| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Må Genoprettelsesdiske indeholde drivere til computeren
    Et opsving disk er en cd eller dvd , der fulgte med din computer, når du køber den, til brug i nødsituationer , når du har brug for at reparere eller gendanne dit operativsystem. Tendensen i de senere år har været ikke at distribuere et opsving disk med nye computere , men at medtage en skjult gendannelsespartition på harddisken for din reparation og nyttiggørelse behov. Gendannelse dine hardwaredrivere er en afgørende del af helbredelsesprocessen. Chauffører

    Din gendannelsesdisk , hvis distribueres af computerproducenten , vil omfatte de drivere , der kræves for at køre hardware installeret på din computer. Chauffører er særligt vigtige for den grundlæggende funktionalitet af din hardware, herunder netværksdrivere , der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet og grafikkortdrivere for fuld skærm support. Hvis din opsving disk er kun for dit operativsystem , det sandsynligvis vil kun filer der er relevante for at oprette dit operativsystem. Du kan kontrollere, om dine drivere ved at indsætte disken og åbne filerne i Stifinder . Kig efter en mappe kaldet " drivere. "
    Ved hjælp af en gendannelsesdisk
    p Hvis den tid kommer til at reparere din installation , skal du blot indsætte recovery disk i computeren og genstarte. Hvis din computer ikke er indstillet til at starte fra flytbar disk, du har brug for at justere boot indstilling i BIOS. Når computeren starter op, skal den sige noget i retning af " Del til Setup . " Andre almindeligt anvendte BIOS - adgangstaster udover "Delete "-tasten omfatte " F2 " og " F10 ". Tryk udpegede nøgle og ændre boot rækkefølgen af ​​dine drev , så det optiske drev kommer før den interne harddisk . Når CD støvler , følg vejledningen på skærmen for fastsættelse dit operativsystem. Hvis du har brug for at geninstallere driverne , skal du lade disken i og åbne den i din filhåndtering når dit system starter op. Adgang driverne placeret i mappen "Drivere" .
    Ved hjælp af en Recovery Partition
    p Hvis computeren leveres med en gendannelsespartition , vil du kunne få adgang til det , når computeren er opstart. Ligesom en cd , typisk disse partitioner gemmer drivere til din hardware. Hvordan du gør det afhænger af din bestemt producent . Ved opstart din skærm kan vise den relevante tast for at få adgang til partition, men hvis ikke her , så skal du være i stand til at finde den rigtige nøgle i din brugermanual . For Dell-computere skal du trykke på "Ctrl " og " F11 " tasterne samtidigt under opstart. På HP-computere , skal du holde " F11 " alene . Fra gendannelsespartitionen vil du være i stand til at sikkerhedskopiere filer , reparere din installation og endda skabe et opsving disk.
    Sikkerhedskopiering drivere manuelt

    Inden for et par år din oprindelige gendannelses-cd , kan være forældet , da David A. Karp påpeger i en artikel om PCMag.com . Hvis du bare vil have en backup af din nuværende systems hardwaredrivere hente de aktuelle versioner til computeren fra producentens websted. Hvis du har installeret enhver brugerdefineret hardware, såsom et nyt videokort , skal du for at få føreren er fra hardwareproducenten , ikke computerproducenten. Uddrag chaufførerne , hvis de kommer i komprimerede filer , og brænde driverfilerne til en cd . Du kan også gemme dem på en separat partition på din harddisk eller på et USB-drev .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Embed sessionen Token Into the URL 
    ·Sådan aktiveres Autoplay 
    ·Tips om Organisering elektroniske filer 
    ·Sådan Put en volumenkontrol i en Toolbar 
    ·Sådan bruges kævler Decimal eksponenter 
    ·Sådan ændres en System Date 
    ·Sådan tilføjes et vandmærke i Microsoft Word 
    ·Hvordan man laver en Recycling Graph 
    ·Sådan logger du af FreeBSD 
    ·Sådan Send en opdatering 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan laver pile på Facebook Messages 
    ·Sådan Fix Windows Stifinder fejl 
    ·Sådan Set Animated Wallpaper 
    ·Sådan deaktiveres PCTCore 
    ·Sådan copy & paste Screen View 
    ·Sådan gendannes Lydoptager 
    ·Hurtige måder at slette favoritter 
    ·Sådan åbner QuickBooks Med Linux 
    ·Sådan Fix en Upside Down Computer Screen 
    ·Sådan Fix en NTLDR Hard Drive 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com