| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Tutorial for Computer talsystemer
    De første computere er designet og bygget til at knuse tal hurtigere end mennesker kan knuse dem. Men computere ikke bruge det samme talsystem , som folk bruger til at gøre deres beregnende . Dette skyldes, at den grundlæggende design karakteristisk , der gør computere muligt - on /off kontakt . Computere har tusinder eller endda millioner af kontakter , der er slået enten til eller fra, og det er denne funktion, der bestemmer antallet , der bruges af computere. Decimal System

    Folk bruger decimal system for en simpel grund - folk har 10 fingre og 10 tæer. Det er meget lettere for folk at tælle i decimal system, fordi det er, hvad de har lært fra fødslen. Men det gør det sværere for mange at lære andre talsystemer , da deres tænkning har til at ændre på, hvad et tal er og ikke er. En række er et symbol, der repræsenterer "hvor mange ", og er ikke en "hvor mange " i sig selv. Det decimal system har 10 numre - nul til ni , ikke en gennem 10 som mange tror , tallet " 10 " repræsenterer en 10 og nul dem . Mere præcist, hver kolonne et talsystem er base til magten af ​​sin stilling , begyndende med den første kolonne som position nul. Dette er vigtigt for at forstå andre talsystemer .
    Binary System

    binære talsystem har to tal , nul og et. Anvendelse af princippet skitseret ovenfor kan en række som " 111" blive konverteret til decimal system, som mennesker genkender meget bedre. Den yderste højre kolonne er position nul , så det repræsenterer 2 til nul strøm , eller " dem " kolonnen , kolonnen i stilling man betegner 2 til den første strøm , eller " toere " kolonnen , den tredje kolonne fra højre betegner 2 til anden potens , eller " fire " kolonnen . Anvendelsen af ​​denne hele nummeret ovenfor giver decimal resultat af " 7. ". Computere består af "skifter ", eller transistorer , der enten kan være tændt eller slukket , så det binære system er meget kompatibelt med den grundlæggende struktur for computerens komponenter.
    Octal System

    oktal eller base otte, systemet har otte numre , nul gennem syv, og kolonnen princippet forklaret tidligere gælder her på samme måde . En række som " 111" i oktal systemet konverterer til et decimaltal med " 57. ". Det vil sige, fra højre til venstre , 1 + 7 + 49 . Hver kolonne er en potens af basen , og i dette tilfælde basen er otte . Computere primært bruger det binære system, men de grupper skifter i grupper af otte .
    Hexadecimal System

    hexadecimal system er en smule mere forvirrende, men det følger samme princip forklaret ovenfor . Dette nummer system bruger 16 tal, nul til bogstavet "F" Det hexadecimale system bruger de første seks bogstaver i alfabetet til at repræsentere decimale ækvivalenter på 10 til 15 . Konvertering af et hexadecimalt tal til decimal følger samme princip forklaret tidligere , men det ser anderledes ud og forvirrer mange mennesker. Et hexadecimalt tal såsom " A2F " konverterer som følger: F * 1 = 15, 2 * 16 = 32, A * 2560 . Den resulterende decimaltal svarer til " A2F " er " 2607 ". Computere udskrive indholdet af hukommelsen i hexadecimalt format til debugging formål. Hvis indholdet i hukommelsen blev trykt ud ved hjælp af binære system , ville det tage meget længere tid at udskrive , skal du bruge en masse mere papir og være relativt svært for teknikeren at analysere.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Stop Code 7B 
    ·Sådan ændres en Windows XP Admin Password 
    ·Sådan : partition til en Dual -Boot 
    ·Hvordan at slippe af Win32 Kryptik.Ckt Trojan 
    ·Fejlfinding en SonicWall NSA -2400 
    ·Sådan Beregn Bytes til megabytes 
    ·Sådan Upload flere filer Med en HTML formular 
    ·Sådan fjernes et operativsystem fra en computer 
    ·Sådan Find SRT -filer 
    ·Sådan Tilslut en PC til et TV via Bluetooth 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man laver en Windows Service Pack installations…
    ·Virus vil ikke lade mig logge på Windows XP 
    ·Sådan ændres logo i Vista Velkomst 
    ·Sådan tilpasses menuen Bar på en MacBook Pro 
    ·Sådan fjernes Corel Photo Album 6 
    ·Hvordan ændrer jeg fil sikkerhedsindstillinger for Win…
    ·Sådan foretages fejlfinding My Packard Bell Network Ad…
    ·Kan ikke forbinde til Logical Disk Manager service 
    ·Sådan Beregn Beton Lintel Volume 
    ·Sådan en NTFS File System i Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com