| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvad er nogle negative virkninger Computere på voksne
    ? 3. januar 1983, Time Magazine plukket computeren som dens " Machine of the Year" , fordi det forstod de fremtidige muligheder for den personlige computer. Lige siden , har computere fortsat med at udvikle og programmer langsomt erstattet ældre teknologi - såsom skrivemaskiner vigepligt til tekstbehandling software. Computere er nu en del mange voksnes hverdag , og mens tiden brugt på en computer kan være produktiv og nødvendigt, for nogle mennesker computerbrug forstyrrer sundhed, hverdagen, arbejde og relationer. Sundhed

    bruger for meget tid foran en computer kan være skadeligt for dit helbred . Karpaltunnelsyndrom, computer vision syndrom , regional muskel-og skeletbesvær , kumulative traumer uorden, belastningsskader , søvnforstyrrelser og dramatiske vægtøgning eller vægttab er ofte forårsaget af brugen af ​​computere . Oftest er det en blanding af dårlige ergonomi og individuelle fysiske eller følelsesmæssige problemer, der forårsager disse sygdomme. Fordi størstedelen af de voksne udvikle disse typer af smerter har gjort det ved gentagen brug af computere på arbejdet , har disse sygdomme endda blevet omgrupperet og er nu kollektivt kendt som arbejdsbetingede lidelser i bevægeapparatet .
    Information Overload

    Information overload er en kompulsiv web -surfing eller database - søgning adfærd, der kan føre til lavere produktivitet og social interaktion med familie og venner . Miste overblikket over tid brugt online og har problemer med at fuldføre opgaver på arbejdet eller hjemmet kan være tegn på information overload. Det sker, når en person finde sig selv på computeren i længere tid end beregnet , eller når hun bliver irriteret , da hendes tid på computeren afbrydes. På arbejdet kan information overload forårsage voksne til at glemme at fuldføre nogle opgaver eller har brug for at bo på arbejde længere tid at gennemføre et projekt, der skal gøres indenfor den normale arbejdstid . Derhjemme, kan information overload betyde, at husarbejdet bliver hober sig op , og en voksen måske glemmer at tage sig af sin families basale behov , såsom at købe dagligvarer.
    Afhængighedssygdomme

    computer afhængighed lidelser dækker en bred vifte af impuls - kontrol problemer såsom cybersex afhængighed , computer afhængighed, Internet afhængighed og ludomani . Der er ikke en bestemt antal timer brugt på en computer, der afgør, om en voksen besidder en af ​​disse afhængighed . Men den generelle opførsel på den person, tyder hvis hun bruger computeren på en sund måde eller ej. For eksempel vil en person med cybersex afhængighed bruger nok tid online kigge på pornografiske hjemmesider eller bruger voksne chatrum til det punkt ikke at kunne mødes eller interagere med mennesker i den virkelige verden indstilling.
    < Br > Compulsions

    Svarende til afhængighed , vil nogle voksne udvikler tvangshandlinger , når du bruger en computer. Almindeligt eksempel på edb tvangshandlinger omfatter online gambling , aktiehandel og shopping. Svarende til en shop- o- holic eller gambler , vil en voksen med en computer tvang har en følelse af eufori , når engageret i sin aktivitet valg . Disse computer tvangshandlinger kan skade til en voksen økonomi og sociale relationer , og kan blive til en afhængighed.
    Relationships

    Selv før sociale medier lettede og blev populær , nogle voksne har brugt så meget tid i chatrum og messaging deres venner online , at de har udviklet en cyber- relationer afhængighed. En voksen , der besidder denne afhængighed vil lægge større vægt på sine virtuelle venner end til hans virkelige relationer med familie og venner. Denne afhængighed kan resultere i social isolation, en faldende sociale liv og afvisning fra venner og familie , samt at såre andre, der omgiver den afhængige enkelte.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan jeg Forstør vinduet Kontrolpanel skråt , så …
    ·Fordele & Ulemper ved en Proprietary Operating System 
    ·Sådan fjernes History Fra Safari på en iPhone 
    ·Hvordan du opgraderer til XP Tablet 
    ·Sådan Stop websider Fra Flytning 
    ·Sådan Stop en Print Spooler 
    ·Sådan gendannes en Toshiba Systempartitionering 
    ·Sådan Gør Microsoft Word XP Dokumenter Sikker & Prote…
    ·Sådan spiller SCR -filer 
    ·Sådan fjernes en Task Bar Icon 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kopieres en musik -cd ved hjælp af Windows XP 
    ·Hvordan man kan montere en CDR i en Mac 
    ·Sådan integrerer en Chat Bot Into en gruppechat 
    ·Sådan formateres en CD-R 
    ·Sådan tilpasser et Computer Desktop 
    ·Sådan ændres et password i Active Directory 
    ·Sådan åbner Vista Movie Maker på Windows XP 
    ·Sådan Skub cd fra en PowerMac G4 
    ·Sådan at logge ind med administrator -konto i Windows …
    ·Hvordan man skriver en Metadata Fil 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com