| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Bruger Management Tools for To computere
    I dagens stadigt voksende teknologiske verden , er det ikke ualmindeligt for folk at have mere end én computer, især hvis de bor i en familie husstand. Bruger styringsværktøjer såsom netværk servere og fil synkronisering software kan hjælpe dig med at bevare sammenhængen mellem computere hver eneste gang , at en af ​​brugerne i din husstand logger ind Microsoft Live Mesh
    p Hvis du bruger to computere, der har forskellige filer spredt over dem begge, kan du spare tid ved at installere den gratis Microsoft Live Mesh program til Windows -operativsystemer. Live Mesh giver brugerne mulighed for at holde synkroniseret mapper mellem to eller flere computere , der indeholder den samme fil sæt. Enhver mappe kan synkroniseres til den anden computer , forudsat at begge computere kører Windows . Programmet kører stille i baggrunden , så brugerne kan fortsætte med at bruge deres computer som mapper sync .
    Microsoft Windows Server

    Windows Server -operativsystemet giver computere tilføjet funktionalitet ved at dreje dem til en server, der kan bruges til at administrere et netværk blandt to computere eller mere . Installation af Windows Server og bruge det som dit centrale netværksserver kræver nogle konfiguration og avanceret viden , men der er et par af de vigtigste fordele. Centraliserede oplysninger , der skal tilgås af andre computere på netværket kan lagres lokalt på serveren , hvilket sparer slutbrugerne plads på deres hårde chauffører . Administratoren af serveren kan konfigurere yderligere brugerkonti , så flere personer kan bruge den samme computer på netværket ved at logge ind på netværket ved hjælp af deres egen unikke sæt af legitimationsoplysninger.
    Mac OS X server

    Mac OS X -serveren er en server -baseret operativsystem , der er designet til at blive brugt på Apple-computere. Ligesom Microsoft Windows Server , kan OS X server bruges til at tænde en stationær Apple-computer i et netværk server. Fra serveren kan administratorer skabe unikke login- legitimationsoplysninger , enkelte bruger adgang til mapper og programmer styre og tilpasse bruger miljøer . For eksempel kan forældre skabe bruger miljøer for deres børn , der er lettere at navigere.
    Mac OS X

    For brugere, der ikke behøver at konfigurere en server eller don 't ønsker at , skrivebordet version af Mac OS X kommer med brugervenlige værktøjer , der tilbyder lignende funktionalitet til serveren , men ikke det samme niveau af kornet justering. Brugere med administrative konti på Mac OS X kan oprette nye brugere , redigere brugernes passwords og ændre brugernes adgang til programmer og mapper, samt deres Internet muligheder. Central, synkroniserede mapper kan oprettes til at dele de samme filsæt tværs af forskellige log -in legitimationsoplysninger.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan aktiveres ActiveX Control i Windows 
    ·Sådan optage en talebesked på en computer 
    ·Sådan Omformatér en Microsoft Windows XP Dell Compute…
    ·Hvordan deaktiverer jeg Autokorrektur i Office 2007 One…
    ·Sådan Print TIF filer med ekskluderede Margins 
    ·Sådan fjernes Bruger Kode på en Sony Laptop 
    ·Sådan forhindrer en mus fra Waking en computer 
    ·Informationsteknologi Standard Operating Procedures 
    ·Sådan oprettes en Main brevfletningsdokument i Microso…
    ·Sådan Genstart en HP bærbar computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at tilføje Windows Boot 
    ·Sådan installeres Webmin på Linux 
    ·Sådan Clone en harddisk med Linux 
    ·Sådan formatere harddisken i en Toshiba bærbar comput…
    ·Sådan Slet Dupliker Billeder på en Mac 
    ·Sådan Clean Windows Media Player 
    ·Vira i Virtual Memory 
    ·Er der en Ubunto driver Kompatibel med en Belkin F5D605…
    ·Sådan opsige en proces på en Remote PC hjælp Powersh…
    ·Opdateringer kan ikke installeres med XP SP3 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com