| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan udforske Karriere i Computer Field
    Exploring en karriere i computeren området kan være en forholdsvis simpel opgave , eller det kan være en kompliceret virksomhed afhængig af, hvordan specifikke du ønsker at være. Der er mange områder at vælge imellem , og mange underkategorier inden for disse områder. Det første skridt er at afgøre, hvad hovedkategori holder din interesse eller som du allerede ved, du nyder. Da der er så mange muligheder inden for hver kategori , er det en god ide at gøre nogle generelle forskning og derefter begynde at fokusere på et bestemt stort område, selv før du begynder dit rigtige udforskning. Senere, hvis en anden stor kategori ( eller arealet) er af interesse , gå tilbage til begyndelsen og forskning , at én. Ting du skal
    Books
    Magasiner
    Bibliotek adgang
    Internetadgang
    folk du kender
    Skole kataloger Salg jobcentre
    Beskæftigelse rådgiver
    Vis Flere Instruktioner
    Udforskning Karriere i computeren området
    1

    Vælg en generel kategori , som du mener kan interessere dig. Major kategorier omfatter : netværksadministration , fejlfinding og reparation , programmering, trådløse forbindelser , sikkerhed, hjemmeside skabelse og vedligeholdelse , teknisk support, og arbejde med bestemte typer af software-applikationer såsom databaser , præsentation og grafisk software , dokumentere og regneark -programmer og meget mere. Nogle af disse kategorier er karriere felter selv , og nogle kan betragtes underkategorier af en af ​​de andre. Disse felter næsten alle overlapper til en vis grad . For eksempel er det nyttigt for en programmør til at vide noget om netværk --- det kunne spare en masse tid og kræfter i mange aspekter af programmeringsprocessen og en netværksadministrator muligvis ikke være i stand til at håndtere sit job meget godt , hvis han kender intet om at reparere en brækket Ethernet-kabel eller opgradering af RAM (Random Access Memory) på en server eller en brugers desktop computer. Ikke desto mindre vælger din primære interesse , når du begynder din udforskning er et vigtigt første skridt.
    2

    Læs så mange blade, bøger , artikler og kataloger , som du kan på et bibliotek eller ved at gå på internettet. Læse om de forskellige hovedkategorier af computerarbejde vil udvide din viden og sandsynligvis hjælpe du indtaster på nogle af de underkategorier, som er tilgængelige, og at vække din interesse. Du kan også få gode idéer til , hvad den faktiske arbejde indebærer , og hvilken type krav forventes i de forskellige edb- karriere ved at læse jobannoncer i din lokale papir og på internettet jobannonce sites eller endda ved perusing de tilgængelige jobåbninger indsendt af dit nuværende arbejdsgiver. Skole kursus programoversigter og kataloger som regel har detaljerede beskrivelser af de processer, der er forbundet med de forskellige aspekter af computer arbejde så godt.
    3

    Besøg informationscentre så meget som muligt. Bruge et par timer på et bibliotek , beskæftigelse center eller college campus kan være en afslørende oplevelse, især som en begyndelse strategi i en karriere udforskning. Biblioteket har en overflod af oplysninger om computer karriere i almindelighed , og der er mange bøger, blade og aviser at forske i forskellige arbejdspladser til rådighed , og de ​​uddannelsesmæssige og certificering krav til computer karriereveje så godt. Du bør også være i stand til at finde nogle af de tilsvarende lønninger bogført for de forskellige holdninger , der tilbydes i dit område. De jobcentre have endnu mere detaljerede oplysninger om lokale ledige stillinger og deres krav og betale skalaer. Et kollegium campus vil give den pædagogiske rekvisitter fo ar grad og muligvis certificering programmer som godt. Matche op disse krav til ledige stillinger i dit område vil hjælpe med at vise dig, hvad retninger er mest brugbare for dig at forfølge , når du foretager dit karrierevalg.
    4

    Tal med så mange mennesker som muligt om din computer karriere interesser . Ligesom i en jobsøgning , udforske din karriere muligheder og interesser på beskæftigelses -, uddannelses -og informationsmæssige centre i personen tilbyder enorme fordele ud over de statistiske og faktuelle oplysninger, de kan levere. En stor fordel ved at være der i person er, at medarbejdere og andre deltagere på disse centre sandsynligvis vil være mere i stand til og villige til at give dig med praktiske, første hånd viden , end du ville være i stand til at erhverve ved blot at forske deres skriftlige materiale over telefon eller på deres hjemmeside. Prøv også at besøge computer detailbutikker , store og små, og strejke op en samtale med kyndige medarbejdere. De kunne give dig et væld af oplysninger , du ville ikke være i stand til at få andre steder.
    5.

    deltage i nogle netværk med familie, venner og bekendte. Networking kan være et meget vigtigt redskab i karrieren forskning. Selv om ingen af ​​de nærmeste mennesker i dit liv er involveret i computer karriere , er det stadig sandsynligt, at de vil vide nogen, der er . Ligesom i at søge efter et job, der er karriere informationssøgning stærkt forbedret ved at netværke med folk, der allerede arbejder i området, der interesserer dig . Du kan finde ud af en masse om, hvad den daglige arbejdstid scenarier for en specifik karriere position. For eksempel kan du tror, ​​at du virkelig ville nyde programmering, men efter at have talt med en programmør , kan du derefter indse , at du ville have til at bruge meget mere tid på at arbejde alene på dit skrivebord end det ville være behageligt for dig , så du kan beslutte at du sandsynligvis ville være lykkeligere i en støttefunktion position, hvor du ville have mere hyppig interaktion med kunder og kolleger.
    6

    Undersøg andre områder efter afsluttet din overblik over de vigtigste kategorier. Det kan så være nødvendigt at indsnævre dit valg til et bestemt område inden for kategorien. For eksempel, hvis du finder dig selv opmærksom på fejlfinding og reparation vil du gerne fokusere på reparationer vedrørende noget bestemt , såsom servere , hardware , software programmer, sikkerhed eller trådløse problemområder ? Computer karrierevalg er næsten ubegrænsede , men som du fortsætter med at omhyggeligt forskning de relevante oplysninger i hvert større område af interesse, bør den rigtige karriere fokus du gradvist bliver synlige.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er en EAP File Type 
    ·Sådan pakkes CSO filer 
    ·Sådan gendanne slettede filer i VMWare 
    ·Hvordan man opbygger en gratis hjemmeside 
    ·Sådan kopieres alle e-mail -adresser fra en side 
    ·Hvad er en DMG fil 
    ·Sådan Skub My Memory Stick på min Apple Mac 
    ·Hvordan du opgraderer til en 32- bit system 
    ·Sådan Print hele din skærm 
    ·Sådan Konverter Power PCB til Altium 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan opdaterer fra Windows XP Version 2002 
    ·Windows 7 Support Tools 
    ·Sådan bruges Automatiseret System Recovery Tool til XP…
    ·Sådan Set Up WEP i Windows Vista for en WiFi Laptop 
    ·Sådan oprettes en Stablet Graph 
    ·Hvordan Find den dato, Windows blev installeret på min…
    ·Sådan Deaktiver Kernel Debugger 
    ·Hvad er en read-only Directory 
    ·Hvordan at slippe af bobler på skærmen Saver 
    ·Sådan deaktiveres og fjern Windows Genuine Advantage N…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com