee Site Advisor 
    ·Sådan Genstart en computer manuelt 
    ·Sådan Defrag en System Volume 
    ·Hvordan laver mere plads på en Quick Launch Bar 
    ·Hvilke Bidrag Vidste Pascal Nødt til computerens histo…
      Anbefalede Artikler
    ·Reformatering Windows XP vil ikke starte Windows 
    ·Sådan Find Ukendt enheder på en XP Laptop 
    ·Sådan Konverter en Windows BAT fil til EXE 
    ·Sådan oprettes en Remote Printer på Solaris 
    ·Hvordan Tør en harddisk på en MacBook 
    ·Sådan registrere flere DLL filer 
    ·Sådan fjernes Glary Utilities Fra Vista 
    ·Sådan Tag et vindue ud af en Brick House 
    ·Sådan bruges en Dell Recovery Disk 
    ·Sådan fjernes indsugningskanalen Programs 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com