| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hurtigste måde til Mount en MDS
    . ASCII og Binary filtyper er de to mest almindelige computer extensions. En ASCII-fil , såsom TXT-filer , er i almindelig tekst og kan læses af mennesker. En binær fil , som MDS , ikke kan åbnes direkte eller læse i en tekst editor. Hvis MDS -fil blev åbnet i Microsoft Word , for eksempel, vil du se linjer af symboler og scrambled breve. Dog kan din computer oversætte indholdet af en MDS fil i data for anvendelse brug. I praksis MDS filer butik musiknumre og software såsom spil. En MDS fil kan ikke kopieres til cd-eller dvd -diske. For den hurtigste måde at montere filen, emuleringssoftware nødvendig. Montage med Alcohol 120 %

    " Alcohol 120 % " er en forbedret version af sin forgænger, " Alcohol 52%. " En kraftig Windows cd-brænding software " Alcohol 120% " gør det nemt at tage backup af filer fra computeren til cd'er og dvd'er . Det kan også " spejl " cd'er og dvd'er filer på din harddisk for at bevare den oprindelige software disk . " Alcohol 120% " er kompatibel med alle 32-bit og 64-bit Windows-operativsystemer. Den fulde " Alcohol 120 % " software er en betalt program , men der er trial version, du kan bruge.

    Download programmet klik derefter på " Alcohol 120% " ikonet på skrivebordet for at åbne installationsguiden. Følg instruktionerne på skærmen . For at bruge " Alcohol 120 %," gå til Windows "Start" -menuen. Klik på " Alcohol 120% " programikonet i " programmer". Vælg " Indstillinger" fanen øverst på programvinduet , og klik derefter på "Virtual Drive. " Indtast en værdi på op til 31 om "Antal virtuelle drev " for at skabe de virtuelle drev . Sæt et brev for hver virtuel drev og klik på "OK " for at oprette . Vælg "File "-fanen og derefter " Åbn ". Gennemse din harddisk til de filer, du ønsker at kopiere. Vælg det virtuelle drev for at kopiere filen .
    Montage med IsoBuster

    " IsoBuster " er en Microsoft Windows applikation til CD -og DVD- data opsving. Den nyeste stabile udgave , 2.8.5 , blev tilgængelig den 20. december 2010. Ansøgningen kan åbne og skabe nogen Windows-udvidelser herunder MDS filer. " IsoBuster " er til kommerciel brug , og er tilgængelig på 27 sprog , men har en gratis prøveperiode PC versionen uden en udløbsdato grænse. Alle cd-og dvd -formater understøttes.

    Download " IsoBuster " og følg vejledningen på skærmen guiden til at installere det på din computer. Installationsguiden vil tilføje en "Quick Launch " ikonet på skrivebordet . Klik på ikonet for at starte " IsoBuster "-programmet . Vælg " File " option på toppen af ​​vinduet og derefter " Extract " for at kopiere filer. I "Extract" -vinduet , filer drag-and -drop fra ethvert sted på din computer til en cd eller dvd eller fra en cd eller dvd til din computer .
    Montering med PowerISO < br >

    " PowerISO " er et hjælpeprogram værktøj, der giver brugeren mulighed for at komprimere , konvertere , oprette, redigere , efterligne , kryptere , udtrække fix , iværksætte og split MDS filer og andre almindelige Windows filformater. Filer er monteret på auto -skabte virtuelle drev af programmet.

    Hent og installer " PowerISO ". Højreklik på " PowerISO " ikonet fra systembakken og vælg " PowerISO Virtual Drive Manager. " Klik på et virtuelt drev i pop- up -vinduet. På venstre rude , rulle til den MDS -fil, du ønsker at kopiere . Klik på " Mount " knappen ved siden af ​​filen. Filen vil blive kopieret over på det valgte virtuelle drev .
    Montering Trylleri

    " Trylleri " ( også kendt som " Trylleri Maker ") er et billede, hjælpeprogram, der kan lave sikkerhedskopier af binære data fra cd'er og dvd'er på din Windows-platform computer. Den nyeste version , 2.7, blev udgivet den 24. februar 2009. Den " Trylleri " prøveversion er begrænset til at åbne 300MB filer.

    Start programmet ved at klikke på genvejen på skrivebordet . Klik på " Folder" ikonet på værktøjslinjen , når programmet åbnes. Vælg " MDS " valgmulighed. I " Virtual Drive " dialogboksen , skal du indstille antallet af virtuelle drev og tildele et brev til hver enkelt. Naviger til MDS fil, du ønsker at kopiere i den venstre rude. Klik på " OK" til højre for filen for at kopiere den .
    Montering Daemon Tools

    " Daemon Tools " er et program til optiske medier dobbeltarbejde . Den har en særlig funktion i at beskytte backup software og filer fra uautoriseret kopiering . Den nuværende version er kompatibel med Windows XP, Vista og 7 alene. " Daemon Tools " er populært for at efterligne musiknumre , videoklip og pc-spil .

    Hent " Daemon Tools ". Følg guiden for at installere softwaren. " Daemon Tools " vil placere en "Start" ikonet i systembakken. Højreklik på ikonet for at vælge "Virtual CD /DVD ROM. " Vælg antallet af drev , du ønsker at have på "Virtual Drives " sektionen, og klik derefter på "OK". Vælg " Mount Image" fra åbningen menu. Naviger til de programmer eller filer på din computer , som du ønsker at tage backup . Kopiere og indsætte eller trække og slippe filer til én af de virtuelle drev på højre panel.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Print TIF filer med ekskluderede Margins 
    ·Hvordan at flytte en vBulletin Global.Js til sidefod 
    ·Sådan Bruges en Texas Mileage Chart 
    ·Hvad er ulemperne ved en Real -Time Operating System 
    ·Hvad er System Resource Management i Informationsteknol…
    ·Sådan Fix en disk Boot Failure på en computer 
    ·Hvordan laver ikoner Bigger 
    ·Sådan tilføjes en gradient baggrund til en Microsoft …
    ·Fem vigtigste aktiviteter i en OS 
    ·Sådan bruges en Skriftfarve i PHP 
      Anbefalede Artikler
    ·Add-Ons & Tweaks til XP 
    ·Sådan bruges Smart Cards for ID 
    ·Sådan får Wi-Fi Med WUBI på en Acer Aspire One 
    ·Sådan genkender en Windows Product Key 
    ·Sådan Capture nogen del af din skærm 
    ·Sådan gendanne min tapet og screensaver indstillinger 
    ·Ulemperne ved Windows XP Professional 
    ·Sådan Glat Scroll 
    ·Sådan installeres Vista 7 Upgrade 
    ·Sådan opdaterer Multisim Database 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com