| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvordan Computer Hacking påvirker vores liv
    Computer hacking kan være en alvorlig forbrydelse , der fører til tyveri af oplysninger der kan identificere eller lukning af online-tjenester. Selv dem, der ikke er de direkte ofre for hackere kan blive påvirket af computer hacking . Disse virkninger manifestere i en række måder , men i nogle tilfælde , ikke alle virkningerne er negative . Identity Theft

    Identitetstyveri er tyveri af identifikation eller finansielle oplysninger, såsom CPR-numre , kreditkortnumre eller andre private oplysninger . Identitetsoplysninger stjålet af hackere kan bruges til at foretage uautoriserede afgifter på eksisterende kreditkort, ansøge om nye kreditkort eller andre konti ved hjælp af en persons identitet eller til at generere falske id ved hjælp af ofrets identitet. Identitetstyveri kan tage måneder eller længere tid at komme sig , forudsat at offeret er klar over, at hans eller hendes identitet eller andre personlige oplysninger er blevet stjålet i første omgang .
    Denial of Services
    < br >

    hacking af virksomhedernes eller statslige hjemmesider kan føre til lukning af stedet, indtil skaderne på webstedet er blevet vurderet , og eventuelle sikkerhedshuller i stedet bliver korrigeret. I nogle tilfælde kan dette føre til ugers nedetid mens webstedet er genoprettet . Selv om hackere ikke trænge ind i webstedets sikkerhed , kan de stadig lukke den ned via et "denial of service" angreb, som udføres ved at generere falske trafik til webstedet , der overstiger dets kapacitet til at håndtere anmodninger.
    < Br >
    svig

    Computer hacking kan bruges som et redskab til at begå bedrageri. Spoof versioner af populære websteder kan oprettes , der ser , og fungerer som den oprindelige , med hackede websites omdirigere besøgende til de parodier , når de tror, ​​de besøger originalen. De hackere , der skabte spoof-websted kan få adgang til brugernavne og adgangskoder eller finansielle oplysninger fra de besøgende , og i nogle tilfælde kan endda modtage ordrer for produkter, som aldrig vil blive afsendt.
    Vira og andre trusler

    Hackere kan være ansvarlige for at placere virus, malware og andet uautoriseret software på computere. Ofte er disse programmer er forklædt som nyttige eller ønskede programmer , installere farlige del af softwaren på samme tid som nyttigt program . Denne software kan optage tastetryk og rapportere dem tilbage til hackeren at støtte i at stjæle passwords eller økonomiske oplysninger . Andre malware kan udgøre falske virus advarsler for at overbevise computerbrugere til at købe falske antivirus beskyttelse eller kan give en hacker at fjernstyre tage kontrol over brugerens computer til brug i en denial of service angreb mod et websted.
    Sikkerhed Forbedringer

    Ikke alle hackere er ondsindet , dog. "Etiske hackere " og " hvid hat hackere " bistå virksomheder og offentlige institutioner i at forbedre deres online-sikkerhed , der søger efter sikkerhedshuller , der kan tillade uautoriseret adgang til servere eller computere og rapportering af oplysninger om de huller, så de kan blive repareret . Disse hackere bidrage til at forbedre den overordnede online sikkerhed og medvirke til at reducere tilfælde af identitetstyveri eller andre hacking -relaterede forbrydelser.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Virus Detection & Fjernelse 
    ·Sådan Fix en Start Menu Browser Link 
    ·Sådan Check Hvis en TP Findes i en anden kasse med SAP…
    ·Sådan kopieres MBR i Windows XP 
    ·Sådan må Defragmentering Som administrator 
    ·Tutorial for Computer talsystemer 
    ·Sådan fjernes Uindfattet Partition Drive 
    ·Sådan Clean Up unødvendige elementer på en computer 
    ·Sådan Fremhæv tekst uden at bruge en mus 
    ·Sådan ændres en computers Host Name 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at tilføje Norton til Explorer 
    ·Hvordan deaktiverer jeg Strømsparetilstand 
    ·Vista-cd'en nøglegenoprettelse 
    ·Sådan opgraderer Cachehukommelse 
    ·Sådan deler mapper på en computer med en anden 
    ·Hvordan kan jeg få Windows Millennium køre hurtigere 
    ·I hvilken rækkefølge skal jeg geninstallere driverne …
    ·Sådan Boot en bærbar computer med en cd 
    ·Sådan slettes Windows & Installer en anden version 
    ·Sådan at indlæse data fra Access til Oracle 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com